![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:38 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחתימה של שירשיר כאילו התחלתי לכתוב לה שיר קטן כזה ואז עלה לי לחן נראה מה יצא מזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:39 AM
|
||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יששש בזכותך גם יעלם לי הגיפ המדכא מהטיטניק והציטוט המדכא כיף :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:40 AM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש. יואו זה באמת ממש טוב חוץ מזה שאני לא יודעת לנגן על כלום ויהיה מאוד חסר לזה ליווי אבל לניסיון זה יכול להיות נחמד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:40 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד, מה הצבע שלך?
ומה הצבע של המרלינים? ומה הצבע של מור? ושל ההנהלותיים? הגוון המדויק -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:41 AM
|
||||
אין לי שמץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:43 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא החומים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אז את מה את כן יודעת?
אני חייבת את זה בשביל השיר איפה מישהו שכן יודע????????? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לשים בחתימה שלי ליטרלי מה שבא לך זה דווקא נחמד :) -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:44 AM
|
||||
אני יודעת שמנהלי קבוצות הם קורן פלאוור -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
ומרלין ומור? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קבוצות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
כאילו קבוצה לייק אלרג"ה וכאלו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:45 AM
|
||||||||||
אין להם צבע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:46 AM
|
||
נו אני צריכה את זה דחוף ואז תראו את השיר
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:47 AM
|
||||||||||||
יש להם צבע מתוקית זה שאין מנהל קבוצה שהוא בלי תפקיד אחר זאת לא אשמתי הייתי קורן פלאוור ככ הרבה זמן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |