![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 87 88 [89] 90 91 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:16 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההההההההההההההההההההההה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:17 PM
|
||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון. ודברים בסגנון הזה זה מה שאני אומרת לאמא שלי כל פעם שאני עושה מתמטיקה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:17 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פחותת אבל קבלי את החתימהה המושלמתת שהיא עשתה ליי -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:18 PM
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מלא סוגים של חתימות, זה פשוט סוג שאם קיי תמיד משתמשת בו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:18 PM
|
||||||||||
נכוןןן אבל ני אוהבתת אותההה מאודדד -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:20 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי רק את הבסיסיים וזה גם באנגלית לא פתחתי אותם בכלל ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:21 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט לא נקלט במוח החומר הזה
מה לעשות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שלוש לחיצותתת
http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=120026 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חוץ מזה שגם אם אני אהיה פיזיקאית (ואני לא אהיה) ואצטרך לחשב את הדברים האלה אני אשב במשרד עם מחשבון שיהיו בו את כל התוכנות והמחשבונים שאני אצטרך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:22 PM
|
||||||||||||
אממ גוגל -------------------- 💋
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:22 PM
|
||||||||||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוקקק -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:24 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גוגל לא יחשב בשבילי גוגל ימצא לי מחשבונים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
אמא אני מתה פה
השרשור של אלה ופלג גאוני צחקתי בקול -------------------- 💋
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה להיות כל כך שטחיים
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 14:25 PM
|
||||
ממ? -------------------- 💋
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |