![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 17:59 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אז גם זכותנו להביע את דעתנו בנושא. תודה
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:04 PM
|
||
![]() מוגל |
אז ההבדל שלנו אסור לפגוע בכם כי אתם יכולים להיפגע ואנחנו אפילו לא מנסים לפגוע אלה להוכיח ואתם יכולים לפגוע בנו חופשי כי לא אכפת לכם 🤔
-------------------- הדבר הכי גדול בעולם זה לעשות טובה למשהו אחר🇮🇱💪🏾
אלקנה כהן🍖דוס🍖 בלבשניק 🍖תימני אבל לא קמצן🍖אוהב חיות בצלחת🍖 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:06 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרינג.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:10 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אנחנו אף פעם לא מנסים בכוונה לפגוע באף אחד. אבל בית הים הקטנה הוא פשוט משתמש מזלזל. מה לעשות. זה בחירה שלו. אני לא מתלונן, אבל גם לכם אין זכות לעשות את זה
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:13 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אם הוא ניסה להביא דעה תסביר לי בדיוק איך לכתוב את שם השם בחתימה זה דעה זה רק מילה אם הוא היה אומר אני חושב שאמונה זה מטומטם או משהו כזה זה היה דעה אהל מה שהוא עשה זה סתם היתגרות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:13 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני מזלזל בדת, נכון, ואתה מזלזל במשפחות להטביות ומצהיר שזה מגעיל אותך. כשאני משווה ביני לבינך אני לא מרגיש שאני עושה משהו רע, בכנות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:16 PM
|
||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ומשום מה על מה שאני כתבת לא ענית אין לך תשובה? אתה יודע טוב מאוד שאאתה סתם מתגרה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:20 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לי לפחות יש סיבה
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:21 PM
|
||||||||
![]() מוגל |
לא עניתי כי כשהגבתי לא הייתה התגובה שלך. אני לא מרענן את העמוד כל דקה. לשאלתך, החתימה שלי מביעה הרבה דברים: זה שאני חושב שדת זה דבר טיפשי, זה שאני לא מאמין באלוהים, והכי חשוב לנושא - זה שאני חושב שלהפוך שם של ישות דמיונית לשם קדוש זה דבר הזוי. אני לא רואה אותך אומר משהו על החתימה של הגולם מפראג שישירות מתגרה בכל אדם שההורים שלו הוא להטבים או אדם שהוא להטב ורוצה להקים משפחה בעתיד. זו התגרות והחתימה שלי היא תגובה להתגרות שלו. אם הוא ישנה את חתימתו אני אשקול לשנות את שלי. עריכה: @הגולם מפראג, בהחלט יש לך סיבה, הסיבה היא שאתה הומופוב, ולא כשם תואר, אלא כמילת גנאי הודעה זו נערכה ע"י בת הים הקטנה ב Jul 4 2021, 18:22 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:23 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה ״לי לפחות יש סיבה״? לכולם יש סיבה. הסיבה שלך לא מוצדקת יותר מהסיבה שלהם. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:42 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הסיבה להתגרות של בת הים הקטנה זה כי הוא שמאלני שונא דת. שנאה היא לא סיבה.
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:47 PM
|
||||
![]() מוגל |
אתה פשוט הזוי. כן, אני שמאלני, כן אני מתנגד לדת היהודית - אין לזה שום קשר לכל זה. אין לך תשובה לזה שהחתימה שלך פוגענית ומתגרה, ולכך שאתה הומופוב, אז אתה מנסה להפוך איתי לשטן או משהו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:47 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי על ההתערבות אבל קצת בולשיט מה שקורה כאן. זה יופי של דיון שכדאי לדון וזה אבל איבדתם את הצפון. הכי בעולם בא לי להביע דעה אבל אתם לא מתווכחים אתם תוקפים ויורדים לפסים אישים, שני הצדדים.
-------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:51 PM
|
||
![]() מוגל |
איפה ירדתי לפסים אישיים? לא נראה שהוא מתבייש בזה שהוא הומופוב.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 18:56 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא עקבתי מי כתב מה ואני לא באה לשפוט פה אף אחד אבל ניסתי לקרוא את ה"דיון" ואפשר לספור על יד אחד את ההודעות שלא פגעו בשום קהילה או שלא ירדו לפסים אישים. אני באמת חושבת עזבו את כל העניין של הפגיעה ברגע שיש דיון ואתה יורד למקומות אישים הפסדת בוויכוח תתיחסו לדברים עצמם למה אתם מנסים סתם להשפיל את הדעה של השני. כמו שאמרתי אני לא עקבתי אחרי הכול אבל זה ששמת שם השם בחתימה שלך זה קצת מראה את הלבוא ולתקוע ראש בקיר ולפגוע בקהילה אחרת וכו'. לא יודעת קצת מבאס מה שקורה פה זה דיון הרבה יותר גדול והרבה יותר רחב שאפשר לקיים בכבוד מאשר לזרוק עלבונות לכל צד. -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |