![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:26 PM
|
||||
![]() מוגל |
לידיעתך, יש יותר הומואים ולסביות בעולם מיהודים דתיים. דרך אגב, זה שהתורה נגד משכב זכר קצת מנוגד לטענה שלך שהיהודים הדתיים היו לפני ההומואים והלסביות. בקיצור, אתה לא מבין מה אתה אומר. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:27 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזרינג.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:30 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
באמת תפתחו את הדיון מחדש זה כבר ממש ברמה של עקיצות נטו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:30 PM
|
||
![]() מוגל |
כבר מזמן הימין הקיצוני ולא רק הקיצוני מנסה לעשות דה-לגיטימציה לכל מי שחושב אחרת ממנו וקורא לו בוגד.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:31 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתה עיוור או סתם מטומטם? איך הטענה מוטעית? ולא אמרתי שהיו לפני הומואים אמרתי לפני שקיבלו אותם בחברה. נראה לי שאין לך מה לענות אז אתה ממציא דברים לא קשורים בתקווה שאני יאמין לך
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:35 PM
|
||||
![]() מוגל |
סליחה, לא ראיתי את המילה "קדמה". אני לא צריך שתאמין לי. אתה הומופוב דתי, ברור שלא תאמין לכל מה שאני אומר. אני רק מקווה שאם בעתיד יהיה לך בן הומו\בת לסבית תוכל לקבל אותם ולא להיגעל מהם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:39 PM
|
||
אתם מתישהו תפסיקו את הדיון עקיצות האלה?
אם אתה רוצה לנהל שיחה על סיבות לא קשורות לדת שיש נגד להט"ב אני ישמח להגיד לך כמה אהל אם בכלל לא מעניין אותך לשמוע סיבות וסיבות שקשורות לדת אתה לא רוצה לשמוע ובצדק)הרי אתה לא דתי) אז למה להמשיך את הדיון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:39 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני רוצה לשמוע סיבות שלא קשורות לדת בבקשה D: -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתה באמת עיוור או שיש לך זיכרון ממש גרוע.
אמרתי שאני נגעל מאיך שההומואים הופכים את כל הדיון סביב זה למיני, ואני נגעל מהחיים המיניים של הומואים. אם הבן של יהיה הומו אני יעזור לו להתגבר על הדחף הזה. כי אני אוהב אותו. כי אני רוצה לעזור לו. אני בשום פנים ואופן לא יתן לו לעבור על איסור נשכב זכר. אבל כמו שאני מכבד הומואים שלא בוחרים בדרך חיים ההומואית, אני יכבד ויאהב אותו. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:42 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה... זה לא עובד ככה... דבר ראשון אתה זה שהפך את זה לדיון על מיניות. להט"ב לא שווה מיניות אחי. אהבה לא שווה מיניות. חוץ מזה למה שתעודד את הבן שלך להכחשה עצמית? זה קצת... מרושע. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:43 PM
|
||||||
אני יפתח היום או מחר דיון על זה כאן בדיבורים 13+ רק על מה שלא קשור לדת בדיון אזה לא נ צליח לנהל על זה דיון אמיתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:43 PM
|
||||||||
למה אתה לא יכול לתת לי את הסיבות? למה צריך לפתוח עוד דיון מיותר בשביל לתת כמה סיבות? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:45 PM
|
||||
![]() מוגל |
אין דבר כזה דרך חיים הומואית, זה סטריאוטיפ. אתה כל כך קבוע על עניין המין בין שני גברים שאתה פשוט לא מדבר בהגיון. אתה בעצם אומר שאתה תגרום לבן שלך לעבור טיפולי המרה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:45 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא הופך את זה למניות. שוב, אין לי בעיה עם הומואים שרק נולדים ככה ולא מקיימים משכב זכר.
אני לא יעודד את הבן שלי לשום דבר. אני יצווה עליו, כי אני אבא שלו, ואני יודע יותר טוב ממנו מה נכון. ואני יחנך אותו לדרך חיים היהודית. אני לא יכול לבחור מה לקיים ביהדות ומה לא. זה נקרא להיות רפורמי. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:46 PM
|
||||
אתה תצווה עליו? מי אתה חושב שאתה שאתה יכול לצוות ככה על אנשים, גם אם אלו הילדים שלך? אתה לא אלוהים, סליחה לבשר לך. אתה לא יכול לצוות שום דבר על אף אחד. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |