![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:47 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה?! אין עכשיו פורים. -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:47 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהיה בכלל בית ספר או משהו בפורים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:48 PM
|
||||
אבל אין פוריםםםםםםם
-------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפורים הקורונה התחילה פה
כמה ימים לפני ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אוהבת פורים.
כי עכשיו ילד מגעיל השתמש בנפץ. ודפקתי את הראש בחלון מראש פחד (אולי הבעיה היא שאני תמיד ליד חלון?) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:49 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות מסכות יהיה בפורים
מעניין מה יקרה אם יכריחו אנשים להיחנק עם עוד מסכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אני התחפשתי לקורונה בתקופה שכולם חשבו שזאת בדיחה.
יא, זוכרים את הפיראט האדום באור יהודה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף נפלנו על פורים קורונה /:
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:50 PM
|
||
מה בדיחה
בפורים קורונה הייתה הכי מפחידה שיש הרבה יותר מעכשיו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אין לי כוח לפורים D:
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
אצלנו יש ריקודים והפעלות בבית ספר... בקיבוץ יש לנו הפעלות ופעם הביאו את מי שמשחק את מוטי מבית הכלבים והצטלמתי איתו. אבל יש סיכוי שלא יהיה פורים כי אי אפשר. ובאמת?! זה מפחיד לאללה. -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
|||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיכיתי לפורים של כיתה יא עוד מכיתה ז
לול. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 23:51 PM
|
||||
נפלנו כבר על כל החגים עם הקורונה................... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שנה שעברה ביקשו לא להיות עם מסכות כדי לא להפחיד אנשים. השנה:... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
אני מתכוונת שהשכבה שלי נפלה על פורים קורונה.............. -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |