![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:09 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשחושבים על ההצגה של אבישג לזה
זה מאוד סנייפי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:10 PM
|
||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה כמו במפגש? יאללה כולם כאן קוראים לי בשם שלי כל הזמן אז אין טעם שאציג אותו. אני בן 22, ואיכשהו מנהל את האתר הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ הבנתייי כאלה נגיד שלא כתוב להם תקראו לי דייגו/רורי/גם רוריתה יהיה בסדר (זה היה כתוב בחתימה שלי עד שמור עיצב לי חדשה) יש משתמש ענתיקה שהוא לא הגר נותן לי יחס! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני לא זוכר אותך בעצם? :( -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מתברר שאפרופו כשלעצמו זה דווקא נחמד
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי קוראים לי הגר ואין לי חתימה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:11 PM
|
||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() חיים שלייייייייייייייייייייי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: *בבית חולים, יכול להיות שבזמן הזה הולידו אותי D:*
משתמשת אחת: נסטי שלי ![]() בע כנראה זו הסיבה שאני ככ אוהבת נסטי עד מוות אבל לא יכולה לשתות כי אמא שלי אלרגית טוב בדוק זו הסיבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יכולת באותה מידה לצטט גם אותי -------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:12 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ענתיקה? ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה מגניב
לבדוק מה קרה בפורטל בכל מיני אירועים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני זוכר אותך כשהפכת להיות ראש בית רייבנקלו. אני זוכר שקיבלתי ממך ינשוף למרות שהייתי סלית'ריני חח לא הייתי פעיל בכלל בתקופה שלך. הרבה שנים הייתי רק קורא פאנפיקים, ואז גם התחלתי לפרסם כאלה. לא הייתי פעיל בפורומים כמעט בכלל אבל איכשהו עדיין הכירו אותי, בזכות הפאנפיקים, ואז ב2019 הפכתי להיות אחראי על זה. ואז מור מינה ואתי גם להיות אחראי עדכונים. והשאר היסטוריה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:13 PM
|
||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(אהמ מה את בכלל לא פה כמעט תשע שנים אהמ) -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:13 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
10 נקודות מגריפינדור על החוצפה שלך, פוטר! מאיר פה הייתי חייבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |