![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 1 2021, 21:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי כולם.
היום פתאום חשבתי על מספר הקוסמים באנגליה ופתאום עלה לי משהו מוזר. באנגליה, יש רק בית ספר אחד שבו לומדים לא יותר מ1000 תלמידים מה שלא מסתדר- אם הקוסמים חיו במשך 1000 באנגליה איך ייתכן שיש להם רק בית ספר אחד? הרי אמורים להיות עשרות ואולי אפילו מאות אלפי קוסמים ומהספרים משתמע שאין הרבה כל כך קוסמים אבל זה לא הגיוני כי הקוסמים לא נכחדים- הם רק מתרבים ולכן אמור להיות הרבה יותר מבית ספר אחד. מה דעתכם? תגיבו פה למטה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 10:16 AM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מר קוסם,
שים לב שהדיון מתאים לקלחת הרותחת ולא לפורום הספרים. הועבר לפורום המתאים ![]() -------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 10:18 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מבחינה עקרונית אתה צודק, זה לא הגיוני שיש להם רק חנות שרביטים אחת, רק בנק אחד, וכו'.
אבל, אחרי הכל הם קוסמים. הם יכולים להרחיב דברים בקסם. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 21:33 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
העניין הוא שהקוסמים עצם הם קצת וזה לא הגיוני
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 21:49 PM
|
||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו איזה נושא מקסים. האמת - אני חושבת שהדבר העיקרי פה זה שהקוסמים ממש מנסים להנמיך פרופיל, אחרי הכול הם מנסים לשמור על הקסם בסוד מפני המוגלגים והם לא יכולים לעשות את זה אם הקסם נמצא בכל פינה. אל תשכחו גם שהמגבלה הזאת מאוד צמצמה את האפשרויות שלהם, ואנגליה לא שייכת רק לקוסמים, אז זה די הגיוני. אם זה לא זה הייתי אומרת שהשמידו יותר מדי מהם בימי הביניים. :>
לפני הקמת הוגוורטס הקוסמים חיו בסתר כנראה ונמלטו מהמוגלגים כל הזמן, לכן להקים בית ספר שלם, ועוד יותר מאחד, לא היה בשום צורה צעד חכם מבחינתם. אה ואגב, הקוסמים התפזרו בכל העולם, לפי הספרים, אז מן הסתם לא אמור להיות צפוף כל כך. אתה בעצם שואל איך הוגוורטס יכול להכיל את כולם? קצת כמו שאריאל אמרה, הם יכולים להרחיב אותו, והוגוורטס הוא מבנה די גדול מלכתחילה. דיון מעולה, כל הכבוד. כבר אוסיף ללינקייה ![]() -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2021, 21:53 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שזה שלא כתבו- לא אומר שאין עוד- מי יודע? יכול להיות שיש עוד 10 בתי ספר קטנים לקוסמות? ויש מצב שבית הספר התרחב ב20 שנים האלה מ92 עד 21, ויש מצב שחלק מהקוסמים אוהבים חינוך ביתי...
מקווה שהסברתי לך טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 08:51 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה דיון ממש מעניין:)
אבל אל תשכחו שאמנם יש בנק אחד וחנות שרביטים אחת, אבל זה רק בבריטניה... נגיד את השרביט של קרום ייצר גרגורוביץ', וזה אומר שיש עוד יצרני שרביטים, פשוט בארצות אחרות. וכמו שאריאל אמרה- הם מנסים להנמיך פרופיל. יהיה קשה ליצור כל כך הרבה חנויות רק בסמטה אחת... ויש כמובן בתי ספר אחרים בארצות אחרות... בספר הרביעי, הגיעו תלמידים מבתי ספר כמו דורמשטרנג ובובאטון, אז כנראה שפשוט בבריטניה יש 1000 קוסמים שהם תלמידים. בהחלט, אמורים להיות מאות אלפי קוסמים, אבל הרבה מהם הם מבוגרים שלא לומדים בבית הספר... -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 09:34 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב, שהוגוורטס הוא בית ספר שמתאים למספר גדול של אנשים ולא ל"1000"
יש בהוגוורטס מינימום 10000 תלמידים. ואל תשכח שהוגוורטס הוא גם מקום ענק, לא איזה אכסניה בגודל של בצלצל. ככה שמלא תלמידים יכולים להגיע להוגוורטס ואני בספק אם יש שם צפיפות. אל תשכח שאף אחד לא גילה את כךל הוגוורטס וגילו מלא חלקים... וזו הסיבה שאני לא חושב שהם צריכים עוד בית ספר באותו אזור... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 09:51 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בקשר לחתימה שלך (יאללה גריפינדור) אני גם יכול להיות בטא ולתקן שגיאות כתיב וכאלה?
אם כן איך? -------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 09:54 AM
|
||||
![]() You're still a Bitch, Thank God ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, התגובה שלך לא קשורה לנושא האשכול ולכן נחשבת כספאם. אם יש לך שאלה למישהו את/ה מוזמנ/ת לשאול אותה בהודעה פרטית או במקום המיועד לכך. -------------------- ᗩᖇIEᒪ ∞ 4.7 ∞ 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔯𝔦𝔤𝔦𝔫𝔞𝔩𝔰 ∞ 𝓛𝓮𝓰𝓪𝓬𝓲𝓮𝓼 פרשתי❤️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 10:14 AM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה. גם לדעתי לקוסמים אין צורך בעוד בית ספר. הרבה פעמים שוכחים את זה אבל הוגוורטס הוא רק לקוסמים בבריטניה. לקוסמים בצרפת, לדוגמה, יש את בובאטון שפלר דלאקור הגיעה ממנו. ויש גם את דורמשטרנג שאני חושבת שהוא איפשהו בצפון. ובטוח שיש עוד בתי ספר שפשוט לא סופר עליהם... -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 10:21 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה באמת שאלה מעניינת. זה לא כל כך אפשרי, שיהיו כזה הרבה תלמידים בבית ספר הוגוורטס, לפי מספר התלמידים בשכבה של הארי. אולי יש עוד קוסמים, שלא הוזכרו בכלל, אבל גם למדו בהגוורטס, ואז פשוט הגוורטס זה לא כזה קטן כמו מספר התלמידים שהיו בספרים. אולי בכלל לקוסמים יש עוד בתי ספר לקוסמים שמוסתרים ממש טוב, אולי מתחת לאדמה או בבתי מוגלגים עם הכישוף שמגדיל מבפנים יותר ממה שהוא מבחוץ, או מרחפים בשמיים עם כישופי הגנה חזקים, והם מוסתרים ממש טוב כך שכל שבית ספר הוגוורטס לא ידע עליהם, ויש בהם את שאר התלמידים מכל העולם. גם, אם יש רק 1000 בהוגוורטס, שזה ממש לא מספיק לכל הקוסמים, יכול להיות שפשוט שיש קוסמים שמלמדים אותם במשפחה בלי בית ספר, והם קונים ספרים ולומדים, ובכל מקרה לא חובה להתמיין כדי לדעת ללמוד. גם אולי יש קסם שמלמד אותם קסמים ושיקויים, אין לי מושג.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 12:52 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש שני בתי ספר לקוסמים באנגליה
אחד הוגוורטס לקסמים והשני לאומניות הבמה אבל אני לא מבינה למה שמישהו יעדיף ללמוד אומנויות במה במקום קסמים .... חוץ מזה יש את מהטוקורו את אילבורמוריני את בובאטון את דרומשטרנג ואני לא זוכרת עוד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 14:36 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
העניין הוא לא רק הוגוורטס אלא כל הקוסמים המבוגרים בבריטניה שגם הם היו בבית הספר הוגוורטס (כמה מאות אלפים) ולא הגיוני שכולם היו בהוגוורטס כי אין בהוגוורטס כל כך הרבה מקום. דבר שני אמורים להיות מיליוני קוסמים כי אם הם היו באנגליה במשך אלף שנה הם אמורים להיות המון (זה כמו מדינת ישראל לדוגמא- לפני 70 שנה היו פה פחות ממליון ועכשיו יש כאן משהו כמו 9,000,000 אנשים וזה קרה רק בשבעים שנה אז באלף שנה...) דבר שלישי
אני לא חושב ככה כי בספרים מסופר שגריפינדור למדו עם סליתרין לדוגמא ואם הם 10000 זה לא הגיוני
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 3 2021, 14:39 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לא כתוב הגודל של הכיתה וגם רק אלו שבגיל של הארי מסלית'רין וגריפינדור לא מכול בית הספר
חוץ מזה מדובר על הקוסמים ולא על המוגלגים וכתוב שממילא טהורי הדם מתמעטים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |