![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:06 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה הוא\יא אוכל\ת מוות? פעילות שלום משתמשים\ות, מה קורה? מכירים\ות את זה שבספרים יש לאיזו דמות ממש מרושעת סיבה להיות כזו, ומגלים את הסיבה בין הספרים האחרונים, ואז כל הקוראים\ות פתאום סולחים\ות לה? מוכר. גם בהארי פוטר יש את זה, אצל סוורוס סנייפ. סנייפ הוא דוגמה מעולה ממש! כולם\ן שנאו אותו בכל הספרים (חוץ מא\נשים לא שפויים\ות) ואז מלא שאני מכירה פתאום החליטו לאהוב אותו בזכות הספר השביעי. בושה. אני עדיין לא אוהבת אותו. בקיצור, נכון כמעט כולם\ן שונאים\ות את אוכלי\ות המוות? אז בזכות הפעילות הזו אתם\ן תמותו עליהם\ן, חכו ותראו. בפעילות הזו תצטרכו לבחור אוכל\ת מוות, ולספר למה הוא\יא בחר\ה להיות אוכל\ת מוות! כלומר, לא לומר "וולדמורט אמר לו\ה 'אם לא תהיי\ה אוכל\ת מוות אני אהרוג אותך' ". לספר איזה אירוע בחייו\ה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות. זה יכול להיות כשילדים\ות מהכיתה שלה\ו צחקו עליו\ה כי הוא\יא לא מוצלח בכישופים, והוא\יא רצו להחזיר להם\ן כשוולדמורט ילמד אותם\ן כישופים מורכבים ומסוכנים בהרבה. תחשבו טוב מה זה יכול להיות! אממ, אוקיי. אבל אני משתתפ\ת רק בגלל החרמשים, שתדעי. מה באמת עם החרמשים, תגידי? טוב שהזכרתם\ן לי! על השתתפות בפעילות תקבלו 120 חרמשים, אם תשתתפו עד 7 בפברואר, התאריך שבו הפעילות תנעל. אבל לא לשכוח למלא את הטופס!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:11 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, Ring Ring
אוכל\ת המוות שבחרתי: בלטריקס לסטריינג' מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: יום אחד היא קמה בבוקר וממש שיעמם לה והיא לא ידעה מה לעשות ואז היא החליטה. להרוג. הכי כיף. היא ניסתה את זה ובהתחלה לא כל כך היה לה כיף, סתם קצת משעמם. לכם היא התחילה לרצוח ארנבונים חסרי בית ומזמן זה שמה התגלה למרחי=קים בתור הרוצחת הפרוותית! ומאז כולם החלו לפחד ממנה ואז הכל נהיה מהנה ממש. הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו:יאייייייייי, רוצחת פרוותיתתתתתתתתתת!!! :פחד: ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:15 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, בצד
אוכל\ת המוות שבחרתי: בלטריקס לסטריינג' מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: אז כשבלטריקס הייתה ילדה קטנה, היא הייתה חביבה, מתוקה וביישנית. אבל המצנפת התבלבלה, ובמקום לשלוח אותה להפלפאף, היא שלחה אותה לסלית'רין. כל החברים שלה, שחשבו שסלית'רין הוא בית מרושע, צחקו עליה, והיא הרגישה בודדה ועצובה. כשהיא גדלה, התברר לה שהייתה לה הזדמנות בשנה הרביעית שלה להתקבל לתוכנית מצוינות קוסמים, אבל הילדים הטילו ליה חרם ולא סיפרו לה על זה. היא נשבעה לנקום בכל מי שעשה לה עוול, הפכה למרושעת והצטרפה לצבא של וולדמורט. הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:18 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מני mendi.even
אוכל\ת המוות שבחרתי:רודולפוס לייסטריינג' מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: הוא מצא סיפוק נפשי מתוך התעללות במוגלגים- וזה מה שעושים באוכלי המוות- אז הם התחברו. הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: בהצלחה לכולם! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:22 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נטע אביה אריאלי
אוכל\ת המוות שבחרתי: רודלפוס לסטריינג' מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: המשפחה שלו תמיד אמרה לו שהוא לא יוצלח והוא לא יביא שום כבוד למשפחה- ראש הבית שלו והחברים שלו תמיד אמרו לו שהוא טיפש הציקו לו והרביצו לו ואז הוא גילה את הלחש אבדה קדברה ונהיה מחלש לחזק כולם פחדו ממנו והוא היה מפחיד ומשם הוא התגלגל להיות אוכל מוות הסוף! הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: מעריכים מאוד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 16:43 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: 4200809 אוכל\ת המוות שבחרתי: יאקסלי מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: יאקסלי היה ילדשסבל מבריונות. כולם פגעו בו והציקו לו, חוץ מהחבר שלו, דולוחוב. שניהם זממו להחזיר לכולם, ובלילה הם למדו ושיננו קללות אפלות. בסוף, בשנה הרביעית, הם למדו מספיק קללות כדי לפגוע בכל ביריון עם קללה במיוחד בשבילו. מאז אותו יום יש ליאקסלי תווי פנים בריוניים, וכשהוא סיים את לימודיו הוא רצה להוכיח את עצמו עוד יותר והצטרף לוולדמורט. הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: אם נעריך נקבל תוספת חרמשים? ![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 22:49 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי:גוגל נייד/רומי גריינג'ר
אוכל\ת המוות שבחרתי:לוציוס מאלפוי מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות:כשלוציוס היה ילד קטן הוא ממש אהב ממתקים. הוא היה אוכל כול הזמן ממתקים וכול הילדים צחקו אליו ביגלל זה. לוציוס למד את אומנויות האופל כדי לייקים בהם ואז כולם מתו בפתאומיות. אז לוציוס החביב הצתרף לאוכל המוות הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו:מעניין אם הוא עדיין אוכל מלא ממתקים -------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2021, 23:47 PM
|
||
![]() מוגל |
שם + כינוי: לילה, בצד
אוכל המוות שבחרתי: איגור קרקרוף מה גרם לו להפוך לאוכל מוות: אז כשהוא היה ילד הוא לא ידע שהוא קוסם והוא למד בבית ספר מוגלגי. הוא היה מוזר ודי מכוער וכולם הציקו לו שהוא חלש ופתטי והוא נשבע שהוא ינקום בהם. ואז וולדי היקר שלנו בא לו בנחת ואמר לו בחביבות שהוא יכול לעזור לו. הוא גילה לו שהוא קוסם ולקח אותו לדומשטרנג והוא אהב את וולדי מאוד. אחרכך הוא הצטרף לאוכלי המוות ןנהנה שם מאוד עד שהוא השתפן וברח והם איתרו אותו בבקתה בהרים והרגו אותו. יוהו! אני יודעת שזה לחלוטין לא קאנון. תתמודדו. הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: מעריכה. גודנייט! -------------------- לילה | 14 | שנורקקים פחוסי קרן | קונפטי
"השנוז בידינו!" "קסם? אין דבר כזה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 22:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: מר קוסם
אוכל\ת המוות שבחרתי: לוציוס מאלפוי מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: וולדמורט אמר לו שאם ייצטרף הוא יקבל המון כסף ולאחר שוולדמורט הוא יהיה בדרגה בכירה במשרד הקסמים הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: זה באמת מתיש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 09:07 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: איילה , לוסי אוכל\ת המוות שבחרתי: בלטריקס לסטריינג מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: בלטריקס הייתה עוף מוזר בילדותה היא אהבה את המוגלגים וכל הבית שלה הציק לה על זה זה הפך אותה לעצבנית בעלת פתיל קצר שרק רוצה כוח אז ברגע שבו הוא בא עם ההצעה לקבל יותר כוח היא הסכימה מיידית ועשתה הכל להתקרב עליו הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: מעריכה פעילות נהדרת -------------------- [COLOR=blue]תשלחו לי ינשופים משעמם לי [COLOR=DarkBlue]אבל עם אני לא מגיבה זה אומר שאני במשהו אחר לא לנדנד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 10:51 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+שם כינוי אפרת מרים
הדמות שבחרתי: זנב תולע מה גרם לו לאפוך לאוכל מוות: נירה לי הפחד מי זה שוולדמורט יהרוג אותו -------------------- "בסד"
אני יודאת שזה לא חתימה וואו אבל אין מה לאשות אני עניה 🙏 אפשר כסף? אמרתי לככם שזה לא חתימה וואו.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 11:09 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: ליה- לונה
אוכל\ת המוות שבחרתי: לוציוס מאלפוי מה גרם לו\ה להפוך לאוכל\ת מוות: בגלל שהוא לא רצה שוולדמורט יפגע בו (לדעתי) הערות \ תלונות \ בעיות \ מענות \ לעזאזל לכתוב עם סלאשים זה מתיש תעריכו: -------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 12:44 PM
|
||
![]() מוגל |
{אבאתי לך חרמושים} אבל לא יותר מי 100 ונישר לי 12 וביגלל שאני יכתוב יהיה לי 13 אבל בכול מיכרה אבאתי לך חרמושים
-------------------- "בסד"
אני יודאת שזה לא חתימה וואו אבל אין מה לאשות אני עניה 🙏 אפשר כסף? אמרתי לככם שזה לא חתימה וואו.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 12:47 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אפרת מרים!
זהו אשכול פעילות. לפיכך, תגובות שאינן השתתפות בפעילות נחשבות ספאם, באשכול זה. נא לא לחזור על כך. -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 12:58 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעלוש
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |