![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:58 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה שאני עייפה.
ואין לי כוח לכלום. ומחר אני אחראית לעשות כביסה. לקפל אותה. להגיש אוכל. לאסוף את אחי. לעשות עוד כביסה. לטאטא את המטבח. ללמוד. ללמוד בבר אילן. לנשום קצת. ולישון. ועוד כמה מטלות קטנות. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:58 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה את התעודהה שליייי
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:59 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לאאאאאאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ון ... 6 7 [8] קפיצה לעמוד V
הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאא עכשיו נזכרתי למה האסוציאציה שלי לפסוק "טוב תתי אותה לך מתתי אותה לאיש אחר" הייתה מטאטא
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיפור לא זורם לי :\
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...post&p=12777777
אמג מה זה היה זרקתי מספר קישור רנדומאלי ומה שיצא זה הקישור הנל אההההה זה אדיר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:00 PM
|
||||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול יש פה מלא אנשים לא משנה מתי אני אצא יראו אותייי חה ואוו טוב שלך -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
מיני פרופיל Top 14 משתמשים צופים באשכול זה (5 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים) 9 משתמשים: Batman, מאסטר שיפו, נבוט, Rory Gilmore, מי צריך בכלל כינוי, כינוי בעברית, Lorelai Gilmore, שוקולד זה העולם הבא, imagine it « הבא הכי ישן | דיבורים | הבא הכי חדש » אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (8) « ראשון ... 6 7 [8] קפיצה לעמוד V הגב לנושא זה תגובה מהירה פרסם נושא חדש פרסם סקר תגובה מהירה הצג את עמוד הסמיילים המיידים | אפשר סמיילים | אפשר חתימה - דיבורים ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 19455 17244 23256 5648 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 -------------------- עומר
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:01 PM
|
||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה זה הודעה רנדומאלית מתוך ה הרבה הודעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:02 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני, תמיד: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
אהמ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי
שמישהו יכין לי מהמכונה קפה של סטארבקס אבל אני צוציקית ואני אשאר נמוכה לנצח אבל הקפה של סטארבקס שווה את זה🤩 -------------------- 💋
|
|
|
||
מחובר כ: Batman · התנתק 48,880 חרמשים לוח הבקרה האישי · 0 ינשופים ותנשמות פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד מממנים HPortal - פורטל הארי פוטר -> הארי פוטר - פורטל הארי פוטר ישראלי - HPortal הודעות אחרונות שם האשכול: השבוע נ(ו"ד)סגרות הרשימות כותב האשכול: כינוי בעברית שם האשכול: הממ כותב האשכול: ShToTaJakePeralta שם האשכול: משחק- איזה ממתק היית רוצה? כותב האשכול: Young blood שם האשכול: תעודת מחצית || פעילות כותב האשכול: Monaca Towa שם האשכול: למה פאנפיקים לא מאושרים כבר שבוע?//שאלה כותב האשכול: L. Lovegood שנת הלימודים ברוכים הבאים להוגוורטס שינוי צורה תורת הצמחים התעתקות אסטרונומיה פאנפיקים אחרונים שם הפאנפיק: בית לא ממש מדויק עודכן ב: היום ב-14:58 שם הפאנפיק: בדרך אל הקסם עודכן ב: היום ב-7:45 שם הפאנפיק: המסע להצלת אולימפוס עודכן ב: אתמול ב-21:37 שם הפאנפיק: יומנם של הקונדסאים (ולילי) עודכן ב: אתמול ב-18:16 שם הפאנפיק: זה מרגיש נכון עודכן ב: אתמול ב-14:58 ברוכים הבאים! בכל יום רביעי ב־18:30 מתקיימת טריוויה בצ'אט האתר! היכנסו כדי לזכות בנקודות בית ולשפר את הסיכויים שלכם לזכות באליפות הבתים! צוות HPortal מאחל גלישה קסומה, מהנה ובריאה! בקרוב – עונה חדשה להסכת שאין לומר את שמו! גולשים יקרים, אנו שמחים להודיע על עונה חדשה בהסכת האהוב של תאגיד השידור הציבורי כאן – ההסכת שאין לומר את שמו! העונה החדשה תתמקד בספר הרביעי בסדרה, "הארי פוטר וגביע האש". הפרק הראשון צפוי לעלות בשלושה בפברואר, כלומר בעוד כשבוע, והוא יתמקד בארבעת הפרקים הראשונים של הספר. ההסכת זמין להאזנה חינמית בספוטיפיי. לפרטים, דיונים ועדכונים נוספים, אנו ממליצים לכם להצטרף לקבוצת הפייסבוק של ההסכת. בצד, תמונה מתוך סיום הקלטת הפרק הראשון, מתוך קבוצת הפייסבוק הרשמית של ההסכת. מתרגשים? לא יכולים לחכות להקראת הפרק הראשון? שתפו אותנו! המשך גלישה מהנה, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי! סיום הקלטת הפרק הראשון פורסם על ידי Thirty five · 27.01.2021 · קטגוריה: ההסכת שאין לומר את שמו · 0 תגובות ניצחון נוסף של בית הפלפאף בטריוויה צ'אט! גולשים יקרים, כבכל שבוע התקיימה הערב טריוויה בצ'אט האתר, ואנו שמחים להכריז על ניצחון נוסף לבית הפלפאף! Ernest Macmillan שלושת המשתמשים שהגיעו למקומות הראשונים הם ליאור מהפלפאף, אם קיי מרייבנקלו ואפס מגריפינדור. על כל שאלה שענו נכון המשתמשים, הם הרוויחו נקודות לבית שלהם, וזהו מאזן הנקודות הסופי: הפלפאף – 205. גריפינדור – 15. רייבנקלו – 30. סלית'רין – 0. זוכרים את כל הפרטים מהסדרה הקסומה? מדקלמים את הספרים בעל פה? הצטרפו אלינו לטריוויה הבאה שתערך בשבוע הבא ביום רביעי בשעה 18:30 והרוויחו נקודות לבית שלכם! כל הכבוד לכולם והמשך גלישה מנה, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי! פורסם על ידי Thirty five · 27.01.2021 · קטגוריה: טריוויה צ'אט · 0 תגובות סדרת טלוויזיה על הארי פוטר? גולשים יקרים, The Hollywood Reporter מדווח על שלבי פיתוח ראשונים למה שאמור להיות, אולי, סדרת טלוויזיה שמבוססת על עולמו הקסום של הארי פוטר. לפי הדיווח שירות הסטרימינג HBO Max מנהל מגעים עם כותבים פוטנציאלים לסדרת טלוויזיה שתכניס את עולם הקוסמים לסלון הביתי שלנו. המגעים, ככל שמתקיימים, נמצאים בשלבים ראשונים בלבד – ונשקלות אפשרויות רבות. כרגע לא ידוע על כותבים או שחקנים שעתידים לקחת חלק בפרויקט הנחשק. סדרת טלוויזיה על הארי פוטר? HBO Max הוא שירות סטרימינג בבעלות WarnerMedia, חברת האם של אולפני האחים וורנר, שהפיקו את סדרת סרטי הארי פוטר וכן את סרטי חיות הפלא והיכן למצוא אותן. משתי החברות נמסר בתגובה לכתבה: "אין סדרת הארי פוטר בפיתוח בסטודיו או בשירות הסטרימינג." רשת HBO הפיקה בעבר סדרות כמו "משחקי הכס", "סקס והעיר הגדולה", "הסופרנוס" ולהיטים נוספים. האם לדעתכם השמועות נכונות? האם הסדרה תיצמד לעלילת הספרים או רק תתקיים בעולם הקוסמים? המשך גלישה מהנה ושבוע מעולה, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי! פורסם על ידי Love Language · 25.01.2021 · קטגוריה: סדרת הטלוויזיה · 9 תגובות ניצחון נוסף של בית הפלפאף בטריוויה צ'אט! גולשים יקרים, כבכל שבוע התקיימה הערב טריוויה בצ'אט האתר, ואנו שמחים להכריז על ניצחון נוסף לבית הפלפאף! שלושת המשתמשים שהגיעו למקומות הראשונים הם ליאור מהפלפאף, אלה מהפלפאף ואבישג מגריפינדור. על כל שאלה שענו נכון המשתמשים, הם הרוויחו נקודות לבית שלהם, וזהו מאזן הנקודות הסופי: הפלפאף – 210. גריפינדור – 25. רייבנקלו – 15. סלית'רין – 0. הטריוויה הבאה תתקיים ביום רביעי בשעה 18:30. כל הכבוד לכולם והמשך גלישה מהנה, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי! פורסם על ידי Love Language · 20.01.2021 · קטגוריה: טריוויה צ'אט · 4 תגובות גם אתם יכולים לשחק קווידיץ' – חוויה חדשה בפארק הארי פוטר! גולשים יקרים, למרות השיפוצים שהוקפאו בשל נגיף הקורונה בפארק הארי פוטר שביוניברסל, הפארק יצא בהכרזה על חוויה חדשה שתאפשר למבקרים לדמות את תחושת הרכיבה על המטאטא ולא רק לקרוא עליה! הגאדג'ט החדש בעצם יאפשר כל מה שאי פעם קורא הארי פוטר רצה לחוות, הוא ידמה מסע רכיבה על מטאטא, ממש כמו שברחו הארי, רון והרמיוני מחדר הנחיצות, או כמו משחק קווידיץ ביום לימודים בהוגוורטס. עוד לא ידוע הרבה, אך התפרסם כי המסע יכלול מטאטא עם בסיס תנועה, אודיו, מסכי תצוגה, משקפי מציאות מדומה ועוד. השיפוצים אומנם עדיין בהקפאה, אך נראה שבהחלט יש למה לצפות! מה דעתכם על הגאדג'ט המתוכנן? לא יכולים לחכות? שתפו אותנו! המשך גלישה מהנה ושבוע נפלא, צוות HPortal – פורטל הארי פוטר הישראלי! פורסם על ידי Love Language · 17.01.2021 · קטגוריה: פארק הארי פוטר · 11 תגובות [0]1 (515) ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית 19455 17244 23256 5648 פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 -------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |