![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:37 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הן זורקות שמות של אנשים חכמים בשיעור
ממש בא לי להגיד "אני" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:38 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:40 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה יש דבר כזה שנקרא שיהוק
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:40 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל ורד.
טוב, מתברר שיש שני בתים ואז פזמון מה שאומר שהכפלתי את השיר פי 2 ולכן יש לי עוד 4 בתים להוסיף -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:42 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תוסיפי עליי ארבעה בתים! סתם אין לי מושג -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:43 AM
|
||||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה מה שקורה כשהסרעפת עובדת הפוך עריכה: גם אני רוצה להיות בשיר -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:43 AM
|
||||||
האמת שעדיין לא יודעים ממש איך ולמה.. שיהוקים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:46 AM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה שיר את כותבת אבישג
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:46 AM
|
||
לרגע ראיתי את עצמי בחום האהאהאהאהא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:47 AM
|
||||||
הוספתי עלייך בית שלם. עכשיו אמרנו שצריך את כריס ומי עוד? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמורה לקבל היום חופש כי יש לי בגרות מחר
אבל לשאר השכבה אין אז אין חופש ): -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
חברים בכל מיני צבעים גרסת הפורטל -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:48 AM
|
||
אני רוצה נרות ריחניים מאיקאה.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:48 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא משהו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 09:49 AM
|
||
הגר! גם את!
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |