![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 15 16 [17] 18 19 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 11:20 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לאהוב מישהו בלי לעשות איתו סקס???? מה זה חיי מין??? אם אני אוהבת בנות אני לא חייבת לעשות איתן סקס, ואם אני אוהבת בנים אני לא חייבת לעשות איתם סקס. אהבה זה לא חיי מין, וזה די פרימיטיבי לחשוב שכן.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 13:25 PM
|
||||
![]() מוגל |
אתה הזוי. להטביות לא קשורה דווקא לחיי המין של אנשים, זה בעיה שלך שאתה מתקבע על זה. מגעיל אותך? זה בסדר, אין בעיה, מותר לך להביע את דעתך, ומותר לי לחשוב שאתה הומופוב ולהגיד שאתה מגעיל אותי. דרך אגב, החתימה שלך, שבה כתוב "אלוקים" מגעילה אותי, כי היא מייצגת את הדת היהודית ואת האמונה השטותית בעיניי שיש שמות קדושים שאסור להגיד אותם. אני מעדיף פשוט להגיד יהוה. זו דעתי, תתמודד. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 17:57 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני (אם פנית אליי) חס וחלילה לא חושבים ככה (שאהבה זה רק סקס), כנראה ניסחתי את עצמי כמו שצריך אבל אני בסך הכל עניתי על מה שהוא אמר שממש הפריע לי ואני אפילו ממש מסכימים איתך. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 19:11 PM
|
||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא פניתי אלייך חיכיתי שמישהו יגיב כדי שאוכל להוסיף את הדבר הזה לול. די ברור שלא דיברתי אלייך. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 23:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל מה ששאלתם עניתי עליו בהודעות קודמות. אם לא קראתם את כולם אל תגיבו. תודה.
יש לי בעיה עם הרבה דברים בעולם, כמו שלכם יש. אני מדבר ספציפית כרגע על הומואים ולסביות. זה הנושא של הדיון. אם משפחה זה משהו מיני לדעתך, אתה חושב בצורה הפוכה. תחשוב ישר, ותחזור אלי. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 07:45 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זוגות הטרוסקסואלים (משפחה, בשבילך) זה משהו מיני בדיוק כמו שלהטביות זה דבר מיני.
נכון שבחלק מהמקרים בזוגות חד מיניים יש גם מין, אבל באותה מידה יש את זה גם בזוגות הטרוסקסואלים - אז למה זה ככ משנה לך כשזה בלהטבים אבל בהטרו לא? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 10:59 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זה כן. אני חושב, ואמרתי את זה בבירור עשרות פעמים בימים האחרונים, שמין זה דבר לעשות בבית על דלת נעולה ותריס מוגף. גם בזוגות חד מיניים וגם במשפחה נורמלית. אבל משפחה נורמלית זה לא רק משפחה של אבא ואמא וילדים, זה גם ערכים. זה צניעות, וזה הרבה דברים. אין לי בעיה עם אנשים שנולדים הומואים, יש לי בעיה עם אנשים שבוחרים לחיות חיים עם אדם מאותו מין. אם אנשים שעוברים מפורשות על איסור משכב זכר. מני אמר את זה, והוא צודק. יש לי חברים הומואים ואני מבין לפחות בקצת את ההתמודדות, אבל שום דבר זה לא סיבה לעבור על איסור תורה מפורש.
היהדות היא הדת הכי מקבלת והכי שיוויונית שיש ביקום כולו. פרשת השבוע, פנחס, מוכיחה את זה יוצר מכל דבר אחר. אבל יש דברים שאסור בשום פנים ואופן לעבור אליהם. אלוקים לא אמר שום דבר סתם. וגם אם הוא כן היה, אנחנו נקשיב לו, כי כמו שכולכם פה יקשיבו להורים שלכם, ככה אלוקים. הוא יצר אותנו. הוא אבא שלנו. והוא גם אבא של אבא שלנו. ושל אבא שלו ושל אבא שלו. אז לא משנה מה הוא יגיד, אנחנו נעשה את זה בלי להסס. והוא אמר לשמור על צניעות, ולא לעשות משכב זכר אף פעם. בחיים. כם לא באיומים. זה מה יש. אנחנו מקבלים את זה ובוחרים בדרך חיים ערכית ומשמעותית. מה אתכם? -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:00 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אתה חייב להבין שהטיעונים שלך לא רלוונטיים בשביל רוב משתתפי הדיון. אם המטרה שלך היא לומר דברים סתם - בכיף, אבל אם המטרה שלך היא לשכנע - אז אתה צריך למצוא טיעונים שלא קשורים לתנך או לאלוהים.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:04 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לי יש בחירה בדרך חיים אחת, הומואים ולסביות בוחרים בדרך חיים אחרת. אני צכבד את הבחירה הזאת, אבל אני לא מסכים איתה, ואני לא חושב שלנופף בדגל שמסמל, לדעתי לפחות, מיניות שונה זה טוב. זה לדעתי מגעיל ומזיק ללהטבים יותר משזה מועיל.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:04 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אלוהים הוא אבא שלנו? מי האימא? לא צריך גם אימא וגם אבא בשביל משפחה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:06 AM
|
||||
הומואים ולסביות לא "בוחרים" בדרך חיים אחרת. אנחנו פשוט ככה. ככה נולדנו ולנסות להפוך ל"נורמליים" כביכול זה סתם יגרום לנו לסבל מתמשך לכל החיים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:09 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
🤦🤦🤦
אני יודע שקשה לכם להכיר בזה, אז אתם מוצאים תירוצים ומוציאים דברים מהקשרם, אבל אם את כבר שואלת, אז אני יסביר. בנצרות מאמינים שהאל נכנס לרחם של מרים, ועיבר אותה פיזית עם זה שאין לומר את שמו (לא וולדמורט, האחד הנוצרי שאני לא יגיד את שמו ימ"ש) ביהדות אמונה כזאת היא דפוקה וסותרת את כל האמונה היהודית. אנחנו מאמינים שאלוקים יצר אותנו. כמו שאלברט איינשטיין גילה את תורת היחסות, ולכן קוראים לו אבי תורת היחסות. אלוקים יצר אותנו, ולכן הוא אבינו. לא פיזית, כמו שבוודאי הבנתם רק החלטתם להוציא דברים מהקשרם. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:20 AM
|
||||
![]() מוגל |
אני לא יודע אם אתה טרול או באמת מאמין במה שאתה כותב. הטענה שלך בנוגע לישו היא לא נכונה. כמובן שהנצרות, כמו בכל דת, משתמשת בסיפורים דמיוניים כדי לגרום לאנשים להאמין, אבל גם היהדות עושה אותו דבר. בסופו של דבר, אין לך שום הוכחות או טענות מדעיות שיוכיחו את קיומו של אלוהים, או את זה שהוא יצר אותנו. אתה גם לא יכול ולא תוכל להביא טענות כאלו מכיוון שאי אפשר להבין את האינסוף, ואתה אומר שבעצם אלוהים תמיד היה קיים אני מניח. דרך אגב, גם אם עכשיו אלוהים היה קיים והיה אפשר לראות אותו ולהוכיח את קיומו, לא הייתי מתחיל לקיים מצוות וכל מיני שטויות (בעיניי) אחרות. הייתי אומר לו: "היי, מה קורה, ביי" וממשיך לחיות כרגיל, מכיוון שאני לא זקוק לאמונה בדמות דמיונית כדי למצוא משמעות לחיים שלי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:30 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני שלא כמוך, באמת מאמין שיש לחיים שלי משמעות שהיא לא להעליב לגדף לריב לפגוע לקטר ולעצבן.
אני מאמין לכל מילה שיוצאת לי מהפה או מוקלדת מהיד. וגם שלא כמוך, יש לי חברים נוצרים ובודהיסטים ומוסלמים, והמורים וחילונים ודתיים וחרדים ואטהיסטים. וכן, בנצרות באמת מאמינים לזה, ולא ביהדות אין שום סיפור דמיוני. כל סיפור שכתוב בתנך הוכח ארכאולוגית כנכון. היהדות היא 100% אמת, וכל מדען שמכיר לעומק את היהדות ואת האמת, ויש לו חוזק אמיתי לקיים דברי אלוקים חיים ולהיות פתוח גם לאפשרות של משהו מעבר לנו שלא נצליח להבין, הוא יהודי מאמין. הר אנשים אמרו לי את מה שאמרת על גילוי פתאומי של אלוקים, וזה פשוט שטויות. אם יתגלה אלוקים, אתה תיפול על פניך ותשתחווה. אתה תתחרט מיד על כל השטויות שאתה עושה וכל הזלזול שלך בתורת ישראל. ואגב, אי אפשר להוכיח שאין אלוקים, אז כל דבר שאי אפשר להוכיח צריך אמונה. אני בוחר באמונה משמעותית שיש משהו מעבר לנו. אני בוחר בדרך חיים שבנויה על ערכים, צדק, אמת, ושלום. ושוב, במה אתם בוחרים? -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:33 AM
|
||
![]() מוגל |
כל דבר שכתוב בתנך נכון?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |