![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:34 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
זו דעתי. יש משלים, אבל זה רק בספר משלי. כל דבר אחר בתנך לדעתי זו האמת
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 11:39 AM
|
||
![]() מוגל |
מגניב😂
-------------------- הייייייי
מה קורה? ממש ממליצה על פאנפיק שאני כותבת עכשיו - "ישראלית בהוגורוטס" שהוא מחובר עם הפאנפיק "ישיבת בר אילן לקוסמים דתיים" ממליצה ממש לדתיים /דתיות וגם לחילונים / חילוניות - זה ממש יכול להכיר על דתיים דברים שלא ידעתם/ן.. תעיפו מבט, ותעדכנו אותי אם אהבתם! :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 12:02 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
התנך לא מתנגש עם המדע המדע אפילו מוכיח את התורה וארכיאולוגים כל הזמן מוצאים הוכחות לתורה
התורה נותנת לנו את המצוות לא בתור סתם חוקים חסרי סיבה התורה נותנת לנו מצוות בתור חוקי מוסר וחוקים החשובים לקיום האנושי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 13:29 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האירועים בתנ"ך הוכחו כנכונים אבל הם גם הוכחו כהגיוניים בצורה מדעית ולא בגלל ניסים. אני זוכרת שראיתי משהו שהסביר את כל עשר המכות בצורה מדעית, אז זה שהתנ"ך נכון ממש לא אומר שאלוהים קיים אחי. ומה זה משנה שהיהדות היא הדת הכי מקבלת. אתה לא חייב לחיות בדת, אז זה לא משנה איזה דת מקבלת ואיזה לא אחי. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 13:38 PM
|
||
אני חבר של שלם יש לי שאלה ואני יספר סיפור דוד שלי עובד בחברת הייטק הוא הכי טוב במה שהוא עושה בארץ עכשיו לאנשים מהחברה שם יש קבוצת פייסבוק של כול העובדים אז חלק מהאנשים שם כתבו דברים לטובת להטבים אז הוא פירסם פוסטים נגד ולטובת דתיים והם בתגובה שלחו לו בפרטי יא אפס יכדומה ואז אחרי כמה זמן מזמינים אותו בחברה (שא מאיפה החברה קשורה באיזה זכות )
לשימוע לפני פיטורים אז להטבים יקרים איפה האנושיות בכול הסיפור איפה השיוויון זכויות כול זה לא מעניין אותכם ? ובינינו אני רוצה להגיד הוא ימצא תוך שנייה עבודה חברות יחטפו אותו אני חושב שהוא צריך להתפור בגלל זה אני חושב שמי שיתנהג פה לא בסדר זה כול הלהטבים ששלחו לו דברים פוגענים אני רוצה גם לציין שמדעית אין כזה דבר נוער גאה כי נוער לא יכול בכלל להיות גאה הוא לא מבין מהחיים שלו הגוף שלו מוצף בהורמונים והוא עדיין לא מכיר את החיים אני ישמח לקבל תשובות תודה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 13:51 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מה? הוא העליב להט״בים ואתה מאשים את הלהט״ב בתוצאות? זה ידוע שחופש הביטוי תקף רק עד שפוגעים במישהו, זה ממש לא אשמת הקהילה הגאה זה לגמרי אשמת הדוד שלך שבכלל עבר על הזכויות הבסיסיות של אדם.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 13:57 PM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
עריכה: שיט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:06 PM
|
||
אחי אם כול הכבוד גם מי שלא להטב יש חופש זכויות אני לא בטוח שאתה יודע את זה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:16 PM
|
||
ברור שיש חופש זכויות. אני הרגע אמרתי שיש לו את חופש הביטוי, אבל חופש הביטוי לא תקף כשאתה פוגע במישהו אחר. זאת ההגדרה לחופש הביטוי. כל אדם חופשי לבטא את דעתו ומחשבותיו בכל דרך שימצא לנכון, אלא אם כן הוא פוגע במישהו אחר. חפש בעצמך באינטרנט.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:22 PM
|
||
הוא לא אמר שהוא פגע בהם הוא אמר שהוא כתב את דעתו בדיוק כמוהם
אבל כמובן שברגע שהוא בצד נגדך מייד את בטוחה שהוא פגע בפעם הבאה תיקראי טוב לפני שאת מגיבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:25 PM
|
||
אם הוא מפרסם בפומבי למה לדעתו קבוצת אוכלוסייה שלמה היא לא נכונה או מגעילה או כל דבר דומה, זה בהכרח לפגוע באנשים אחרים. אתה לא היית חושב שאם אני אפרסם עכשיו בפומבי למה יהדות זה מטומטם ואנשים יהודיים לא צריכים זכויות, זה לא היה מעליב אותך? הרי זאת בסך הכל דעתי, כמו שאתה אומר את דעתך.
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:26 PM
|
||
את לא קראת?
הוא אמר שהם התחילו דיון על להטב והוא ייצג את הדעה נגד לא שהוא התחיל לכתוב נגדם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:28 PM
|
||
אתה לא קורא?
״ואז הוא פרסם דעות נגד.״ נשמע כאילו הוא כתב דברים נגדם. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:35 PM
|
||
את יודעת, בדיון יש דעות לשני הצדדים:בעד ונגד
פרסם נגד זה לא אומר פרסם תגובות פוגניעיות הם פתחו דיון על להט"ב אז הוא הגיב את דעתו שהיא נגד להט"ב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:36 PM
|
||
כן וזה בהכרח נגד. אני בטוחה שאם אנשים היו אומרים שהם יגד הקיום שלך היית נעלב אחי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |