![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:03 PM
|
||
![]() מוגל |
אז אתה חושב שאם היית גדל בבית חילוני היית יוצא דתי בכל זאת? כמובן שלא. ברור שעכשיו אתה יכול לבחור (אני לא יודע בן כמה אתה אבל נראה שאתה בגיל מספיק מבוגר) אבל כל הבחירות והשיקולים שלך נובעים מאיך שגידלו אותך והסביבה שלך.
עם היו מספרים לי על הדת ומסבירים לי לך תדע אני לא יכול לדעת אני מסכים איתך שזה נובע גם מסביבה אבל עובדה שיש חילונים שחזרו בתשובה ודתיים שחזרו בשאלה -------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:04 PM
|
||||
![]() מוגל |
בחברה של היום רוב החברות לא רוצות אנשים הומופובים, גזענים או פאשיסטים כעובדים שלהם. דוד שלך הביע עמדה שהיא הומופובית ולכן כל הסיפור. היא לא האשימה בדברים לא נכונים או שום דבר כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היא אמרה שהוא פגע בהם ופרסם תגובות פוגניעיות
הוא סך הכל הגיב את דעתו(ולא בתגובות פוגעניות) וזה דבר חשוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:14 PM
|
||||
![]() מוגל |
לא אמרת מה הוא כתב בדיוק. איך אנחנו אמורים לדעת שהוא לא כתב דברים פוגעים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:17 PM
|
||
אתם לא אבל אתם לא יכולים מייד להאשים אתם יכולים להגיד שאולי אבל אתם לא יכולים מייד להאשים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:18 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אנחנו כן כי ברגע שאתה מגיב משהו נגד אוכלוסיית אנשים אתה בהכרח פוגע באוכלוסיית אנשים. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:23 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני ממש אבל ממש לא חיי בסביבה דתית. אני גר בעיר שיש בה 3 משפחות דתיות, ואין אפילו בית ספר יהודי בעיר. אני שלוש שנים לא למדתי יהדות בבעת ספר, ובכיתה שלי יש רק עוד יהודי אחד. חצי מהכיתה הומואים, ואני עדין יהודי דתי אפילו יותר מההורים שלי. ההורים שלי בכלל הצביעו לבנט, ואני לא הייתי מצביע בנו גם תמורת 20 מיליון דולר. סביבה לא קשורה בכלל. אם אתה גדל בבית דתי, יש לך יותר סיכוי להישאר דתי, אבל אם אתה גדל בסביבה שבה אתה יכול לחקור ולגלות, כמו רוב הדתיים לאומיים היום, אתה תצא מה שרתה רוצה. החילונים לאומת זאת, סתומים. הם רק מקובעים לדעות שלהם ולסביבה שלהם.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:27 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו פה עוד המון תגובות שאמרו את אותו הדבר, אז הבאתי דוגמא לתגובה אחת ^^ מה שאני הבנתי מהתגובות פה זה שהבעיה של מי שמתנגד ללהטב זה שזה נוגד את חוקי התורה. נחמד שזה מפריע לכם ודברים אחרים שנוגדים את חוקי התורה כמו לפגוע באנשים אחרים זה לא מפריע לכם.
(משנה, יומא, ח, ז) ^^
יש פה אנשים שפגעו, וזאת תהיה הבעיה שלכם ביום כיפור, כי אתם מאמינים, ומה שמפריע לכם זה ללכת נגד חוקי התורה ואלוקים, תתמודדו עם ההשלכות של זה. דבר שני, אני לא אעבור על כל התגובות, אבל בתמצות, אדם שאומרים לו שהמשפחה שלו היא לא משפחה, שהוא כאדם צריך טיפול כי הוא נמשך למין שלו, שהוא צריך להמשיך לחיות כבת בגוף של גבר, שהוא מרתיע אנשים אחרים ושאר מה שכתבו פה, אתם יודעים איך בנאדם כזה מרגיש? אני אגיד תאורטית עכשיו, שאני הייתי נפגע, ממש, ואם אומרים לי שאני לא משהו טבעי הייתי מתאבד. וזאת לא דוגמא קיצונית, כי זה דברים שקורים. לגרום לבנאדם להתאבד זה רצח. אותו אלוקים שאסר על משכב זכר אסר גם על רצח. ועם כל הכבוד, 'לא תרצח' מופיע בעשרת הדברות, זה נראה לי משהו עם יותר חשיבות מאשר איסור משכב זכר. אני הייתי אני. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 15:49 PM
|
||
יש בתורה מצווה "הוכח תוכיח את אמיתך"
אני משתל לא לפגוע רק להוכיח אותכם על זה שאתם עוברים על הטבע והמצוות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 16:43 PM
|
||||
![]() מוגל |
ומה אם אנחנו לא מאמינים במה שכתוב בתורה? למה אתה סתם מתגרה בנו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:16 PM
|
||
הוא הביא לי ציטוט מהמשנה הבאתי מהתורה
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:21 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ומה אם אנחנו כן מאמינים בתורה? למה אתה מתגרה בנו? ובאמונתנו? ובאלוקינו?
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:29 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ... מתי התגרנו?
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:35 PM
|
||
הזה למעלה
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:47 PM
|
||||
![]() מוגל |
כי אני חושב שאמונתכם מגוכחת. דת מגעילה אותי אישית, ואחרי שאני רואה את מה שאתה כתבת על להטבים, לא ממש אכפת לי מה אתה מרגיש ואם תפגע ממה שאני כותב. זכותכם להאמין במה שאתם רוצים, זכותי להביע את דעתי בנושא. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |