![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 10:33 AM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שם השיר: The Show Must Go On מבצעי השיר: Queen לקוח מהאלבום: Innuendo שנת יציאה: 1991 ז'אנר: רוק כתב: בריאן מיי אורך: 4:22 צפיות בקליפ: נכון ל29.1.21 בשעה 19:39 - 171,621,625 צפיות רקע The Show Must Go On הינו סינגל מז'אנר הרוק של הלהקה Queen. הוא השיר האחרון באלבומם ה14 - Innuendo, האלבום האחרון של קווין בו פרדי מרקורי היה חי בזמן שיצא לאור. בריאן מיי כתב את השיר ודייוויד ריצ'רדס הפיק אותו. השיר הוא שיר פרידה מפרדי מרקורי אשר היה חולה באיידס. כשהגיע הזמן להקליט, בריאן מיי פחד כי מרקורי לא יצליח לעשות זאת אך פרדי הגיב במשפט "I'll fucking do it, darling!" שתה שוט של וודקה והקליט. אחרי חודש מרקורי הודיע לציבור בפעם הראשונה על מחלתו, למחרת הוא נפטר. קליפ השיר מכיל חלקים מתוך הקליפים של הלהקה לאורך הקריירה של מרקורי. אלטון ג'ון עשה לשיר קאבר פעמיים, עם מיי דיקון וטיילור. מילים אנגלית Empty spaces, what are we living for? Abandoned places, I guess we know the score, on and on Does anybody know what we are looking for? Another hero, another mindless crime Behind the curtain, in the pantomime Hold the line Does anybody want to take it anymore? The show must go on The show must go on, yeah Inside my heart is breaking My makeup may be flaking But my smile, still, stays on Whatever happens, I'll leave it all to chance Another heartache, another failed romance, on and on Does anybody know what we are living for? I guess I'm learning I must be warmer now I'll soon be turning, round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free The show must go on The show must go on Inside my heart is breaking My makeup may be flaking But my smile, still, stays on My soul is painted like the wings of butterflies Fairy tales of yesterday, grow but never die I can fly, my friends The show must go on The show must go on I'll face it with a grin I'm never giving in On with the show I'll top the bill I'll overkill I have to find the will to carry on On with the show Show Show must go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on, go on עברית חללים ריקים, בשביל מה אנחנו חיים? מקומות נטושים, אני מניח שאנחנו יודעים את התוצאה, שוב ושוב האם מישהו יודע מה אנחנו מחפשים? גיבור אחר, עוד פשע חסר נפש מאחורי הווילון, בפנטומימה תשמרו על השורה מישהו רוצה לקחת את זה יותר? ההצגה חייבת להימשך ההצגה חייבת להימשך, כן בתוכי ליבי נשבר האיפור שלי אולי דולף אבל החיוך שלי, עדיין, נשאר מה שלא יקרה, אשאיר את הכל לאפשרות עוד כאב לב, עוד רומנטיקה כושלת, שוב ושוב מישהו יודע בשביל מה אנחנו חיים? אני מניח שאני לומד אני חייב להיות מחומם יותר עכשיו בקרוב אני אסתובב, מעבר לפינה, עכשיו מחוץ לשחר שחר אבל בפנים בחושך כואב לי להיות חופשי ההצגה חייבת להימשך ההצגה חייבת להימשך בתוך ליבי נשבר האיפור שלי אולי דולף אבל החיוך שלי, עדיין, נשאר הנשמה שלי צבועה כמו כנפיים של פרפרים אגדות של אתמול, צומחות אך לעולם לא מתות אני יכול לעוף, חברים שלי ההצגה חייבת להימשך ההצגה חייבת להימשך אתמודד עם חיוך אני אף פעם לא נכנע המשך המופע אני אעלה את החשבון אני אגזים בכמות אני צריך למצוא את הרצון להמשיך המשך המופע הופעה הצגה חייבת להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך, להמשיך קליפ הקליפ הרשמי: מילים: חוות דעת אישית השיר הזה הוא שיר שמביא איתו הרבה זיכרונות, השיר הזה עזר לי בזמנים שהיו לי הכי קשים. השיר מדבר על זה שהחיים לא יכולים לעצור בגלל משהו, ההצגה חייבת להימשך, גם עם עברת עכשיו משהו קשה, אתה צריך להמשיך להתקדם, נכון אתה לא צריך להעמיד פנים שזה לא קרה, אבל החיוך צריך לחזור לפנים שלך בסופו של דבר. חוץ מהרגשות הוא גורם השיר הזה הוא באמת שיר ממש יפה, אין לו מקצב שמח במיוחד אבל גם לא עצוב מידי. המנגינה והקצב ו(איך לא) השירה של פרדי מרקורי ביחד יוצרים שיר נהדר שממש שווה האזנה! גיפים ייאיי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 19:36 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
סיקור מעולה, רואים שהשקעת
![]() -------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 09:24 AM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אור! יופי של סיקור...
כבר אוסיף ללינקייה :). עכשיו לכמה הערות שאת מוזמנת להשתמש בהן, או לא. יהיה נחמד אם תוסיפי כותרת עם שם השיר בראש הסיקור, ויש כמה רווחים מיותרים. חוץ מזה את גם מוזמנת להוסיף את הקאברים שהזכרת בהתחלה, זה יכול להוסיף מאוד :). -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 23:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כל הכבוד!
-------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 13:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סיקרת יפה
-------------------- אתם חייבים לתרום לי חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |