![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:14 AM
|
||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאא ממש יפההההההה והכל גם בזה וזה חוץ מהמטוש והנטוש שטיפה התבלגן לי בראש אבל חוץ מזה יצא ממש מוצלח מקריאה ראשונית אניעכשיו אשמע את זה עם השיר עצמו ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:14 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר גם אתה רוצה לשים דברים בחתימה שלי?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:15 AM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הקטעעעעעעע לא מכירים את הסלבז שעושים לך ברכותתתתת בכל אופן אני רוצה ברכות מלפחותתתתתתתתת מנהל האתר בכבודו ובעצמו בברכות סלבז --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה כבר יהיה נוראי. האמת שהרעיון לשיר עלה לי ממש מזמן כשעשיתי בדיקת קורונה ולכן הנטוש והמטוש... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבתי אבישג
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:16 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פיוו מאיר הלך
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בו! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
תודה 3>
ויש לי עוד שני שירים שלא הפסקתי לשיר כל השבת אבל אני חייבת לסדר את המילים שם כדי שיהיו ממש מגניבים. אני רק אגלה לכם שאחד מהם זה במנגינת "חברים בכל מיני צבעים" -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:17 AM
|
||||
מע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:17 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:18 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
מה דעתך על השיר שלי? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
אין אזכור שלי שם -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:19 AM
|
||
טוב אם אני לא מקבלת ברכה מירין אני רוצה
מאממממממממממממממממממממ ביבי תנו ברכה מביבי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:19 AM
|
||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם, שעורי בית שקשה לי להבין ומצב רוח רע כזה על עצמי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |