![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:19 AM
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור שיש! השורה של "ואין הנהלותי שיגיד מה מותר ומה אסור" לקוחה מזה שהמילים באמת הן "ואין שום גננת שתגיד מה מותר ומה אסור" ולכן החלפתי אותך בגננת! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:20 AM
|
||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה אוקי הכל ממש יפה והכל אבל אולי הייתי מוסיף בסופי שורות שהנוד *שלנו* נטוש וזהו, חוץ מזה יצא מעולה! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר אתה זה שרצח לי את החתימה! באמת תהיתי למה זה קפץ.
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
יאי!! אני אשנה. טוב אנשים, כל הזכויות שמורות לי ואך ורק לי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:21 AM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייייייוש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר גננת
אני יכולה לראות את זה "הארי, אל תפתח אשכול ספאם! רק לילדים גדולים מותר! אוף, 10K נקודות מגריפינדורררררררררררררר" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר הלך?
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:22 AM
|
||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיפה צצת?????????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה כולם מפחדים ממאיר?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קראתי את זה לשנייה כ ריילוש ואני כזה ממתי את קוראת לה ככה כי בציטוט זה כינוי דומה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיייייייייי ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||
עומר טקט ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן! כי גננת אומרת "לא להרביץ" בטון של "לא להספים" וגם שורה אחר כך זה "וכל הספרים מסודרים על המדף כי אין מי שישמע סיפור" די נוגד את זה כי כשיש הנהלותיים הנו"ד מלא. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:23 AM
|
||
הציטוט שלך
מפלצתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |