![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (334) « ראשון ... 326 327 [328] 329 330 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 15:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הספר
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 17:30 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
האער
-------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 17:43 PM
|
||
הארי פוטר
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 17:56 PM
|
||
כי היא כתבה אותו?
-------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:02 PM
|
||
החיה
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:06 PM
|
||
פינגוין
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:12 PM
|
||
היית אמור לכתוב העאר אבל שיהיה
כי היא אוהבת שלג -------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:33 PM
|
||
אני יודע אבל אין לי כח, זה סתם דבילי.
הסכו"ם האער (סכין מזלג או כף) -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:36 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא כף כזאת שהיא גם מזלג
נו הדבר הזה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:39 PM
|
||
חח אממ אולר?
כי ככה אפשר לאכול הכל -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:41 PM
|
||
https://www.outsiders.co.il/wp-content/uplo...0541-M_00_1.jpg
הסוג כלב (אני יודעת שהיה כבר אבל לאנורא) -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:43 PM
|
||
אה זה
גולדן רטריבר או משהו כזה -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:50 PM
|
||
כי הוא כזה חמודייי והוא מחייך וזה חמוד
-------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 18:52 PM
|
||
חח כן. אני זוכר כשהייתי ילד וקראתי החמישייה הסודית ופינטזתי שיהיה לי כלב כזה
הקללה האער -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
פורסם ב: Oct 10 2023, 19:04 PM
|
||
היא אבדה קדברה כמובן
אני ראיתי צער גידול בנות וחלמתי שיהיה לי כלב כזה -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |