![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:38 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אז מה את אומרת אסור להגיד שאתה נגד משהו כשיש דיון עליו?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:39 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מותר, זה פשוט דיון שלא צריך להתקיים מההתחלה.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:41 PM
|
||
אבל הוא אמר שהלהטבים פתחו אותו אז ברור שהןא לא אמור לשתוק הוא צריך להגיד את דעתו
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:43 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני אתייחס רק לדבר אחד שכתבת: נוער גאה לא יכול לדעת שהוא גאה כי הוא לא מבין מהחיים שלו והורמונים. לדעתך נוער דתי יכול להיות דתי? לדעתי לא כי הוא לא מבין מהחיים שלו, כי זה הדבר היחיד שהוא מכיר וההורים שלו כופים עליו את זה. לעומת זאת, אף אחד לא כופה על נוער להטב"י להפוך לנוער להטב"י. זה לא שחשיפה בטלוויזיה, באינטרנט וברחוב להומואים או לסביות תגרום לך פתאום להחליט שאתה להט"ב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:45 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה משנה שהלהטבים פתחו אותו? זה לא הופך את הדיון לבסדר. הוא היה צריך לדעת לא להגיב דברים שיחשבו כפוגעניים, ואם הוא לוקח את הסיכון שלא יבכה אחר כך מההשלכות. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:46 PM
|
||
דווקא כן לפי מחקרים האופי של אנשים מאוד מושפע מהאינטרנט ומהאופנה
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:47 PM
|
||
![]() מוגל |
לדעתך נוער דתי יכול להיות דתי? לדעתי לא כי הוא לא מבין מהחיים שלו, כי זה הדבר היחיד שהוא מכיר וההורים שלו כופים עליו את זה. פה יש טעות ההורים לא כופים עלינו בכלל להפך הם תמיד מנסים לעזור לנו למצוא את הדרך למשל אני אולי דתי אבל אני חושב אחרת מההורים שלי ויש לי אח שפחות דתי אבל ההורים שלי מכבדים אותו ולא עצובים על הדרך שלו להגיד שכופים אלינו את הדתיות זה טעות -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:50 PM
|
||
אוקיי אני אגיד לכם רק משהו אחד:
להיות דתי, כנל על דעות פוליטיות, זה משהו שנוער ממש לא מחליט על עצמו. אם ילד נולד למשפחה דתית, ברור שהוא יהיה דתי. אבל הוא לא בחר את זה, הוא הושפע מהסביבה. אני נגיד בחיים לא בחרתי להיות אתאיסטית, נולדתי למשפחה כזאת והושפעתי מהסביבה שלי. כנל על היותי שמאלנית, לא בחרתי את זה. הושפעתי מהסביבה. תאמין לי שלאהוב אנשים זה לא משהו שיכול להיות מושפע, כנל הזהות המגדרית שלך, אז שב בשקט. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:52 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני לא יודע את כל הפרטים הספציפיים של המקרה ואני מניח שגם אתה לא, אבל אף אחד לא הכריח אותו להביע את דעתו. מישהו הביע דעה שונה משלו, ודעה זו כנראה מקובלת יותר בחברה שבה הוא עובד. כשהוא הביע עמדה מנוגדת ופוגעת בקבוצה מסויימת של אנשים, שאני מניח שיש גם בחברה אנשים מאותה קבוצה, הם נפגעו ולכן רצו לפטר אותו. האם זה צודק? לדעתי לא. לדעתי לא צריך לפטר בן אדם על כך שהביע דעה מנוגדת משלך, גם אם זה פוגע בך. מצד שני, אם דוד שלך בעד סקילת הומואים, הייתי מפטר אותו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:53 PM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי אני אגיד לכם רק משהו אחד:
להיות דתי, כנל על דעות פוליטיות, זה משהו שנוער ממש לא מחליט על עצמו. אם ילד נולד למשפחה דתית, ברור שהוא יהיה דתי. אבל הוא לא בחר את זה, הוא הושפע מהסביבה. אני נגיד בחיים לא בחרתי להיות אתאיסטית, נולדתי למשפחה כזאת והושפעתי מהסביבה שלי. כנל על היותי שמאלנית, לא בחרתי את זה. הושפעתי מהסביבה. תאמין לי שלאהוב אנשים זה לא משהו שיכול להיות מושפע, כנל הזהות המגדרית שלך, אז שב בשקט. פה את טועה נכון נולדתי להורים דתיים חינכו אותי כמו שהם חושבים אבל בגיל הזה אני בוחר את הדרך שלי אני למשל לא הייתי מצביע למפלגה שהם מצביעים אני חושב אחרת אני גם בדקתי מה החילונים אני לא סתם חי בתוך בועה אני מנסה לברר את הדרך שלי ויש לי הרבה שאלות באמונה אז או תגיד שאני עושה מה שההורים שלי אומרים שאני לא באמת מבין כלום -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:54 PM
|
||||
אוקיי אבל אתה אחד מתוך מיליונים. רוב הילדים לא עושים דברים כאלו, והעובדה שאתה עושה לא אומרת שכולם עושים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:56 PM
|
||
תקשיבי אנחנו חיים בחברה דתיית ואני יודע שכל מה שאלקנה אמר נכון על רובנו(הדתיים)
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:57 PM
|
||||
![]() מוגל |
אז אתה חושב שאם היית גדל בבית חילוני היית יוצא דתי בכל זאת? כמובן שלא. ברור שעכשיו אתה יכול לבחור (אני לא יודע בן כמה אתה אבל נראה שאתה בגיל מספיק מבוגר) אבל כל הבחירות והשיקולים שלך נובעים מאיך שגידלו אותך והסביבה שלך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 14:58 PM
|
||
![]() מוגל |
אוקיי אבל אתה אחד מתוך מיליונים. רוב הילדים לא עושים דברים כאלו, והעובדה שאתה עושה לא אומרת שכולם עושים.
אני מסכים איתך שיש דתיים שחיים בתוך בועה ואני מכיר כמה כאלה ואני לא מחבב אותם במיוחד כי הם אומרים מה שההורים שלהם אומרים והם לא מבינים מהחיים שלהם כמו כן יש הרבה כאלה שלא חיים בבועה -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:02 PM
|
||
אבל זה גם בשום צורה לא קשור לשיחה שהייתה כאן קודם
קודם את סתם ליכלכת והאשמת מישהו בדברים לא נכונים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |