![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 69 70 [71] 72 73 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:40 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגד הרגע שספוטיפיי שם לי את בבלגאם ביצ׳ ואני עדיין יודע.ת את כל המילים
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:41 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתמשים בכל מיני צבעים/ במנגינת "חברים בכל מיני צבעים" כל הזכויות על מילים אלו שמורות לאבישג (לי) יש משתמש חום כמו שוקולד כשהוא בא לנו"ד תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה הנהלותי איך אפשר לוותר? יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא סופי כזאת נהדרת איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים טוב, יש אויבים אבל הם איזה כיף שכבר אין כאלה משתמשים יש לי חברה סגול הנהלותי היא אוהבת לדבר איתי אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך איך נוותר על כזאת חופרת? יש משתמש ירוק נחשי הוא לפעמים מתנהג ערמומי ויש את שיראל, שהיא סיפור אחר אך על כאלה סלית'רנים איך אפשר לוותר? איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים נכון שיש הבדל בגילאים אבל, איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש משתמשת כתומה עם נמשים איתה כיף לדבר על החיים לא לוותר אבל זה טוב לדבר אז איך על הרמיוני אפשר לוותר? יש לי חבר.ה זהוב.ה שאוהב.ת אקסולוטלים שתינו בעלות רעמת תלתלים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חבר.ה כזאת נפלא.ה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בכל מיני צבעים סגולים, כחולים אדומים וורודים איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש לי חברה פרופסור נסגדת היא עכשיו הנהלותית אבל כזאת נהדרת אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך אי אפשר לוותר על כזאת מעודדת! יש גם אחת, קוראים לה הגר והמתמטיקה שלה היא כל כך אתגר אז נכון שהיא ממני כל כך חכמה וכנראה שהיא תמנע מפרוץ מלחמה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בסרגל הצבעים אחד מהם אפילו בעלים איזה כיף שיש כאלה משתמשים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואותי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביוש במלעיל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:42 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקשיבו התקף הנוסטלגיה שעבר עליי עכשיו עם בבלגאם ביצ׳ מטורף אמאלה פתאום חזרתי ל2015
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:42 PM
|
||||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש במלרע? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:43 PM
|
||||||||
אבל על איזה יוש בשורוק אתה מדבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:43 PM
|
||||||||||
על יושי! -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:45 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אבישג השירים שלך גאוניים ברמות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:45 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו"ד נטוש/ מנגינת "הגן שלנו סגור" השיר מבוסס על מקרה אמיתי כל הזכויות למילים אלו שמורות לאבישג (לי) אתמול בחמש אחרי הצהריים גלשתי בפורטל מהמחשב ולפתע ראיתי שהנו"ד נטוש. ריענון, ואין שום תגובות חדשות אותו כינוי שם ועברו כבר עשר דקות כי הנו"ד נטוש. תיבות פרופיל מסודרות בצד בצופים באשכול אין אף אחד. אין שם אף הנהלותי שיגיד מה מותר ומה אסור וכל ההודעות משעממות כי אין מי שישלח ספאם. תיבות פרופיל מסודרות בצד בצופים באשכול אין אף אחד.. ריענון, ואין שום תגובות חדשות אותו כינוי שם ועברו כבר עשר דקות אתמול בחמש אחרי הצהריים גלשתי בפורטל מהמחשב ולפתע ראיתי שהנו"ד נטוש. זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה מה זה לא נעים כשדוחפים לאף מטוש אבל יותר נורא זה נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה מה זה לא נעים כשדוחפים לאף מטוש אבל יותר נורא זה נו"ד נטוש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:46 PM
|
||||||||||||
רגע אני יושי עם חולם לא? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:47 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
يوفال هو الملك ويحكم العالم
זה משפט שלקחתי לחיים. (מוזמנים לבדוק בטרנסלייט) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:48 PM
|
||||||||||||||
שורוק -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:49 PM
|
||||||||||||||||
חייתי בשקר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 12:49 PM
|
||||
לול יובל בערבית זה יופל -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |