![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:35 PM
|
||||||||
|
Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"בואו נשתמש בהיגיון הליברלי שלנו ונקבע שהוא מדבר בגזענות" קראת את ההודעה שלי עד הסוף? לא אמרתי שאת אמרת שאני גזען. אמרתי שאת אומרת שאני אומר דברים גזעניים ומכליל קבוצה שלמה. את אמרת שלא צריך להיות גזען כדי להגיד דברים גזעניים ושההודעה שלי גזענית. אז תודה רבה לך על חוות הדעת. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:38 PM
|
||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין מה לעשות, הצורה שבה ניסחת את המשפט גרמה לזה להישמע גזעני. אולי אם באמת מתעמקים באמת ומנתחים את הכל בצורה ספרותית אז כן רואים שאין שום הכללה, אבל אנשים לא מתעמקים ככה במשפטים ביום-יום, ואי אפשר לקוות להרבה מטענה שמתחילה ב"תפסיקו כבר להגן על ערבים". -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Feb 16 2021, 21:39 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אישית עם כריס פה, אני קוראת את השיחות כבר זמן מה ולא ראיתי פעם אחת שהוא באמת דיבר בגזענות, הוא כולה מביע את דעתו, ובמקרה הזה, הכללה הזאת לא נקראת גזענות.
גזענות זו פנייה למישהו אחר באופן לא ככ נחמד, בגללל שהוא אחר. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 11:21 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרר
-------------------- פרשתי
|
|
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 16:07 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל. חוץ מזה, שימו לב, כריס נתן הרבה נימוקים וכו' ובמקום לענות לעניין הגדרתם הכול כדעה גזענית. זאת לא חוכמה וזה לא הופך את הדעה שלכם לצודקת. אתם קצת הוצאתם את הדיון מהקשר. -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:45 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@אריאל
אז אצלנו זה לא רק בחושך וכבר הלכתי כמה פעמים ברחוב וצפרו לי אבל זה לא עבר את זה וזה תמיד מפחיד אותי שזה יעבור כשאני לבד המצב הזה לא אידיאלי וזה פשוט נורא -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:45 PM
|
||
אממ אז אני פה
זה ככ מעצבן למה אנחנו מאיכות לסבול בגלל אנשים אחרים? -------------------- 💋
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:46 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנחנו לא
אף אחד לא אבל מה לעשות, זה המצב -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:47 PM
|
||
והיום יש לזה הרבה יותר מודעות סביבתית, אבל אני עדיין שומעת בחדשות על מקרים כאלו
אפילו זה שצופרים לך זה לא הגיוני, זה דפוק -------------------- 💋
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:49 PM
|
||
וגם זה כאילו נהיה יותר ויותר קרוב לאיפה שאני גרה,מה שהופך את זה למשמעותית יותר מפחיד וכאילו כן זה דפוק אבל אני מעדיפה שימשיכו לצפור אבל לא יעברו את זה
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:55 PM
|
||
אצלי זה יותר במרכז העיר, אבל אני כן נמצאת שם הרבה
והרבה פעמים אני עוברת הסמטאות וזה ברור שזה עדיף, אבל גם זה לא צריך להיות אני אשכרה חיה בפחד -------------------- 💋
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:56 PM
|
||
תקשיבי אני לא מפחדת בקלות בכלל, יש מעט מאוד דברים שמפחידים אותי, וללכת ברחוב לא צריך להיות אחד מהם
-------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:58 PM
|
||
ממש לא
למה בנים לא צריכים ללכת בפחד ככה? למה רק אנחנו צריכות לסבול? למה מישהו צריך בכלל לחיות ככה? -------------------- 💋
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 17:59 PM
|
||
תקשיבי, אז נכון שזה פחות נפוץ, אבל זה לא קורה רק לבנות
זה קורה גם לבנים ולהגיד שזה לא הוגן שרק בנות צריכות לפחד זה לא נכון. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Mar 18 2021, 18:02 PM
|
||
אני לא אגיד שאני צודקת פה, אבל אם את מסתכלת על הסביבה, אם תחפשי אונס באתר חדשות, כמה תוצאות זה ייתן לך בדוגמאות בנות לעומת בנים?
תראי יותר בנים הולכים בחופשיות ברחוב אפילו לדוגמא ב״מוקסי״ אפשר לראות את זה -------------------- 💋
|
|
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |