![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:47 PM
|
||
|
מוגל |
אתה אידיוט, תסלח לי. אני מרחם על הילדים שלך בעתיד שיהיה להם אבא שמצווה עליהם לעשות דברים. יש לך סוג של God complex.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:49 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
אתה יודע קצת יהדות? אם כן אני מבין שבתורה אבא חיי לצוות על הילדים שלו דברים מסוימים, והילדים מצווה לכבד ולקיים את זה.
כן, אני כן יגרום לו לעבור טיפולים. כי זאת הדרך חיים שאני בוחר. הדרך חיים ההומואית היא לכור עם גבר, לאהוב גבר, ולעשות משכב זכר. לנסות להקים משפחה נורמלית עם גבר. אני מצטער לבשר, זה לא עובד. וזאת בחירת החיים שלי להתחנך ולחנך לדרך חיים ההפוכה מזאת -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:49 PM
|
||||||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אוקיי לא הייתי בדיון קצת זמן אני ייתן עכשיו את יכולה להסתכל על הגוף האנושי ולראות שהוא בנוי ככה שבשביל שהגזע האנושי יתרבה צריך שבנים ובנות יהיו ביחד וביי אין לי כוח לדיון הזה כי אתם גם ככה לא תישתכנעו הודעה זו נערכה ע"י שלם ב Jul 4 2021, 19:51 PM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:51 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רף רחד לא אמור לצוות שום דבר על אף אחד לא חשוב אם זה יהדות או לא. זאת הסתכלות מטומטמת על החיים, סליחה אם אני אומרת, אבל לחשוב שיש לך את הזכות אשכרה לצוות דברים על הילד שלך, לא חשוב במה אתה מאמין או אפילו אם הוא יהיה עכשיו גיי או לא, זה ממש דרך חשיבה מעוותת על החיים. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:53 PM
|
||||||||||||
|
מוגל |
אני בן. אתה יודע שממש לא אכפת איך אנו בנויים? העובדה היא שיש הומואים ולסביות, מה אתה טוען? שהם טעות של אלוהים? דרך אגב, הדבר האחרון שצריך עכשיו הוא עוד אנשים על כדור הארץ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:53 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
יש לי את הזכות לצוות עליו דברים כי בלעדי הוא לא היה קיים. שלא כמו הומואים, אני באמת פיזית יצרתי אותו. וכמו שאלוקים מצווה עלינו, ככה הוא גם ציווה עלינו לחנך את הילדים שלנו לדרך התורה, וציווה עליהם לכבד אותנו
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:54 PM
|
||||||||||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ... כאילו... לחשוב שהדבר היחיד שאנחנו אמורים לעשות בעולם זה להתרבות זה די פרמיטיבי... אז אממ... אם אתה חושב שאהבה חייבת להיות רק משהו שיביא ילדים אתה מוזמן לנתק קשר עם החברים שלך -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:56 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
אהבה נועדה להרבה דברים, וביהדות לפחות, יש מצווה " פרו ורבו", שהיא להוליד ילדים. וכן, להביא ילדים זה חלק מאהבה
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:56 PM
|
||
|
מוגל |
אתה פרימיטיבי. חשיבה כמו שלך שייכת.. בעצם החשיבה שלך לא צריכה להיות שייכת לעולם הזה בכלל.
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:57 PM
|
||
כמו שאמרתי, ראיית עולם פרימיטיבית ביחד עם העובדה שאתה חושב שיש לך את הזכות לצוות על הילד שלך רק כי הולדת אותו.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
סקיב ![]() |
החשיבה שחי קדמה באלפי שנים לחשיבה ה "נאורה" שלך
|
|
|
|
|
||
העובדה שהחשיבה הזאת הייתה קיימת לפני הופכת אותה לנכונה?
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:58 PM
|
||
|
סקיב ![]() |
לא היא נותנת לה זכות קיום מבוססת יותר
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:59 PM
|
||
|
מוגל |
זה רק מראה כמה החשיבה שלך מוטעה. מצידי תחייה כמו שחיו לפני אלפי שנים - בלי חשמל, מים זורמים וכו וכו
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 19:59 PM
|
||
אתה יודע מה פרימיטיבי אומר?
|
|
|
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |