האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

אוהב, לא אוהב || פעילות, רינג, באישור מצוקרמיט
פורסם ב: Feb 1 2021, 16:58 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807
חפצי המשתמש: צפה

אוהב, לא אוהב

"היי סיגדילה!" קראתי ביום בהיר אחד.
"היי אהוב. 🌹" ענתה לי סיגדילה האהובה.
"למה אהוב?" שאלתי בבלבול, "חוץ מזה שכולם אוהבים אותי וזה".
"או! אהוב. 🌹, חג האהבה מתקרב, הלא ידעת? אהוב. 🌹" ענתה סיגדילה בפרץ אהוביות.
"מה? חג האהבה? טוב, נו, לפחות נשלים משימת אתגר במד"פ, תודה!"
"אין בעד מה, אהוב. 🌹" ענתה סיגדילה בחינניות ויצאה מהחדר.

אז כמו שכולכם ראיתם, חג האהבה מתקרב! מה שאומר שהפעילות שלנו תדבר על... אהבה!

כן, זה נחמד והכל, אבל מה סיגדילה קשורה?

חנפנות זה שם המשחק, מכיוון שאנחנו אוהבים אותה כמובן! היא זו שנותנת לנו אנרגיה ורצון להמשיך לאהוב! וגם בספרים שלה מסופר על אהבה, כמה נחמד!
טוב, אז לפעילות האהובה שלנו.
בפעילות שלנו תצטרכו לבחור פאנדום מד"פי, לקחת שתי דמויות אויבות מתוכן, (שהן לא קאנון) ולאהב אותן.

לאהב אותן? huh2.gif

כן כן, לאהב אותן.
מה שאומר, לייצר מכשיר מדפניקי שיגרום להן להתאהב, לא לשכוח לתאר את המכשיר וממה הוא עשוי ומה בעצם גורם לזה שהדמויות יתאהבו.
מעולה, הן התאהבו. ועכשיו, איך זה שהן התאהבו ישפיע על העלילה? האם זה יעשה סוף טוב יותר? סוף רע יותר?

למשל, אני.
אני בוחר את הפאנדום פרסי ג'קסון ואת הדמויות קלאריס ופרסי, (הם לא האויבים הכי גדולים בעולם, אבל הם אויבים בהתחלה).
קלאריס ופרסי, כמו שידוע, הם אויבים.
אךי אני אאהב אותם? אני אייצר מכשיר מדפניקי שבלחיצה עליו הופך את האוויר לערפילי, הבעיה היחידה היא שהוא עובד רק באיזורי השירותים. ברגע שהוא מופעל, הראשונים שיגעו אחד בשני יתאהבו, (נחשו מי יגע במי ולמה, שיעולשיעול ספר ראשון שיעולשיעול).
איך זה ישפיע על העלילה? פרסי לא יתאהב בקאנון שלו מה שיגרום למריבות וסכסוכים מכיוון שהקאנון שלו די אוהבת אותו, בסופו של דבר אבל היא תתגבר עליו ותחזור להתאהב במי שהיא אהבה פעם ותעבור לצד שלו מה שיגרום לכוחות אחרים במלחמה הגדולה ואז יהיה סיכוי גדול שכולם ימותו ולא ישאר אף אחד בחיים! כי טקטיקה זה דבר חשוב fadeba25z.gif .
(נא לא להשתמש בדוגמא הזו בפעילות).

וואו! נשמע ממש נחמד! שיהיה לך חג אהבה שמח! inlove.gif

אהעהעהעהעה, גם לכםםםםםםםםם, 6f428754.gif
ועכשיו לטופס ותגמול וזה.

"היי, אהוב. 🌹"
"סיגדילה?, מה את עושה כאן?"
"אהוב. 🌹, באתי להודיע על הטופס והתגמול, אהוב.🌹"
"אה, בטח! הודיעי נא."
"תודה, אהוב. 🌹, על השתתפותכם בפעילות אהובה זו תקבלו
200 חרמשים אהובים, אהובים. 🌹
הפעילות תיסגר בעוד שבוע כי עוד שבוע אני מתחילה לכתוב ספר ואני אצטרך לגנוב כמה רעיונות, אהובים. 🌹
תודה רבה אז על העזרה , אהובים. 🌹"

וואו, שמעתם את סיגדילה!
מרשים ביותר.
ועכשיו לטופס, כי נראה שהיא בדיוק הלכה.

CODE
[COLOR=HotPink][B]שם + כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=DeepPink][B]הפאנדום + הדמויות:[/B][/COLOR]
[COLOR=HotPink][B]תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב:[/B][/COLOR] לפחות שורה וחצי
[COLOR=DeepPink][B]איך זה היה משפיע על העלילה:[/B][/COLOR] לפחות שתי שורות
[COLOR=HotPink][B]הארות/הערות/אהובים.:[/B][/COLOR]

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 1 2021, 18:08 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 7031
מגדר:
משתמש מספר: 73986

שם + כינוי: אבישג, בצד
הפאנדום + הדמויות: ליידיבאג, אדריאן ואמילי אגרסט (יש ספוילרים כנראה)
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב:
סוג של קופסה שפועלת על קוואמי של עכביש ורוד (שיוצאים ממנו לבבות לפעמים בתור שיעול), שמפעילים את הקוואמי ב"אלכסיס, , קורים!" וקורים (זורחים בורוד) יוצאים מהמכשיר (שנראה כמו קופסא ורודה עם ציור על המכסה של לב אדום) ומחברים בין מי שרוצים עם המון אור ורוד.
איך זה היה משפיע על העלילה:
כנראה שאבא של אדריאן היה סומך עליו ונותן לו את הסוד הטיפשי שלו, ורוב הסיכויים שהוא היה מגלה את זה לליידיבאג, ואז הם היו נלחמים על משהו לא קשור בכלל (אין לי רעיון), וליידיבאג נלחמה נגד מישהו אחר, וגבריאל אגרסט הייתה דמות הרבה יותר משנית, ולא היה מרושע, והוא ייתן את נורו לאדריאן והם לא ישימו לב לאף אחד כמעט כי הם מאוהבים.
הארות/הערות/אהובים.:

---------
פורסם ב: Feb 1 2021, 18:26 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
מגדר:female
משתמש מספר: 74447

COLOR=HotPink]שם + כינוי:[/COLOR] אריאל, רורי גילמור
הפאנדום + הדמויות: בנות גילמור, לורליי וקירק (גאד שיפ הזויי)
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב: המכשיר נקרא החולצה המתאהבת! , והוא בעצם חולצה, שלובשים אותה, והיא גורמת למי שלובש אותה להתאהב במי שנתן לו אותה. בתוך החולצה נמצא שיקוי אהבה שמחזיק לתמיד.
איך זה היה משפיע על העלילה:
קודם כל, לורליי לא הייתה עם לוק, מה שהיה אומר שתמיד הייתה בינהם מתיחות, כי כמובן שהוא רוצה להיות איתה כבר תשע שנים, ואם הם לא היו יוצאים, לוק היה תמיד מתעצבן, כמו שהוא התעצבן שלור דיברה עם כריס ואכלה איתו עוגה, ורורי ולורליי היו עצובות, כי אם לוק עצוב, אז לא כיף להן לאכול במסעדה שלו, עד שיום אחד, לור מוצאת עלה
שעליו כתוב, לורליי גילמור, האם אי פעם תסכימי לצאת איתי?, היא כמובן לא תבין ממי זה, ותחפש בכל העיר ולא תמצא, עד שהיא תמצא יום אחד מחברת של לוק והיא תשווה את הכתב לכתב על העלה, ןתראה שזה אותו אחד, ואז לוק יחזור למסעדה, והיא תגיד לו "לוק דיינס, התשובה היא כן." ואז הם יתנשקו והפי אנד!!
הארות/הערות/אהובים.: אממ בבום רינג

--------------------
💋

---------
פורסם ב: Feb 2 2021, 09:00 AM
צטט הודעה

כותרת אישית חדשה או משהו כזה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 2832
משתמש מספר: 73755

שם + כינוי: יעל, בצדצד
הפאנדום + הדמויות: הארי פוטר, הרמיוני ודראקו
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב:
המכשיר יהיה בעצם ספר. להרמיוני הוא יראה כמו ספר שינויי צורה מסובך שהיא עוד לא קראה, ולדראקו כמו "איך לסלק את הבוצדמים מעולם הקוסמים". שניהם ירוצו לכיוון הספר, כי הרמיוני תזדעזע מכך שיש ספר שהיא לא קראה, ודראקו ירצה לדעת איך לסלק בוצדמים, ואז בשנייה ששניהם יגעו בספר- 6f428754.gif
איך זה היה משפיע על העלילה: אז דראקו לא היה מעליב את האגריד, כי הוא לא ירצה לפגוע בהרמיוני, וככה גם בקביק לא היה פוצע אותו. האגריד לא היה צריך ללכת למשפט, וככה גם כל הסיבוך עם מחולל הזמן היה נמנע, כי הרמיוני והארי ורון לא היו מתגנבים לראות מה שלום האגריד ונכנסים לתוך הערבה המפליקה.
הארות/הערות/אהובים.:

--------------------
יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

---------
פורסם ב: Feb 2 2021, 11:33 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 19378
משתמש מספר: 73121

שם + כינוי: מיקה, בצד
הפאנדום + הדמויות: פרסי ג'קסון, וכולכם הולכים לשנוא אותי. פרסי+קרונוס (אמרתי שכולכם הולכים לשנוא אותי)
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב: חרב. נגיד והם צריכים חרב חדשה להילחם אחד בשני והחרבות שלהם נשברו, זאת החרב הראשונה שהם רואים. הם נוגעים בה ומתאהבים אחד בשני! יאיי!!
איך זה היה משפיע על העלילה: שניהם מתעלפים כי החרב חזקה מדי ואנבת' מספיק חכמה כדי לבדוק את החרב, שהכוח שלה נגמר (די נו זה הזוי ממש) ואז היא מבינה מה קרה ושופכת על פרסי מים ומבטלים את ההשפעה. זהו השינוי בעלילה הוא שהקרב התארך בקצת.
הארות/הערות/אהובים.: אני כל כך הזויה

--------------------
🌻MIKA||SHE\HER🌻

מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון

User Posted Image

תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים

---------
פורסם ב: Feb 5 2021, 10:38 AM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 100
משתמש מספר: 71678

שם + כינוי: נגה, ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ
הפאנדום + הדמויות: המועמדת, אמריקה+ אוגוסט
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב: המכשיר הוא סט הקפה שאוגוסט, ג'ורג'יה, אמריקה ומקסון חלפו. זה סט עם עוגה, מן הסתם, עם ציורים של עלים (על הקנקן והכוסות, לא על העוגה)) רק שבכלי הסוכר היה שיקוי שגורם אהבה. כמיבן, יש את הקטע שמקסון דוחף לאמריקה את הכלי לסוכר עוד לפני שהיא מספיקה לבקש, ויש מצב שגם אוגוסט לקח סוכר. אז הם מתאהבים.
איך זה היה משפיע על העלילה: ג'ורג'יה מתמלאת זעם והופכת לנבלה, ועוברת למורדים הדרומיים. היא הורגת את אמריקה בקרב על הארמון, ואז מקסון, שעדיין מאוהב בה כועס והורג אותה. לבסוף, קריס ומקסון מתחתנים ומקסון, שנהיה רשע, שולט על הממלכה ביד רמה כמו אביו. לפחות עד שקריס מתגנבת בלילה, ובצער רב, הורגת אותו. היא מתחתנת עם אוגוסט שבמנוסה מג'ורג'יה ומצליחים להציל את הממלכה. ג'ורג'יה מנסה להרוג אותם שוב ותופסים אותה ושולחים אותה לכלא.
הארות/הערות/אהובים.:

--------------------

נגה כותבת משרשרת מוזר זה דרך החיים שלי שלחו ה"פ

User Posted Image

User Posted Image

גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו.

וכמובן, פריצות:

יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה!
אז נגה מה אפשר להגיד?
את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (:
והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה
בקיצור נגה היא משהו - משהו,
ביי ביי לכם,
הייתי פה 🤘🏼

נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך?
אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות.
וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי?
בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים...
אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה!

אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של...
נגה!
אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת
אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו-
תפוח אדמה זה מושלםם
אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן.

---------
פורסם ב: Feb 7 2021, 14:01 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 5234
משתמש מספר: 74930

שם + כינוי: תכלת, המשתמשת הסמויה
הפאנדום + הדמויות: אריק רקס - דיימון (שטיין) ואריק רקס
תיאור המכשיר המדפניקי שיגרום להן להתאהב: כשאריק רקס יכין את העוגה המגעילה ממגש הקסם שמכין דברים מגעילים (זה שהדרואידים הביאו לג'אם), תהיה בה שיקוי אהבה שיגרום למי שאוכל אותה להתאהב במי שביקש ממגש הקסם את העוגה.
איך זה היה משפיע על העלילה: כשדיימון יאכל את העוגה הוא יתאהב באריק (דוליק לא יתאהב, כי קודם כל הוא חצי כבשה, וזה עובד רק על בני אדם, וחוץ מזה, הוא הקיא את העוגה ואכל אח"כ דשא, כך שזה לא ישפיע עליו), ואז אחרי שבסקניה יבא, דיימון ינסה להגן על אריק, אבל בלור ישתיק אותו, כך שזה לא מאד ישפיע, ואחרי שבסקניה יבקש ממגש הקסם תפוח, דיימון יאכל את התפוח המתולע והרקוב, עם העלה והכל (כי כידוע הוא טיפש מאד), וזה יגרום לביטול השפעות שקוי האהבה, כי בסקניה הכין את זה, והוא ההפך מהתגשמות האהבה, לכן כל מה שהוא עושה, מבטל אותה, חוץ מזה, שדיימון כל כך טיפש (ויש לו עצם תקועה בראש), שהוא לא לגמרי בן אדם רגיל, כך שזה מראש לא ישפיע עליו את מלא ההשפעה, ואחרי שהוא אכל גם את העלה של התפוח, זה כאילו שהוא קצת כבשה, אז עוד יותר, וחוץ מזה שהוא הקיא בסוף הכל. ואז כל העלילה תמשיך כרגיל.
הארות/הערות/אהובים.: אני שונאת כשאויבים מתאהבים - הם אויבים, אז למה שהם יתאהבו פתאום?, לכן עשיתי בסיפור שלי, שבסוף הכל מתבטל וזה לא משפיע כמעט כלום (חוץ מזה שדיימון מנסה קצת להגן על אריק - בלי הצלחה), אבל נכון סיפור מגניב?

--------------------
תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה

---------
פורסם ב: Feb 9 2021, 02:14 AM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845

ננעל, כל הכבוד על ההשתתפות!

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025