![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:16 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה
אפולו 5 זה יהיה ממש נחמדליצ'יק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:17 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה 4 ו-5 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:17 PM
|
||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ח ת ו ל -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:18 PM
|
||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה אויש נו אפשר גם לעצב חייזר מבינה או דינוזאור מאגס לא חייב משהו רגיל אפשר גם סתם משהו מוזר כזה וואי הייתי שמה פה תמונה של המגש עם העיצובים המוזרים אבל אין לי כח -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, מילים שקשורות לפורטל גם באופן יותר ספציפי, ולא משהו כללי כל כך. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כ ן -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חתול -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
הא יש לי את ארבע בבית הוא גם נחמדליצ'יק --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:19 PM
|
||||||
ארבע הוא נחמד כזה -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:20 PM
|
||
ארבע הרבה יותר טוב מהאלה שלפניו
אבל זה לא קשה להיות יותר טוב מהאלה שלפניו אבל זה כי יש לו מאפיינים של סוף סדרה וחמש יהיה הרבה יותר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי רק עד שלוש והם תקועים אצלי מסוכות בגלל הקורונה ואין ספריות ואז כשיפתחו אני אצטרך לקרוא מהתחלה כי אני לא זוכרת כלוםםם -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איף
יש לי פרסומות פיכסה -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 13:21 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משנה כינוי
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
פוקטל -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נמאססס לייייי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |