האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נו"ד 13+
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:30 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

QUOTE (נבוט @ Feb 3 2021, 19:00 PM)
QUOTE (מאסטר שיפו @ Feb 3 2021, 17:57 PM)
לא! לא רק מבחינת הקוד האתי!
לרוב הרופאים אמור להיות מצפון. מוסריות. עם הצמא למדע ולאהבה לחקר, אסור להתדרדר לרמות שבהן אנחנו מעמידים את עצמנו במקום שאנחנו כאילו א-לוהים!
זה מה שאני מנסה להעביר.
היחיד שיחליט מי מת זה א-לוהים, לא אנחנו! אין לנו זכות בכלל!
סליחה שזה ירד לרמה של אמונה, אבל אני מרגיש שככה אני יכול לבטא את עצמי הכי טובץ

יש הבדל בין להחליט אם להשאיר אותו בחיים או לא, לבין לטפל קודם בפצוע מהעם שלך ולא במחבל שהרגע רצח

רגע רגע רגע, מי אמר שהמחבל לא מהעם שלך ומי אמר שהמחבל הרגע רצח? אף אחד לא אמר כלום על זה.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:31 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194

QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 19:34 PM)
לרוב הרופאים אמור להיות מצפון. מוסריות. עם הצמא למדע ולאהבה לחקר, אסור להתדרדר לרמות שבהן אנחנו מעמידים את עצמנו במקום שאנחנו כאילו א-לוהים!
זה מה שאני מנסה להעביר.

יש הבדל בין להחליט אם להשאיר אותו בחיים או לא, לבין לטפל קודם בפצוע מהעם שלך ולא במחבל שהרגע רצח

רגע רגע רגע, מי אמר שהמחבל לא מהעם שלך ומי אמר שהמחבל הרגע רצח? אף אחד לא אמר כלום על זה.

מדברים על מחבלים פלסטיניים שביצעו פיגוע. לא צריך עכשיו להיכנס לפילוסופיה אטומה וחסרת אנושיות של "האם הוא רצח או לא". מחבל בא בכוונה לרצוח.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:32 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1000
משתמש מספר: 71657

QUOTE (מאסטר שיפו @ Feb 3 2021, 19:19 PM)
את מעלה פה דילמה קשה. אני לא יודע אם הוא יהיה נכה. אני לא יודע אם המחבל הרגע רצח או לא. אם הייתי יודע, לא היינו פה... הייתי נביא או משהו.
דבר אחד אני יודע להגיד לך אפרת, אני לא אוכל לחיות עם עצמי בשתי האופציות.בין אם אטפל במחבל שפצוע קשה יותר מאשר החייל כשהחייל יכול להמתין.
או האופציה השנייה, בה אני אבחר להפר אץ כללי האתיקה ולטפל בחייל קודם למרות שמצבו קשה פחות.
בשניהם אני אחליט, ואני מניח שאוכל לענות על זה יותר טוב כשאלמד קורסים (יש קורס באתיקה רפואית).
אבל אם אני נשמע ללב, אז אני מעמיד את עצמי כאילו במקום א-לוהים, בחרתי לטפל במישהו שיכול להמתין. זאת לא החלטה שלי לתת למחבל למות.

בקשר לנביא, בדרך כלל שיש פיגוע זה מתפרסם בתקשורת נורא מהר. וגם אם לא, אני חושבת שאם יגיע לך חיל ומחבל פצועים אתה כנראה תעשה אחד ועוד אחד.
יודע מה עזוב את זה, צא מנקודת הנחה שאתה יודע.
נכון שזו החלטה שבסופו של דבר תוציא את האדם עם המון מצפון לא משנה מה הוא יבחר. ובכל זאת בזמן אמת זאת החלטה שצריך לקבל.
אתה אומר שאתה לא מסכים לקחת את התפקיד של אלוקים ולהכריע שהמחבל ימות. אבל המחבל לקח את זה בחשבון, הוא עשה את הבחירה שלו ועכשיו זאת הבחירה שלך. חוץ מזה לא אנחנו לא אלוקים ומפה כשבן אדם מחליט הוא מושפע מהמון גורמים, אבל אין בזה משהו רע, בן אדם צריך לעשות את ההחלטות שלו בן כה וכה.
חוץ מזה קח את זה יותר מתקדם, מה עם המחבל הזה הרג מישהו שאתה מכיר? אתה תטפל בו? בכל אופן הוא הרג מישהו שחשוב להמון אנשים. לפי המצפון שלי לפחות, אני לא יכולה לבחור בחיים לבין אדם שלקח חיים של אחרים ובחר במוות לעצמו. מה עם האדם הזה יהרוג אחר כך עוד? אתה הצלת את החיים שלו, יש לך יד בזה.
מה עם החייל שסיכן את עצמו בשבילנו, אחרי זה מה שמגיע לו זה שנעדיף לטפל במחבל?
חוץ מזה יש את העניין שהמחבל הוא לא יהודי, עזוב קטע תורני, אבל אתה יכול להיות בטוח שאם אתה היית שוכב מדמם סכנת חיים, לא סכנת חיים, גם אם לא היה עוד שום חולה לטפל בו, הוא לא היה מזיז אצבע בשביל לעזור לך, אולי אפילו להפך.
אני לא אומרת שאז זה אומר שבו נעשה אותו הדבר, כי אז במה אנחנו שונים מהם, אבל אם זה או הם או אנחנו אז...?

--------------------
Efrat

"חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות
שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא.
בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה
שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה."

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:33 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אני עם אפרת פה.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:33 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (I Love Fall Out Boy @ Feb 3 2021, 19:35 PM)
QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 19:34 PM)
זה מה שאני מנסה להעביר.

מדברים על מחבלים פלסטיניים שביצעו פיגוע. לא צריך עכשיו להיכנס לפילוסופיה אטומה וחסרת אנושיות של "האם הוא רצח או לא". מחבל בא בכוונה לרצוח.

כן אבל יש עוד הרבה אנשים עם כוונה לרצוח שמקבלים טיפול תראה.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:35 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 19:37 PM)

וזה אומר שזה בסדר? מחבלים לא צריכים לקבל טיפול.
אבל להגיד "מי אמר שהמחבל לא מהעם שלך ומי אמר שהמחבל הרגע רצח?" שמעי גדול עליי הדבר הזה. זה להתעלם מהאויב שלך שבא לרצוח אותך ואת האחים שלך. לא יודע מה יותר גרוע, החשיבה הזאת או המחבלים עצמם.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:40 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (I Love Fall Out Boy @ Feb 3 2021, 19:39 PM)

אבל להגיד "מי אמר שהמחבל לא מהעם שלך ומי אמר שהמחבל הרגע רצח?" שמעי גדול עליי הדבר הזה. זה להתעלם מהאויב שלך שבא לרצוח אותך ואת האחים שלך. לא יודע מה יותר גרוע, החשיבה הזאת או המחבלים עצמם.

אני לא קראתי את כל השיחה לא ידעתי שאתם מדברים על מחבלים פלסטינים. ראית שעזבתי את הנושא הזה אחרי שהסברתי.
עכשיו, אני לא באתי הנה בקטע של "אלו סיבות למה אסור לתת לו למות" אני פשוט שאלתי אותה שאלה כי הדברים שהיא אמרה שהיא הייתה מחליטה לגביהם לא בהכרח נכונים. אני בכלל לא הבעתי את דעתי כאן בשום שלב בשיחה.

--------------------

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 20:44 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

אם ככה אז בסדר
יצאתי מנקודת הנחה שאומרים מחבלים ומתכוונים למחבלים כמו שזה נשמע בדיוק

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 21:47 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583

טוב, אני מניחה שזה ברור שחלוקת הדעות כאן מתפלגת שוב, כמובן, על פי הפוליטיקה. עכשיו, אם כבר נכנסתם לקטע האתי של המטופל הדחוף יותר, אני אתחיל עם סיפור כי למה לא. טוב, אז אני מתארת לעצמי שכולם כאן מכירים את משפט אייכמן? המוות שלו נקבע לאחר משפט הגון כפי שמגיע לכל אזרח, לא משנה מה הוא עולל. במשפט היו שבעה שופטים, כולם פה אחד הצביעו עונש מוות. בעבר הייתי בקורס שהעבירה אחת מהשופטות במשפט - כיום היא כבר זקנה. היא סיפרה על הקושי שהיה בלהשאיר את הדעה שלה מחוץ למשפט. הרי, שופטים תמיד צריכים להיות ניטרלים, אסור להם לתת לדעות האישיות שלהם להשתלט על ההחלטה. אז תחשבו מה זה כשמדובר בבן אדם כמו אייכמן, זה על גבול הבלתי אפשרי לתת לו משפט שבו השופטים לא מתייחסים באופן אישי ולפי דעתם לזוועות שהוא עשה. עכשיו, אני אומרת את זה כדי להדגים את מה שמור אמר - יש חוקים לרפואה. ברפואה אתה חייב לעשות הכול לטובת האדם שמגיע, לא משנה מאיפה הוא הגיע ומה הרקע שלו. אחר כך אפשר להחליט אם לשים אותו בכלא או וואטאבר, אבל העיקרון הוא שצריך להשאיר אותו בחיים. לכן, דעות ימניות כאלה (בואו לא נהפוך את זה לדיון גם 😂😂), של "לא מצילים מחבלים" לא יכולות להיכנס לחדר הניתוח. הרופאים חייבים להיות ניטרלים ולא להתייחס לרקע של האדם שמגיע לקבל טיפול. אני כמובן לא אהיה רופאה בחיים, בלי קשר לסיטואציה הזו, אבל בכללי ברור שלא הייתי רוצה להיות נתונה למצב כזה. כי אני לא יודעת אם הייתי יכולה להתמודד עם התחושה שהצלתי מחבל שמי יודע מה עשה קודם לכן. ולמרות זאת, אני מסכימה עם מור. יש סיבה לזה שהחוקים האלה קיימים, הזכות לחיים קיימת אצל כל אזרח. לא משנה את מי הוא רצח ומה הוא עשה. ואם כבר נכנסנו לעניין כל כך חזק, אני אוסיף ואגיד שלפעמים האדם הרוצח לא בהכרח עושה את זה מבחירה. אני חושבת שפעם דיברתי איתך על זה כריס, בדיון ההוא (🤦🏼‍♀️). בעיקרון השלטון בעזה נתון לארגונים הטרוריסטיים, והאנשים שם חיים במצב קשה שאין להם אוכל, יש להם מחלות, ואין להם איפה לגור. הארגונים מבטיחים להם תרופות ואוכל בתמורה להתאבדות שלהם עם אינתיפאדה או וואטאבר, וכמובן בסוף לא מקיימים. אבל תבינו את המצב של האנשים, אתם לא הייתם עושים הכול למען המשפחה שלכם? ברור שאני לא מעודדת רצח, ממש לא. אני רק מנסה לגרום לכם להבין את המניע, כי זה שהם עושים כזה דבר זה לא בהכרח "בן אדם רע". נכון שיש אנשים רעים, אבל זה לא תמיד המצב. בגלל זה לא צריך לשפוט לפי הרקע של האדם. קודם תצילו את החיים שלו, אחר כך תשפטו אותו ותעשו מה שאתם רוצים, אבל תנו לו את הזכות הבסיסית שמגיעה לו. וגם אם מגיע לו למות, זה יעשה אחרי משפט הגון. האנשים האלה, שמוכנים להתאבד בשביל להרוג איתם עוד כמה אנשים, הם פשוט אנשים מסכנים (שלא תתחילו לתקוף אותי שאני מעודדת את הרצח, זה לא מה שאני מנסה להגיד). הם חיים בתנאים קשים, והם כבר מוכנים למות רק שיעזרו למשפחה שלהם. יש סיבה לזה שישראל משלמת לעזה על המים והחשמל, כי אם לשכנים שלנו יהיה טוב, אז הם לא יתעסקו בנו. אם לאנשים שם יהיה פרנסה, אוכל, מגורים, הם לא יצטרכו להתעסק בטרור כי זה לא יעניין אותם. כי תהיה להם סיבה לחיות. קחו למשל את אריאל שרון. אחד האנשים הימניים בתולדות המדינה והוא זה שפעל לטובת התכנית הזו. יש משפט כזה, "דברים שרואים מפה, רואים אחרת משם". כשאתה תושב, אתה רואה את הדברים באופן מסוים. אבל אז, כשאתה הופך להיות השליט, ראש הממשלה, ואזרחים נתונים להנהגתך, אתה מתחיל לפעול אחרת. כי אתה מבין שאתה לא יכול להתקבע רק בדרך שנראית נכונה לך. כשאתה בתפקיד, הדעות האישיות בצד.

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 21:55 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

אני מסכימה איתך והכל אבל זה לא נכון להגיד שברגע שנעזור לאנשים הם יפסיקו את מעשי הטרור שלהם. אני לא מתחילה להכליל עכשיו, ואני מסכימה שכנראה הרבה אנשים שם יקבלו את המעשה הטוב הזה בגישה טובה, אבל ארגוני הטרור הם לא ארגוני טרור בגלל שאין להם אוכל או חשמל. לא כולם, לכל היותר. אז אולי נוכל להציל אדם או שניים או עשרה מלהפוך עכשיו למחבלים, אבל אי אפשר להגיד שהטרור יפסק.

--------------------

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 21:56 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 77
משתמש מספר: 74447

QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 20:59 PM)
אני מסכימה איתך והכל אבל זה לא נכון להגיד שברגע שנעזור לאנשים הם יפסיקו את מעשי הטרור שלהם. אני לא מתחילה להכליל עכשיו, ואני מסכימה שכנראה הרבה אנשים שם יקבלו את המעשה הטוב הזה בגישה טובה, אבל ארגוני הטרור הם לא ארגוני טרור בגלל שאין להם אוכל או חשמל. לא כולם, לכל היותר. אז אולי נוכל להציל אדם או שניים או עשרה מלהפוך עכשיו למחבלים, אבל אי אפשר להגיד שהטרור יפסק.

נכון מאוד,
ואם אני אציל אותו והוא יבריא ויעשה עוד פיגוע?
אני אחשוב שזה באשמתי.

--------------------
💋

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 22:00 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

QUOTE (Rory Gilmore @ Feb 3 2021, 21:00 PM)

נכון מאוד,
אני אחשוב שזה באשמתי.

אני לא אמרתי לא להציל אותו. בקטע של להציל אני מסכימה שלכל אדם מגיע לחיות (אל תתנו לי דוגמות של היטלר די).
אחרי שתצליח לו את החיים, זרקי אותו לכלא לכל החיים מצידי. אבל אני אדע שאני אישית הייתי מרגישה אשמה אם הייתי נותנת לו למות.
ועזבו את הקטע של להיות רופא.
אם הייתי החייל הזה הייתי מרגישה אשמה שטיפלו בי קודם במקום להציל לו את החיים. ברור אני אשמח כי אני בחיים עכשיו וטיפלו בי אבל כן יהיה את המקום הקטן הזה של אשמה כי בגלל שאני הייתי שם איתו, הוא מת.

--------------------

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 22:03 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

ככה זה המקצוע, אריאל. ושוב - זו הסיבה שאני למשל לא אסכים להיות רופאה. אולי פעם אחת זה יהיה מחבל שיעשה בגללי פיגוע, ופעם אחרת זה יהיה ניתוח שבטעות עשיתי בו משהו לא בסדר. בן אדם שלא עשה כלום ימות בגללך, מה תרגישי? זה קורה. ככה זה. כשאנשים נכנסים למקצוע הרפואה הם יודעים את ההשלכות שיכולות להיות. אבל ספציפית לסיטואציה הזו, האדם המחבל יישפט ורוב הסיכויים ילך לבית סוהר, כך שהוא לא יוכל לחזור על המעשה.

לגבי מה שכתבת וריאן -
זה ברור. לא אמרתי שהטרור ייפסק. אבל דיברו פה על "אנשים רעים" ואלה רק האנשים שחלק מהארגון עצמו. האנשים האחרים פשוט מנוצלים על ידם. והדבר האנושי הוא לדאוג להם, כי כמו שלנו יש אוכל, פרנסה, תרופות וכדומה ככה להם מגיע. למה לא מגיע להם? בגלל שהם חלק ממגזר שיש בו ארגוני טרור? מה הם אשמים?

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Feb 3 2021, 22:10 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 21:04 PM)
QUOTE (Rory Gilmore @ Feb 3 2021, 21:00 PM)

נכון מאוד,
אני אחשוב שזה באשמתי.

אני לא אמרתי לא להציל אותו. בקטע של להציל אני מסכימה שלכל אדם מגיע לחיות (אל תתנו לי דוגמות של היטלר די).
אחרי שתצליח לו את החיים, זרקי אותו לכלא לכל החיים מצידי. אבל אני אדע שאני אישית הייתי מרגישה אשמה אם הייתי נותנת לו למות.
ועזבו את הקטע של להיות רופא.
אם הייתי החייל הזה הייתי מרגישה אשמה שטיפלו בי קודם במקום להציל לו את החיים. ברור אני אשמח כי אני בחיים עכשיו וטיפלו בי אבל כן יהיה את המקום הקטן הזה של אשמה כי בגלל שאני הייתי שם איתו, הוא מת.

בעניין הזה אני לגמרי מסכימה איתך
אני לא הייתי יכולה לחיות עם עצמי אם הייתי יודעת שטיפלו בי קודם, גם אם זה מחבל 🤷🏼‍♀️

איזה כיף לנצל את הדאבלים שלי חיחי

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
User Posted Image

הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
פורסם ב: Feb 4 2021, 00:02 AM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12
משתמש מספר: 72533

QUOTE (Nagisa Shingetsu @ Feb 3 2021, 18:44 PM)
QUOTE (I Love Fall Out Boy @ Feb 3 2021, 19:39 PM)

אני לא קראתי את כל השיחה לא ידעתי שאתם מדברים על מחבלים פלסטינים. ראית שעזבתי את הנושא הזה אחרי שהסברתי.
עכשיו, אני לא באתי הנה בקטע של "אלו סיבות למה אסור לתת לו למות" אני פשוט שאלתי אותה שאלה כי הדברים שהיא אמרה שהיא הייתה מחליטה לגביהם לא בהכרח נכונים. אני בכלל לא הבעתי את דעתי כאן בשום שלב בשיחה.

אכן התכוונתי למחבל פלסטיני שהרגע סיים פיגוע. לא אמרתי שאין מחבל מהעם שלך, פשוט לא נכנסתי לתוך זה והסברתי מה הכוונה למחבל כי כבר היינו בתוך הדיון וכולם ידעו במה מדובר.

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025