![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:38 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד אפשר לשנות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"יש פה מלא ילדים"
יש פה יותר מידי זקנים -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה אקטואליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פה הרבה יותר מדי תינוקים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:39 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממוצע הגילאים פה מאוד מבוגר.
הייתי אומרת זקן אבל מבוגר נשמע יותר נחמד. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ני רוצה לתבב https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8691253
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בנו"ד הקודם והאמרתי "יואו הגעתי בסוף הנו"ד!" ואז המשכתם לדבר על דברים בכללי אז לא אמרתי כלום חוץ מזה. אבל תשאל אותי בפעם הבאה שאתה פותח נו"ד איזה יום היום ואני אגיד לך -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*אני אתעלם מהשאלה הזאת כי אין לי מושג מה זה& -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רשמתי לעצמי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזקן כמוך ציפיתי להבנה שאין מילה כזאת תינוקים. זקנים אמורים להיות חכמים -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:40 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תינוקות ואווץ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לקחתי את זה בסוף הנו"ד הקודם ואז הנעילה קטעה אותי בגסות אז זה כבר פחות רלוונטי אבל עד שטרחתי להקליד ואגב תודה גם להורי שהביאוני עד הלום הגיע הזמן להדביק את הטקסט שהועתק בגלל שהנו"ד ננעל בטרם נכתבה ההודעה בגלל שהנו"ד הגיע למאה עמודים והמסורת היא לנעול נו"דים בעמוד מאה מימים ימימה מזרחי מה הקשר ימימה מזרחי טוב אני פשוט אפסיק כאן טוב
תשכחו שאמרתי משהו אסור לדבר על אנשים גם אם מנסים לדבר איתם זה איכשהו יצא עליהם ואז זה מביך לכולם תשכחו שדיברתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
לומר תינוקים במקום תינוקות זה עיקרון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
דברים שאקטואליים לעכשיו נו ש... אני לא טובה בלהסביר כאלו דברים דברים שרלוונטיים? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |