![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:29 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי 🌈 10 🌈 UP 🌈 לא עודית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() או סופי - 7 זה מספר קסום - היא \ את - אוכל. כמה שיותר יותר טוב ![]() "יופי יכול להילחם נגד האמת רק עד גבול מסוים" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:29 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל דאגה מאיר, בשיר השני יש לך מקום של
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:31 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אשנה לlife is fun ואז הכותרת האישית שלי תיהיה until u die😈 בהשראת השיר שהחתימה שלך מנסה לדחוף לי כל הזמן? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישד
חתימתך ענקית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
כי השיר הזה פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:32 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה הוא לא הלךךךךך
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה אבל ממילא אני צריך לישון עוד מעט וגם שיפרתם לי את המצב רוח אז כבר סבבה :) נראה לי שאני אפרוש לישון לילה טוב -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אז תקטיני את זה אתמול בחמש אחרי הצהריים גלשתי בפורטל מהמחשב ולפתע ראיתי שהנו"ד נטוש. ריענון, ואין שום תגובות חדשות אותו כינוי שם ועברו כבר עשר דקות כי הנו"ד נטוש. תיבות פרופיל מסודרות בצד בצופים באשכול אין אף אחד. אין שם אף הנהלותי שיגיד מה מותר ומה אסור וכל ההודעות משעממות כי אין מי שישלח ספאם. תיבות פרופיל מסודרות בצד בצופים באשכול אין אף אחד.. ריענון, ואין שום תגובות חדשות אותו כינוי שם ועברו כבר עשר דקות אתמול בחמש אחרי הצהריים גלשתי בפורטל מהמחשב ולפתע ראיתי שהנו"ד נטוש. זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה מה זה לא נעים כשדוחפים לאף מטוש אבל יותר נורא זה נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה מה זה לא נעים כשדוחפים לאף מטוש אבל יותר נורא זה נו"ד נטוש
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:33 AM
|
||
לא זה קטן מדי.
העיניים שלי לא יכולות לקרוא כראוי בגודל הזה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה. טוב אז אני אספר לך בהזדמנות אחרת על כמה אהבתי את הקומיקס של סקוט פילגרים וקצת התמכרתי אליו (כן כן וזה אחד הדברים הכי מושלמים בעולם). לילה טוב! -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
אבל החתימה שלך ענקית
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:36 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף די
אני צריכה או לישון כדי שיהיה לי כוח מחר לבגרות או ללמוד לבגרות כי היא מחר ואני לא עושה אף אחד מהם איך מתאים לי עכשיו איזה חור שחור שיבלע את כדור הארץ :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי רעיון
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:37 AM
|
||
יאאאאאאאא אני באמצע השיר השני, והוא פגזי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |