![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 20:37 PM
|
||
![]() מוגל |
זה כמו שהיה נאבד לחן חבר קרוב
-------------------- "בסד"
אני יודאת שזה לא חתימה וואו אבל אין מה לאשות אני עניה 🙏 אפשר כסף? אמרתי לככם שזה לא חתימה וואו.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:31 PM
|
||
![]() מוגל |
האגריד המשיך להילחם גם אחרי שהארי מת!!!
-------------------- 🦁גריפינדורי🦁 "זה די מרגש, לא? לשבור את החוקים?" "אל תדאג, אתה שפוי בדיוק כמוני." "אני מקווה שאתה מרוצה מעצמך. יכלנו כולנו להיהרג, או גרוע מכך – להיות מושעים.'' גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]🦁 גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס. גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם. גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד... גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי... אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח, יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ. תקראו, זה מעשיר את ידע עולם הכיף :) ותכתבו, זה עושה כושר לידיים :) איש סיני חכם אמר פעם: 哇,你有谷歌翻譯。我也有! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 15:34 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון מאוד, זה בדיוק גם מה שאני אמרתי!
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 18:53 PM
|
||
![]() מוגל |
כי הוא היה עצוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
למה לדעתם האגריד נשבר ולא הצליח להילחם בדמעות?
האגריד מאוד אהב את הארי (ברור) , וכמו שכל אחד מאיתנו היה נשבר ובוכה שמישהו שהוא אוהב היה מת, האגריד לא הצליח לשלוט בדמעות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:27 AM
|
||
![]() מוגל |
-------------------- מעין מלך הגריפינדורים
|
|
פורסם ב: Mar 23 2021, 14:12 PM
|
||
![]() מוגל |
1. הוא היה מאוד קשור על הארי ולא הצילח להתאפק
2. לא נראה לי שזה הרס משהו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 18:14 PM
|
||
![]() מוגל |
האגריד הוא דמות טרגית ולכן הוא לא יכול לעמד בפני לחצים
-------------------- להיות או לא להיות-זאת השאלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2021, 20:39 PM
|
||
![]() מוגל |
אולי עצם הפחד מזה שהוא ליד וולדמורט "עזר" גם לזה שהוא נשבר אבל לא נראה לי שזה פגע בקרב כי אולי בגלל זה הוא מנסה כאילו לנקום באוכלי מוות
|
|
פורסם ב: Sep 4 2022, 07:50 AM
|
||
![]() מוגל |
הייתה אותה כמות מתים רק לא לפי אותה חלוקה
|
|
פורסם ב: Mar 30 2023, 16:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי הוא היה החבר הראשון והכי טוב שלו
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |