![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 15:28 PM
|
||||||||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחההה עומר תגיד יש לך דיס? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יא כן כמו שאני והודיה היינו אמורות להיות באותה הופעה ותכננו להיפגש ב"מקרה" -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלםם ההורים שלי בקושי הרשו לי אשכרה להגיד בת כמה אני -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולל תצטלמי (לעזאזל איך כותבים את זה) עם סוסס -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ אהמ.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 15:29 PM
|
||||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול צמא"ה? אז למה לא נפגשתן בסוף -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||
אמת להוסיף אותך לחברים שלי שם? אני בשרת של הפורטל -------------------- עומר
|||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם ביקשתי מאבא שלי לצלם אותי רוכבת וזה יצא מזוויעעעעעעעעעעעעע -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה די ברור אבל אם אני מנסה לטשטש את זה שאת מדברת עליו למה את הורסת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכה עבריינידלים -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אני ונעה תכננו להיפגש ב"מקרה" -------------------- עומר
|||||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח
מה הסיכוי שאני אצא מהבית לכיוון תל אביב לבד ואפגוש אותכם שם 'בטעות' -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 15:30 PM
|
||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() כמה את לוקחת? -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאללה! אני שבוע הבא כנראה בירושלים לכמה דקות אז כולכם בואו ותנופפו לאוטו אפור כזה עם חמישה מקומות? קבענו? תנופפו כל היום עד שאגיע כדי שלא תפספסו אותי ותתפזרו בירושלים כדי שלא תפספסו ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
כן כי בסוף זה התבטל השנה בגלל הקורונה וזה היה בשידור חי כזה :( -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |