![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:02 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עובד רק באנגלית R u a computer? cuz ur hotter than my computer when i ignite a TNT world in minecraft אם מישהי שאני אגיד לה את זה תבין את זה IRL זה קראש על המקום אין מה לעשות -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:05 PM
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח מקסים אני לא יודעת מה זה TNT אבל 👌🏼 יאללה תנסה וככה תמצא לך אהבת אמת אני בעד ללכת לכול הבנות בשכבה ולהגיד להם את זה. זו הדרך הכי טובה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:11 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנגו! פה!
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:11 PM
|
||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אני אסביר TNT world in minecraft זה עולם מיינקראפט שמורכב רק מTNT (זה כמו דינמיט אבל יותר חזק). וברגע שמדליקים אחד, הוא מפעיל את כל השאר, והמחשב צריך לחשב את כל הפיצוצים האלה ברגע אחד, ו... לפני שהוא יקרוס, הוא יתחמם. מאוד, מאוד, מאוד. לא מצאתי אחד מהמימז מהסוג שרציתי אבל הנה משהו דומה לא, לא אני יצרתי. ![]() -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:15 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה אני רק בפרק השלישי ייקח לי נצח לסיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:22 PM
|
||||||||||||
יש רק שישה פרקים למה נצח לסיים -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:34 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלומות
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:35 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צ'יפס תפוחים.
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:35 PM
|
||
יאמי
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:38 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האיי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:41 PM
|
||||
יואו!!!! ממש עשית לי חשק אבל יש כינוי משותף אחר שאני כנראה עושה ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:42 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העיירה זה משחק כיפי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:44 PM
|
||
וואי ימי ממלכת העברית
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:44 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אופס חשבתי שיש יותר אבל אני בשלישי ואני רואה כזה פרק ביומיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 21:45 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימתי את פיית' דה ווינקס סאגה וזה היה נפלא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |