![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:47 AM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם והרמיוני ואור? אין להם צבע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:48 AM
|
||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אז מוזר אבל כשאני הייתי בתפקיד הייתי קורן פלאוור. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:49 AM
|
||||||||||||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כככככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:49 AM
|
||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאחרונה הורידו כורנפלוואר זה כמו שלי? אגב האירוניה אני בדיוק כותבת פאנפיק על גמדונים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:50 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קורן פלאוור זה כזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:51 AM
|
||||||||||||||||||||||
כןכן כמו הצבע שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
ירין מחק את הקבוצה של מנהלי קבוצות לפני שלושה ארבעה חודשים וכתב לנו בהפ שזה היה חידוש של השנים האחרונות ובגלל זה הוא מחק
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
מה חידוש של השנים האחרונות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב ירין, מה הצבע שלו?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:52 AM
|
||||
אוי הצבע שלו נוסטלגי בשבילי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אז תזכיר לי להחזיר מתישהו להוא הרע הוא הטוב פו הדוב כי אני אוהבת את זה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
תודה שמישהו ישלח מהר הודעה כדי שאני אשלח את השיר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:53 AM
|
||||||
הקבוצה של מנהלי קבוצות אה וסופי זה הצבע שלך לעומת CornFlowerBlue אההההההה עריכה עכשיו בדקתי ואת קורן פלאוור בלו לאמשנה אופס ביי הודעה זו נערכה ע"י Thirty Four ב Jan 31 2021, 01:54 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:53 AM
|
||
משתמשים בכל מיני צבעים/ במנגינת "חברים בכל מיני צבעים"
כל הזכויות על מילים אלו שמורות לאבישג (לי) יש משתמש חום כמו שוקולד כשהוא בא לנו"ד תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה הנהלותי איך אפשר לוותר? יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא סופי כזאת נהדרת איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים טוב, חלק אויבים אבל הם איזה כיף שכבר אין כאלה משתמשים איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים נכון שיש הבדל בתפקידים אבל, איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש משתמש כתום עם נמשים איתו הכי כיף לעשות חיים אז נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה הפלפאפי איך אפשר לוותר? יש לי חברה זהובה עם תלתלים שתינו מגדלות גור חתולים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חברה כזאת נפלאה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בכל מיני צבעים סגולים, כחולים אדומים וורודים איזה כיף שיש כאלה משתמשים איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בסרגל הצבעים אחד מהם אפילו בעלים איזה כיף שיש כאלה משתמשים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 01:54 AM
|
||||||||
אני CornflowerBlue --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |