![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:24 PM
|
||||||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מקסיםם אני ממש מרגישה שאני חופרת על זה אבל הגעתי למקום שני בתחרות נחמדת כזאת אז ממש נהדר אצלי! ובנוגע לרוס וזה נראה לי הוא לא עשה משהו ''אסור'' הם אכן היו בהפסקה אבל רייצ'ל לא צריכה לחזור אליו כי הוא היה ממש מניאק -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:24 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ופה אני אלך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:25 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://harrypotter.fandom.com/wiki/Zabini_...file=Zabini.jpg
אולי זה יעבוד? בבקשה? יש. עבד. תראו. הודעה זו נערכה ע"י Vesper ב Jan 29 2021, 23:25 PM -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ כן -------------------- 💋
|||
|
|
||||
מאוד מושך למען האמת -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשמוע rusty quill gaming podcast זה ממש קשה כי אני לא מביןה בd&d והם עם מבטא בריטי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:26 PM
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוו איזה תחרות? וכל הכבוד33> כןכן לא טוב של רייצ'ל. אבל זו הסדרה. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 לאלה
1 לפלג. -------------------- אלה אחת
|
|
|
||||
יו די אנד די זה מקסים וגם בריטים! שילוב מנצח -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:27 PM
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מתה אבל יש לי טעם מאוד ספציפי חח -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ במה? -------------------- 💋
|||
|
|
||||||||||||
טנקסס! קראטה יאפפ -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:28 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וידוי: תמיד רציתי ללמוד d&d אבל עד שהיה לי אומץ כבר הייתי זקןה מדי והמבטא הבריטי קשה לי באוזן כי קשה להבין אותם אם את אוהבת d&d תשמעי את הפודקאסט הזה הוא חמוד ממש ואם את אוהבת אימה! תשמעי the magnus archives! זה הרבה יותר טוב וזה מדהים באמת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:29 PM
|
||||||||||||||
יאא מגניב. לא עשיתי קארטה המון זמן ואני מתגעגעת. איזה חגורה את? -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 29 2021, 23:30 PM
|
||||||||
רק שתדע.י שתמיד בכנסים אני משחקת עם הרבה יותר זקנים XD יו אני זוכרת שאמרת לי לשמוע את זה (או משהו בריטי אחר) אולי אנסה מחר -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |