![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 12:46 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציפוח - (ציפור + תפוח) סוג המדריך: מדריך להכנת ציפור מתפוח. מקור: כשהודיה ביקשה להשתתף באתגר העיצוב פירות, אמרתי לעצמי שאני אכין עכביש ממלפפון, הבעי ההיחידה היא שמלפפון זה ירק, אז לקחתי את הפרי הראשון שיצא לי - תפוח, ![]() פריטים דרושים: - קרש חיתוך - סכין - קיסמים - תפוח, (לציפור אדומה - אדום, לצהובה - צהוב ולירוקה - ירוק) - רצון לאכול את התפוח מיד אחרי העיצוב וצילומו, (לא חובה) שלבים: *מנוסח בלשון זכר אך פונה לכל המגדרים. *מומלץ להסתכל על התמונה בעת הכנת השלבים כדי להבין יותר טוב איך זה אמור להיראות. לוקחים קרש חיתוך ומניחים אותו על השולחן. לורחים סכין ותפוח, (אני לקחתי אדום) ומניחים אותם על קרש החיתוך, את הקיסמים מניחים בצד לידך. עם הסכין חותכים מהצדדים של התפוח, (משני צדדים נגדיים), חתיכה ישרה ככה שיצא עיגול והתפוח יראה כמו פס צר יותר ממקודם כזה, (לא לחתוך עיגול גדול, עיגול בינוני). עם שני קיסמים, (אני שובר קיסם לשניים ומשתמש בשני חצאים לכל צד), תוקעים את ה"כנפיים", אחת בכל צד, בזווית שאתה רוצה שהכנף תהיה. מהצד האחורי של התפוח, (הצד שלא תצלם), חותכים חתיכה בינונית עם הסכין ואז חותכים ממנה משולש קטן עד בינוני. את המשולש תוקעים עם קיסם בחלק העליון של התפוח, קצת מעל האמצע, לא יותר. עם הסכין חותכים שני עיגולים מעל המקור ומוציאים את הבפנוכו ככה שכל הגוף אדום אבל העיניים צהובות לבנות כזה, בצבע שונה מהגוף. לוקחים קיסם, שוברים אותו לשניים ותוקעים אותו בתחתית התפוח לרגליים. מי שרוצה גם יכול לתקוע שברי קיסם על הראש בשביל שיער. והנה! יש לכם ציפוח! (גם אם מכוערת). בסוף ההכנה לצלם, לקשט ועוד וכמובן גם לאכול כדי שלא יצעקו על בזבוז תפוח מסכן, אלא אם כן מישהו אחר מוכן לאכול במקומך את הציפור המדהימה ![]() ![]() דעה אישית: טוב, זה יופי של עיצוב הציפוח הזה, הוא ממש קל להכנה ואפשר לסיים אותו במספר דקות בלבד. היום הייתה הפעם הראשונה שהשתמשתי ברעיון הזה, פשוט אילתרתי משהו לשם הפעילות המדהימה שהודיה הכינה, בקיצור, היה ממש נחמד וקל להכין את זה, מה שאומר שגם אם אתם לא המעצבים הכי דגולים, אתם מוזמנים להכין את זה ![]() ![]() תמונה קטנה מסכנה: ![]() כן, אני יודע, תמיד ידעתי שיש לי יד מדהימה, (אלא אם כן היא בכלל לא שלי ![]() ![]() וכן, הציפוח נראית נחמדה כזו, יאי! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 15:19 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על המדריך!
הוא מפורט וברור ודי מושלם. ![]() דקה מוסיפה ללינקיה :) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 13:48 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך מגניב ואני רוצה להכין אותו עכשיו בא לי תפוח..
![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |