![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:06 AM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי שלומי נורא, אל תשאל. זה רק הולך ומדרדר המצב :/ מה איתך? -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:07 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאא
אבישגגגגג שיר יפהההההההה ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:08 AM
|
||||||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? רוצה לדבר על זה? אני חייב לעוף לישון אז אני אוודא, יש לך את המספר שלי? אם תרצי לדבר אני אהיה ער בבוקר! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:09 AM
|
||||||||||||||
אממ אני לא אציק לך ואין לי את המספר שלך אבל לא נורא יהיה בסדר לילה טוב 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:09 AM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה את הפעם ההיא לפני איזה שנתיים שחלי הציעה לי להיות ראש בית סלית'רין וזה בערך מה שעניתי לה. בגדול, סלית'רינים טובים יותר מלהשתתף באליפות הבתים כמו שאר פשוטי העם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:10 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שולח לך את המספר שלי בה"פ אני רוצה להקשיב ולעזור, את לא מציקה דברי איתי מחר, בסדר? לילה טוב חייאתי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:11 AM
|
||||||
טוב 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לישון או שעוד מישהו רוצה שאפחיד אותו?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
בדיוק אחי זאת התשובה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:13 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההההה הצילוווו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:16 AM
|
||
![]() אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הפחדות
מה הולך פה -------------------- 🌹ריילונית בדגים 🌹 חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים). ![]() תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה: הייתי פה. #רייליהחתולה ממי השנה על הפורטל. 🐸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:18 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר בא לאכול אותנו אמא חתולהההה תצילי אותיייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:18 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיר מפחיד את כולנו את יודעת רגיל כזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 02:22 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש בא לי לרקוד עכשיו סווינג.
עריכה: אני מטספת על הקירות עריכה מספר-2: ?Pretty sad, isn't it עריכה מספר-3: אם כולכם מתים, אל דאגה. אני אזכור אתכם לנצח. עריכה מספר-4: יש לי הרגשה שאני עומדת לערוך את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים עריכה מספר-5: וכנראה שגם אצטער על זה עריכה מספר-6: מסתבר שיש עמוד חדש. האם שווה לבדוק מה נמצא בעמוד החדש? עריכה מספר-7: זו שאלה קשה. מענה לסוגיה זו יתקבל במהלך השבוע. נא לא להתקשר בין השעות 2-4. תודה עריכה מספר-8: אתם בטח נרגשים לדעת מה קרה. טוב אז...בעיה שלכם עריכה מספר-9: חבל שאין פה שוקולית. אני צריכה להוציא כבר את האנרגיה כדי להרדם עריכה מספר-10: עידואו יש לך במקרה קצת? אתה תמיד משיג את השוקולית הכי טובה ☺️ עריכה מספר-11: מעניין איך היה נראה הילד של קורט קוביין וביגפוט עריכה מספר-12: הקדשתי לכך מחשבות רבות. עריכה מספר-13: מה, אתם לא מתכוונים לשאול?? עריכה מספר-14: *שיעולשיעולקחוקורסמזורזבנימוסים* הודעה זו נערכה ע"י Monaca Towa ב Jan 31 2021, 02:36 AM -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |