![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:27 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתמשים בכל מיני צבעים/ במנגינת "חברים בכל מיני צבעים"
כל הזכויות על מילים אלו שמורות לאבישג (לי) יש משתמש חום כמו שוקולד כשהוא בא לנו"ד תמיד כזה נחמד נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה הנהלותי איך אפשר לוותר? יש לי חברה עם עיניים כחולות שלה אני מספרת את כל הסודות נכון שהיא ממני לגמרי אחרת אבל היא סופי כזאת נהדרת איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים טוב, יש אויבים אבל הם איזה כיף שכבר אין כאלה משתמשים יש לי חברה סגול הנהלותי היא אוהבת לדבר איתי אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך איך נוותר על כזאת חופרת? יש משתמש ירוק נחשי הוא לפעמים מתנהג ערמומי ויש את שיראל, שהיא סיפור אחר אך על כאלה סלית'רנים איך אפשר לוותר? איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים וכולם חברים נכון שיש הבדל בגילאים אבל, איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש משתמשת כתומה עם נמשים איתה כיף לדבר על החיים לא לוותר אבל זה טוב לדבר אז איך על הרמיוני אפשר לוותר? יש לי חבר.ה זהוב.ה שאוהב.ת אקסולוטלים שתינו בעלות רעמת תלתלים נכון שהיא ממני לגמרי שונה אבל היא חבר.ה כזאת נפלא.ה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בכל מיני צבעים סגולים, כחולים אדומים וורודים איזה כיף שיש כאלה משתמשים יש לי חברה פרופסור נסגדת היא עכשיו הנהלותית אבל כזאת נהדרת אז נכון שהוא ממני לגמרי אחרת אך אי אפשר לוותר על כזאת מעודדת! יש גם אחת, קוראים לה הגר והמתמטיקה שלה היא כל כך אתגר אז נכון שהיא ממני כל כך חכמה וכנראה שהיא תמנע מפרוץ מלחמה איזה כיף שיש המון משתמשים המון משתמשים בסרגל הצבעים אחד מהם אפילו בעלים איזה כיף שיש כאלה משתמשים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את כישרון אוי אוי הקומיקס האהוב עליי יצא להפסקה של כמה חודשים -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי מביךךך אם זה מעודד אותך אני יכולה לספר לך סיפורי זום מביכים יותר -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולול לא היה באוקטובר -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:28 AM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בע אוישש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:28 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג זה נהדר
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:29 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה? ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תודה 3> -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אבישג זה גאוני ברמות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי וויייייייי ראיתי עכשיו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:30 AM
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי פשוט הייתה לי הרגשה מוזרה שהסיסמא לאלרגה זה התאריכי יום הולדת שלך ושל ליאור אז לא כיף ילידי אוקטובר! -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
עכשיו, מישהו באמת נכנס לכל הקישורים?
ומה עם הקישור של ההבדל בגילאים? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הולי שיט אני שם @ריין אמאלה גם הבינו שזו אנייי @הודיה פעם שלחתי את הברכה שכתבתי לאורטל ליומולדת בצ'אט של הזום כי נלחץ לי ההדבק -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי אבישג זה גאוני
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסיםםםםםםםםםםםםם אבל אומרים גילים. ואגה הקטע של סגידה לפרופסורים בא ממני ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |