![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 08:04 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 08:31 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 08:40 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים מעצבנים
זה איכס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 08:58 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מותש
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:02 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:02 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייהײַ
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:04 AM
|
||
מישהו:
יש לי מיקרופון בפה אני: ומה אני אמור לעשות עם מידע כה מועיל זה? -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:27 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמורה להתחבר לזום אבל לא בא לי כאב ראש
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:29 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע אנשים, לא להעלב לי. זאת רק סקיצה ראשונית לבדוק האם השיר מוצא חן בעינייכם.
עעכשיו אני אלך להמשיך לערוך אותו ואוסיף המון צבעים. פשוט את הפיזמון לא יכולתי להפסיק לשיר בראש שלי... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:31 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו אני לא מתחבר יש לי זום פה זום שם זה רודף אותי
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:34 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החיים הם כמו זכוכית, הם נשברים בקלות. וכמו זכוכית, כשאוספים את השברים, הם יכולים לדקור.
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:34 AM
|
||
שלום לכם.
קחו, אני עדיין עובדת על השיר -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:35 AM
|
||
אני משהק וזה מצחיק את כולם פה
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:37 AM
|
||
זה לא כל כך נעים לראות גן סגור
זה לא כל כך נעים לראות עוד ג-גן סגו-גור זה לא כל כך נ-נ-נעים לראות עוד ג-גן סגו-גור זה לא כל כך נעים לראות עוד ג-גן סגו-גור -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:37 AM
|
||
אוקיי עכשיו, מי רוצה להתווסף לשיר???????
זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש. זה לא כל כך נעים לראות נו"ד נטוש זה מה זה לא נעים כשדוחפים לאף מטוש אבל יותר נורא זה נו"ד נטוש -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |