![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:31 PM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספויילרים בצהוב בלה בלה בלה אני ראיתי גיף של דארסי מהסרטים הראשונים של תור!!! כאילו החברה של ג׳יין? אז זאתי!!! וגם איך קוראים לו מאנטמן עם הטריק קלפים אבל לא אכפת לי ממנו התגעגעתי אליה מאוד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:32 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספיילרתי לעצמי יותר מדי בחיפושי הגיפים האלה אופ :<
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:32 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה למה לא מחפשים גיפים לפני שרואים את הפרק/מסיימים את הסדרה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:35 PM
|
||||||||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו!!! עידואו גם אמר ש-(גם ספויילר או משהו) ג'רלדין או איך שלא קוראים לה היא בכלל מוניקה הילדה הקטנה הזאת של החברה של של קפטן מארוול! בכללי יש שם לא מעט דמויות לא קשורות >< -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:35 PM
|
||||||||||||||||
אני לא אגיד לך אם זה נכון או לא אני רק אגיד לך שלפחות ממה שהבנתי הם עושים את הסדרה הזאת ממש ממש ממש מעולה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:37 PM
|
||||||||||||||||||
![]() כןכן מארוול סטודיוס גאונים -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:38 PM
|
||||||||||||||||||||
תשמעי הם כן מתבססים על קומיקסים זה לא שהעלילה שלהם אבל העיבודים שלהם מאוד טובים, נראה לי בקטע הזה הם מצליחים להפוך קומיקס לסרט הרבה יותר טוב מכל סטודיו אחר (תחשבי על זה שדיסי עושים בדיוק את אותו דבר כמוהם אבל פשוט לא מצליחים לפצח את הקוד של לעבד קומיקס לסרט) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:38 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ חזרתי
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:43 PM
|
||
הו יאיי שמעתי שהפרק הזה יהיה מפרספקטיבה אחרת לגמרי ולא של הסיטקום :))
הודעה זו נערכה ע"י The Great Unknown ב Jan 29 2021, 22:43 PM -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:44 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. נורא חבל ב. נורא חבל -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:45 PM
|
||||||||||||||||||||||
כן הם שומרים על ''איזון'' כזה סתם לא הייתה לי מילה ממש טובה כן לדי סי פשוט חסר משהו וונדר וומן היה חמוד למדי, וגם מיחידת המתאבדים נהנתי אבל יותר כמו סרטים להעביר את הזמן איתם >< היי לך אריאל -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:46 PM
|
||||
את וונדר וומן אהבתי רק בגלל שגל גדות הייתה שם ואני לסבית באמת מיחידת המתאבדים ממש התאכזבתי tbh העיבודים שלהם של ספיידרמן גם מאכזבים מאוד מה שכן את סרטי באטמן שלהם מאוד אהבתי (לפחות האלה שראיתי, הכי מוצלח שלהם זה the dark knight) אבל כן את צודקת פשוט אין להם את האיזון של מארוול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:48 PM
|
||||
יו ממש הצחיק אותי הסיטקום הישן בשני הפרקים הראשונים אבל השלישי היה וואו כי הוא קיבל תפנית ממש אפלה ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:50 PM
|
||||||
כנל חיחי חיכיתי לטוויסט האפל הזה מתישהו אז כבר התכוננתי לזה שזה יבוא :> ואיי אני מרפרש את סדרות כבר חצי שעה נווו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:50 PM
|
||
תקשיבו שAM של ארקטיק מאנקיז יצא ב2013 אבל הוא פשוט לא נמאס עליי מאז
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |