![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:52 PM
|
||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדוע, אהבה זה נהדר! @תם XD כןכן גל גדול קסם הו האמת שלא ממש התלהבתי מבאטמן אבל מניחה שזה עניין של טעם >< גם שאזם היה חמוד סך הכל אבל לא יותר מזה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:53 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את שזאם לא ראיתי אופסי שמעתי שזה חמוד בהחלט עניין של טעם!! אני ממש אהבתי אבל זה מאוד אישי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:54 PM
|
||||||||
יאו כן שזה יעלה כבר הו ארקטיק מאנקיז הביאו השראה ענקית למוזיקאי האהוב עלי אז אני ממש מעריכה אותם הידד -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:56 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מוזיקאי?? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:57 PM
|
||||||
!!YUNGBLUD -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:58 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*סליחה על ההידחפות*
דיסי מרגישים פשוט כמו אסופה של דברים שלא קשורים אחד לשני בניגוד למארוול למרות שזה בסדר אם הם בחרו ללכת בדרך הזאת של standalone movies, אבל בסוף בדכ סרטי מארוול עומדים בפני עצמם רק בתוך כל הwhole של כל הסרטים בניגוד לדיסי נראה לי שנשפטים אחד אחד והם מאוד שונים מטבעם בכל סרט שמעתי שבגלל זה דיסי מיתגו את היקום שלהם בתור ה"עולמות של דיסי" שזה מסביר גם למה יש 2 ג'וקרים בערך הסרטים שלהם חמודים ולא מעבר זה יצא לא מובן נראה לי טוב הלכתי לרפרש בשנית -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
תני המלצה של איזה אלבום אני אשמע ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ
אלה באמת נמצאת? או שזה רק כאילו? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 22:59 PM
|
||
המילים של וואנה בי יורז ככ טובות מה זה השטויות האלה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:00 PM
|
||||
מארוול פשוט כל חלק מסרט או משהו הוא כמו חתיכה קטנה בפאזל אחד ענק שלוקח שנים להרכיב אני מרגישה סופר פילוסופית עכשיו XD @תם יו ממש מקווה שתאהב.י כי הרבה שהמלציתי להן עליו לא ממש התלהבו >< אני אשלח פה עוד רגע קישורים לכמה שירים נחמדים שלו -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:02 PM
|
||||
זהו זה העניין מארוול לקחו את הקטע של יקום קולנועי לרמות אחרות לגמרי ומאוד קשה בתור franchise להתחרות ככה אם תשאלו אותי הסרטים הטובים של מארוול והסרטים הטובים של דיסי הם בכלל לא אותה רמה והסרטים הטובים של דיסי יותר טובים מהסרטים הטובים של מארוול אבל באופן כללי מארוול יותר מוצלחים פשוט כי הם הצליחו להחזיק את הקהל שלהם הם יצרו מספיק חיבורים בין הסיפורים כדי שגם אם אני לא מאוד אוהב.ת את נניח איירון מן אני עדיין אראה את הסרטים שלו כי זה קריטי כדי להבין כמו שצריך את נניח סיוויל וור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:06 PM
|
||
אוקיייי הנה
https://www.youtube.com/watch?v=BMA171qWYZk https://www.youtube.com/watch?v=oOWBsmgjmPo https://www.youtube.com/watch?v=BMA171qWYZk https://www.youtube.com/watch?v=GGj7cckvJAo https://www.youtube.com/watch?v=1kfALLjeND4 https://www.youtube.com/watch?v=GGj7cckvJAo הוא בריטי והוא מהמם ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:07 PM
|
||||
מה את שמה קישורים ליוטיוב תני שם של אלבוםםם אני אשמע בספוטיפיי כבר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:09 PM
|
||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון זה סוג של משהו גדול שנבנה כל הזמן ואי אפשר לשפוט את זה אחד אחד בשונה מדיסי
כן משהו בשיטה שלהם עבד וגם הוייב של הסרטים, גם אם היה מאוד שונה אחד מהשני, זה היה תחת אותו גג ברור של מארוול בזכות החיבור של הסיפורים משהו שפחות מובהר כמו שצריך או כמו שרוצים בדיסי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:10 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא? -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |