![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:28 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רק רוצה לשאול משהו בלי להיכנס לדיון הזה חזרה - אתה אומר בלסטניים ולא פלסטניים בכוונה?
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:29 PM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא אומרת מה אתה אמרת ולא האשמתי אותך בכלום. אתה זה שרואה רק את מה שאתה רוצה לראות. ברגע שאתה משלב את המילים "תפסיקו להגן על ערבים" ו"כל יום קמים מחבלים מהצד שלהם" הדבר היחיד שאפשר להבין מזה זה גזענות והכללה, אוקיי? להבין. לא מה שהתכוונת להגיד ואני לא מאשימה אותך באף אחד מהם. זה מה שמבינים. זה לא מה שאנחנו רוצים לראות, זה מה שמבינים ואני לא היחידה שאומרת את זה כי בנתיים כולם אמרו שזה מה שהם הבינו. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:31 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:32 PM
|
||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן. אני לא מאמין במדינת פלסטין, מבחינתי יש ישראל ויש השקר הבלסטיני.
ב"כולם" את מתכוונת רק למישהי אחת שמתנגדת לדעה שלי ורבה איתי לאורך כל העמוד. מי שישמע, צבא שלם רודף אחריי על ה"גזענות" שלי. זכותי להגיד עובדות קיימות גם אם אתם מפרשים את זה לעצמכם בצורות אחרות. אני מודיע פה הכי פתוח שיש שאני לא גזען. מכאן אתם בוחרים איך להתייחס לזה. תודה רבה ויום טוב. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:34 PM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מדברת רק עליה כי אני כן שאלתי עוד אנשים בלי להסביר להם כלום על הדיון הזה והם הסכימו איתי. זה מה שמבינים ממה שכתבת. ופעם נוספת, אף פעם לא האשמתי אותך, האשמתי את מה שכתבת. אתה יכול להגיד משהו גזעני בלי להיות גזענן. אתה יכול להגיד משהו הומופובי בלי להיות הומופוב. אתה יכול להגיד משהו שוביניסטי בלי להיות שוביניסט. זה לא הופך את זה לפחות מעליב. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:35 PM
|
||
אני רק רוצה להגיד שאתם לא יכולים לתת את ההגדרה לגזען.
כריס לא אמר בא נהרוג את כל הערבים ונעשה שואה שניה -------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 15 2021, 13:36 PM
|
||||
גזען זה לא "בואו נרצח את כל הגזע הזה". גזען זה להכליל גזע שלם. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 11:45 AM
|
||
|
מוגל |
בקשר להגבלות אתם יודעים שכנראה כיתות ה' ו' חוזרים?
-------------------- [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=41pz3h_Gmxw
[SIZE=7] [COLOR=DarkBlue] אם אתם תראו אותי אתם תחשבו [SIZE=7][SIZE=14] למה היא ברייבנקלו? [SIZE=14][COLOR=DarkBlue] אז ככה אני ברייבנקלו וזה ממש טוב אני קוראת רואה סרטים מעשירים ואם אתם תכירו אותי אולי אני אהיה כמו לונה לאבגוד המהממת! לא דומה לה ביופי או בחוץ אלא באופי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:09 PM
|
||||||
אוקיי, אבל הוא לא הכליל גזע שלם. וגם לשני הצדדים, אנחנו לא בני שנה, אפשר לדבר יותר בכבוד אחד אל השני:) -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:22 PM
|
||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בלי קשר לוויכוח הזה, גזענות היא לא ישר "בואו נהרוג את כולם או נהפוך אותם לעבדים" היו מקרים בהיסטוריה שכולנו מכירים שבאמת היו כאלה, אבל הם לא התחילו סתם ככה - הם באו משמועות, דעות קדומות וקללות על אנשים שהמכנה המשותף שלהם היה הגזע שלהם או הדת והאנשים שהפיצו את השמועות האלו הפכו אותם בהדרגה לנחותים יותר וכמו שהשואה לא התחילה כמו שואה - בהתחלה גרמניה התחילה להפריד את היהודים משאר האנשים ולגרום להם לפתח גרסה מעוותת של היהודים בראש. גזענות היא הכללה של קבוצת אנשים שגורמת לחברה לראות אותם באור מעוות מה שמוביל לאפליות, אלימות מילולית ופיזית ועוד ועוד כנגדם
אגב אני ממש מסכימה עם מור, הגיל שלך הוא ממש לא תירוץ למעשים שלך. ברור שאי אפשר לשים אותו בכלא רגיל ובהתחשב בעובדה שהוא קטין שרצח את המשפחה שלו המדינה תצטרך להכניס אותו לטיפול כדי להבין בכלל למה הוא עשה את זה מלכתחילה, אבל ברגע שמגיע גיל 18+ הוא ישב בכלא כמו גדול על רצח של פאקינג ארבעה אנשים וזה מטריד אותי למה אני מסוגלת להבין את זה והמדינה שלנו לא. -------------------- היא/את
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:28 PM
|
||||||
חחחחחחח אני כולי השתכנעתי עכשיו שלערבים יש גזענות נגדנו דעות שהדור הקודם מספר....משותף דת ולאום... מובילה לאלימות פיזית... אה הא איזה אירוניה. אין לי ממש שמץ מה זה בדיוק אירוניה אבל זרמו זרמו -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 20:34 PM
|
||||||||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נתתי הגדרה לגזענות שלא חייבת להיות קשורה לנושא הזה. אגב, אני ממש לא מבינה למה את מתכוונת כי אפילו לא טרחת להסביר את זה אני חושבת שלפי ההגדרה שלי את מאמינה שיש גזענות מצד הערבים כנגדנו נכון? זה לא משהו חדש דרך אגב, יש גזענות ושנאה בין היהודים לערבים כבר המון זמן. עדיין לא כולם כאלה כמו שיש יהודים גזעניים אבל לא כולם אז אם את מתכוונת להכליל את כל הערבים עכשיו את מפספסת את הנקודה שלי. (כשאת משתמשת במילה אירוניה במשפט דרך אגב את מתארת או מצב שלא היה אמור להתרחש כמו שהוא התרחש, או לגלוג על מה שהאחר אמר או עשה) -------------------- היא/את
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:05 PM
|
||||||||||
כן, הבנתי שזה הייתה הגדרה כללית, זאת הייתה בסך הכול אסוציאציה. לא מתכוונת להכליל אף אחד, וההודעה הקודמת לא הייתה בכלל נטילת עמדה. ואת האמת, כן, לא ממש הבנתי את הנקודה שלך. קראתי את ההודעות האחרונות לא ראיתי הכללה, לא הבנתי למה כולם קפצו על זה ממה שכריס אמר. אה הא אוקיי אז בכל אופן סליחה זה לא היה בקטע של לגלוג -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:29 PM
|
||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי פה מגילות על דעתי והסברתי כמה פעמים שאני לא גזען ושיש הרבה ערבים שאני חי איתם ושאני לא שונא אותם, אבל יותר קל לאנשים לא להתמודד עם כל מה שאני כותב וישר למתג אותי כגזען. לא משנה מה כריס אומר, הוא גזען, כי אנחנו לא יכולים להתמודד עם מה שהוא כותב אז בואו נשתמש בהיגיון הליברלי שלנו ונקבע שהוא מדבר בגזענות. דוגמה קלאסית לליברל המצוי, להפסיק לקרוא דעות ולהתחיל לתקוף בהתנשאות. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:33 PM
|
||||||
בפעם האני לא יודעת כמה, אף פעם אפילו לא פעם אחת לא אמרתי שאתה גזען. אני רוצה ציטוט שלי אומרת שאתה גזען. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |