![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:41 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוד -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין חדש התחלתי להתאמן היום על יצירה חדשה שהיא דואט לא יותר מזה. איך אתה? -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא מה קורה 3>> כופ -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:42 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגר - אההה
לא הבנתי את הסיטואציה, חחחח בכלל אני נוטה לחשוב מה שאני רוצה, הייתי צריך לשאול קודם במה מדובר הבנתי אותך אבל יש מועד נבצרים גם לתיכוניסטיים אם אני לא טועה? בכל מקרה, זה לא רלוונטי, העיקר שאת יכולה להגיע לבגרות כריס - כן! יום חדש, דף חדש לתת בראש -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:43 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לופ
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:43 PM
|
||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה (: וואלה כרגיל. הייתה שבת נהדרת.
טוב חיים מה חדש 3> -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:44 PM
|
||||||||||||
באמת באמת או בציניות? -------------------- אלה אחת
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:46 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו מסתבר ששכחתי מינוס
אבל הנה הגעתי לתוצאה 11/6 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אתה מכיר את זה שאתה פותר תרגילים ואז כשאתה מגיע לפתרונות אתה מגלה שהרוב יצא לך לא נכון? אני עבדתי השבוע על החלקים של מחקרים וחיזוק והחלשה של המילולי והספר בא נגדי והרוב יצא לי לא נכון ולא הבנתי מה אני עושה לא בסדר רק במשלים אני טוב, מה שלא מפתיע אותי בהתחשב בזה שאני מאמין בישוע ולומד את כל המשלים שלו על בסיס שבועי אז יש לי רקע בנושא אבל איכס מחקרים וחיזוק והחלשה אני טוב במשלים ובחיבור הבנת הנקרא ואנלוגיות חצי קלאץ' איך קיבלתי 120 בפעם האחרונה, לא ברור לי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ לא יודעת לגבי זה אבל היה מבאס לאללה לשמוע את זה על הבוקר ואני לא עפה על הרעיון של לנסוע לבית ספר כשלאבא שלי אולי יש ואולי אין קורונה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:47 PM
|
||||
באמת באמת! הייתה לי התעוררות רוחנית מטורפת היום. עכשיו אני קצת בקרייסס אבל זאת בטח החרדה שתעבור (: -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:49 PM
|
||
כריס - בשביל הבנת הנקרא אתה צריך ללמוד איך קוראים מהר ומעבדים מידע מהר
חפש ביוטיוב, יש אלפי סרטונים על הנושא וזה יעזור לך לשפר אנלוגיות אין ברירה, זה תרגול קשרים וללמוד מילים... רוב האנלוגיות לא כל כך מונפצות, להיפך, הקשרים בשאלות 1-3 נורא גנריים הגר - תבררי עם המחנכת, אני די בטוח שמועד נבצרים חל גם עליכם אבל מצד שני, אולי זה רק אם התלמידים עצמם בבידוד... אצל נבחני משנה אפשר לגשת לככל המועדים כדי לרווח לו"ז אבל תבדקי בכל מקרה, לא מזיק לשאול -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:52 PM
|
||||
אה לא זה לא מפריע לי, אני קולט דברים דיי מהר הבעיה שהתשובות ממש טריקיות אז איכשהו אני מוצא את עצמי עם כמה טעויות קטנות אבל לא יותר מידי כמו שאמרתי, חצי קלאץ' אבל אני אקח את מה שאמרת לתשומת ליבי בכל זאת כן.... מה אני אגיד לך, ללמוד מילים לאנלוגיות זה מעייף נורא -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:54 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מעדיפה כבר לגשת מחרתיים וזהו כל עוד זה בסדר, לא מסוגלת לראות את המתמטיקה הזאת יותר אני מתנחמת בזה שאנחנו רק שלושה אז תהיה אפשרות להתרווח ממש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 20:55 PM
|
||
אני אוהב משלים
בספר מילולי היה חלק תרגול של 40 משלים והיו לי 38 תשובות נכונות ורק 2 פסילות וסיימתי לכתוב את כל הרעיונות שנתנו לנו לחיבורים ושמתי לב שהשתמשתי בכל הכלים שנתנו לנו ואני לא מודאג בכלל מהחיבור זאת תחושה טובה שאתה אשכרה טוב במשהו ולא טיפש מוחלט -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |