![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 27 2021, 12:22 PM
|
||
![]() מוגל |
Lili Lona Poterr ![]() שם: מיקה כינוי: Lili Lona Poterr גיל: לא ידוע, אבל אני מנחשת ניחוש פרוע שפחות מ120. תאריך הצטרפות: 16.08.2020 תאריך פרישה: היא לא פרשה עדיין, לשמחתי ![]() תארים ותפקידים: תלמידת שנה ראשונה, כמו רובנו ![]() בית בפורטל: גריפינדור. מה לעשות? אף אחד לא מושלם. מידע על המשתמש \ ת: מיקה שלנו היא גריפינדורית בנשמה, (כמו שאמרתי, אף אחד לא מושלם. אם כולם היו מתמיינים לרייבנקלו לא היה לנו את מי להשוות. אבל נסתדר אם מה שיש) למרות שאין לה את התמונה הזאת (למטה) בחתימה. ![]() היא ברמת קוסם מתחיל מבחינת הודעות. אין לה תפקיד בפורטל. פאנדומים: הכל הארי פוטר, חוץ מפאנפיק אחד. תחביבים: מסטיקים, ציניות, צ'יפס, וולפסטאר. אה כן, ולעצבן אנשים. אוהבת גם לכתוב, כי היא כתבה 11 פאנפיקים (!!!). פאנפיקים: אני מקשרת את כל 11: פרינססה *מוקפא* החזרה The woman נמחק לאבגוד ראי ינפתא ואבן האוב *מוקפא* הקונדסאים ולילי (ננטש) הקונדסאים(ולילי) קוראים הארי פוטר *מוקפא הושחתו מן הכוח. הדיקטטור הגדול ריילי סטלה דעה אישית: אני חושבת שמיקה היא משתמשת ממש נחמדה, כותבת מופלאה וציירת נהדרת. הפאנפיקים שלה ממש טובים. חלקם עצובים ודיכאוניים וחלקם מצחיקים ובנויים עם הומור. מגיבה די הרבה בפעילויות, ולפעמים משתמשת בבצלצלים. מה יש לא לאהוב בה? עובדה שלא קשורה לכלום: מיקה היא לא המיקה היחידה בפורטל שעשו עליה סיקור, עשו גם סיקור על מיקה אחרת. את הסיקור אפשר למצוא פה. (סתם צחקתי, הקישור האמיתי פה. בקיצור מיקה, את ממש נחמדה (אפילו שלפעמים את לא עונה להודעות פרטיות, אבל על זה נתחשבן אחר כך:)) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:45 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
*כותרת מכותרית מוכתרת בכתר* אוקיי דבר ראשון תודה ![]() דבר שני אני תכף אסקר אותך ![]() דבר שלישי אני מגיבה על מה שציטטתי ![]() א': אני ממש לא בת מאה עשרים ![]() אני בכיתה ה' אז כנראה שאני בת 10-12 זה סוד ב': גריפינדור זה הבית הכי טוב שיש, למרות שגם רייבנ נחמדים ג': שאני לא אתחיל לספר על כל הפאנדומים שאני נמצאת בהם, בלי קשר לפאנפיקים (רק נגיד שאני פוטרהאד ואריאנטור, יש עוד איזה עשרים) ד': זה הצחיק אותי משום מה אז החלטתי לכתוב את זה ה': תודה! רגע אני הולכת לענות לינשופים ![]() זהו סהכ תודה שסיקרת אותי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |