![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:31 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שאת שם!
חיפשתי הפלפאף אחרי שבסקיצה היה רק כתוב הפלפאף ואז ראיתי שאת מחוברת והייתי כזה "טוב, המקום הזה שלה" -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נכנסתיי למרותת שלא הכנסתת אותיי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה איתי? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:32 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ
טוב היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיאו קורההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד להם לשמוע אותך שרה בתחילת היום -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 10:33 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממליצה לך לא כדי שתוכלי לשתות בערב או בצהריים יותר משתי כוסות ביום זה כבר לא הכי טוב -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא לא לא לא מסכימה @אבישג יואוו אני מרגישה מיוחדתת -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it ?If the story's over, why am I still writing pages --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי
- פער הגילים בין אנשים. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם נכנסתי בתור האדמור מקרעצ'נף או משהו מוזר כזה ולא היה אפשר לשנות שם ופעם גם נכנסתי בתור *השם של אח שלי* עגבניובסקי וגם לא היה אפשר לשנות שם גם פעם אמא שלי פתחה לי את הזום ושמה לידי על הכרית ואז נרדמתי ואז אח שלי החליט שהוא פותח לי את המצלמה ולקח לאמא שלי חצי שעה לקלוט שהוא פתח לי את המצלמה להמשיך? -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוכה. אני גונבת. -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
הייי הו ואיך שכחתי לציין ![]() ![]() ![]() גם להגר שכחתי אז אעשה עכשיווו ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |