![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 27 2021, 15:36 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרינג.
_____ מוקדש למר שועל שלג שאפילו תיבב לי כאן! מרגש במיוחד ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2021, 16:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניב!!!!
ומהמם!!! -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 27 2021, 20:23 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש ממש יפה!!
ושימוש ממש טוב באוקסימורון! ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 6 2021, 21:52 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חמודדדדד
מהמם מגניב מושלם מדהים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 7 2021, 01:12 AM
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל פעם אני מופתע מחדש מהכתיבה שלך. כאילו יש שני רינגים: אחד שמשתמש ב
![]() לא מצאתי אף טעות דקדוקית, אבל מעבר לזה - השימוש שלך באוקסימורון היה מעל למצופה. התכנון המקורי שלי היה לדבר על מה זה אוקסימורון, אבל גם להכניס כמה ביטויים שהם אוקסימורון אם אפשר. לא מעבר. ואתה לקחת מישהו בשם דרור והכנסת אותו לכלוב שזה משעשע, קצת אירוני, ומאוד מחוץ לקופסה. מסכן הדרור הזה. הצלחת לגרום לי להתחבר אליו בקע הקצרצר הזה שרשמת. העצבות הטבעית שלו כשהוא כלוא, יחד עם הנכונות שלו לעזור ולשוחח עם המספר שאנחנו בכלל לא יודעים מי הוא ונראה שהוא די סבבה עם זה שיש מולו מישהו בכלוב, מזכירה לי קצת את הסיפור על העץ הנדיב. אני אסכם, אתה כישרון. תמשיך לכתוב! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 07:36 AM
|
||
וווווווואאווווווווו!
סיימתי את דברי. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 17:37 PM
|
||
כמו שאמרו, זה ממש טוב. אתה כותב כ"כ טוב! זה מדהים אותי.
-------------------- Crazy
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |