![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:43 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסתימות שלי זה
להינעל בחדר בהפגנתיות ולצוווח "לא רוצה לצאת מפה לא צריך אתכם" ואז לרצות קפה ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:43 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הבגרות קוראת לי (וואי איזה מצחיק זה היה אם לא הייתי מדברת על ה... מבחן כאילו. כן. רק אני הבנתי את עצמי? זה מה שקורה ב97.2% מהמקרים אז אני לא מופתעת)
שיהיה לכולם באמת יום קוראסון שמח ו... אמ... אני מאחלת לכם שאם מישהו יענה אתכם, הוא לא יכריח אתכם לאכול בייגלה עם קטשופ. ביי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:44 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ
משעמם לי מי פה ראה גילמור גירלס? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:44 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מאיר הפך לרינג.
הוא משתמש כל הזמן במתחנן. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:45 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא בלע אותו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז כולנו בני 16.5 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני היא מקסימה
|
|
|
||||||
אוי לא! ![]() ידעתי שהוא זומם משהו אי אפשר לסמוך על שועלים בימינו. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 30 2021, 22:46 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שלושה שבועותתת וטיפה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ פחות אני וסופי בערך באותו גיל אני יותר קרובה ליעל אבל סבבה כאילו אני יותר גדולה מסופי ויותר קטנה מיעל -------------------- 💋
|||||||
|
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק כשאני פותח נו"דים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקניםםםםםםםםם
אתם כאלו זקניםםםםםםם זקניםםםםםםםםםםםםםםםם אתם זקניםםםםםםם זקניאיאיאיאיאיאיםםםםםםם תכף תיקברו משיבה טובהההההה כי אתם כאלו זקנים שזה כבר מעבר לפינה ת"בים -------------------- עומר
|
|
|
||||||
זה עדיין מאוד רינגי מצידך להכניס מתחנן למשהו לא קשור. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים
זה גם די שאלה את מי אתם מכניסים לחישוב הזה כי משתמשים מ2007 הם בני שלושים בקל וגם אתם לא תכניסו את כל מי שפעיל אם זה ברמת הפעיל וגם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |