![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 20:00 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אתה יודע מי היו המדענים שגילו את כל זה? כמובן שיהודים.
הדיון הזה לחלוטין ירד מהפסים והוצא מהקשרו. אני יהיה בדיון החדש שפתחתי -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 20:02 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתה חושב שהדיונים יהיו שונים בדיוק? די בטוחה שהדיון החדש שפתחת הוא גם ספאם, לצורך העניין, היות ואין לו תוכן. מה זה משנה שיהודים גילו את זה...? -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 20:05 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא יכול לחשוב. אני לא נביא. אני יכול רק לקוות.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 20:21 PM
|
||||
![]() מוגל |
מה אני באמת לא מבין רק נביאים חושבים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 22:41 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני מסכים עם כל מילה, חייב להגיד כתבת משהו מרגש!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 22:51 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אז יש פה פעילות?
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 4 2021, 23:59 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חייב להגיד שאני מזועזע עד עמקי נשמתי. קראתי כמה עמודים ולא טרחתי אפילו לסיים הכל. הגולם מפראג, בתור אדם דתי אני מתבייש בך. בת הים הקטנה, אתה לא יותר טוב מהגולם.
נתחיל מהטענה המזעזעת על ישוע של הגולם. באיזו רשות אתה אומר ימח שמו ושהוא נוצרי? אתה יודע שהוא נולד יהודי ונרצח בדם קר כיהודי? שכל התלמידים שלו יהודים? כל השליחים, כל הקהילה המשיחית הראשונה, כולם יהודים. הנצרות קמה מהיהדות המשיחית שהיא הייתה קהילה יהודית גדולה עד שבעיות בין היהדות לנצרות שקמה גרמו להן להיפרד לשתי דתות נפרדות. אבל הנצרות היא חלק בלתי נפרד מהתנך וקמה וצמחה מהיהדות עצמה אני כנוצרי רואה בתגובה שלך חוסר כבוד ואפילו העלבה. אם היית מבין טיפה יותר על ישוע (אם אתה קורא לו נוצרי סימן שאתה לא מכיר אותו באמת) אז לא היית מדבר ככה. מצטער לבשר לך שאתה לא נמצא במקום כזה גבוה שנותן לך זכות לדבר עליו ככה. עכשיו נעבור לעניין הלהט"ב. בתור אדם שהיה נוצרי קתולי 21 שנים ואז יהודי חרדי שנתיים וחזר השנה לנצרות (אין כמו הבית) - אתם לגמרי הורסים את הדתות! דת קיימת כדי לתת מסגרת לאמונה שלך, שתוכל לבטא את עצמך, שתוכל לחיות חיי קדושה, שתעשה דברים שאלוקים רוצה בהם. זה לא סוד שאני אדם דתי ואדוק מאוד מאוד (אולי יותר מכולכם באתר הזה) ואני גם חלק מקהילת הלהט"ב. אני טרנסג'נדר ויש לי בת זוג לסבית, כל מי שחושב שצערכת יחסים כזאת היא לא טבעית שילך לטפל בעצמו. אני לא הולך להיות עדין במה שאני אומר. זה לא אמור לעניין אתכם מה אנשים אוהבים במיטה ומה הם עושים, זה עניינם הפרטי. לקבוע שאנשים צריכים לעבור טיפולי המרה זה הרסני מאוד ומסכן חיים, אני לא אהסס לקרוא לכם רוצחים, תראו כמה מקרי טיפולי המרה נגמרו בהתאבדויות. אלוקים הוא האבא של כולנו והוא אוהב אותנו תמיד, לא משנה אם אנחנו דתיים או חילונים, סטרייטים או הומואים, ימנים או שמאלנים. אדם הוא אדם, נברא בצלם אלוקים, חובה עלינו לכבד כל אדם שכן הוא נוצר מצלם אלוקים בכבודו ובעצמו. כמו שאנחנו לא מקבלים פגיעה באנשים ככה אנחנו לא נקבל הומופוביה, תציגו אותה כדרך לשמור על אורח חיים דתי כמה שאתם רוצים, אבל זאת צביעות מדרגה ראשונה. אם הייתם דתיים באמת לא הייתם מתעסקים במיניות של אדם אחר ובטח שלא פוגעים או תומכים בפגיעה ישירה בו. בואו נשים את ההומופוביה המזעזעת הזאת בצד ונבין שמדובר בבני אדם ושכולנו שווים אחד לשני. ואגב, מי שחושב שזה מכבד לכתוב את שם אלוקים המפורש הוא לא יותר טוב מהומופובים בעיניי. בכולם אני רואה זלזול חסר פואנטה. אתם רוצים להיכנס בדתיים ההומופובים? תבואו ותסתרו את הדת, אבל לא להכפיש את אלוקים. זה כבר לא מכבד בעליל. אני לא יודע מה נסגר איתכם ואיך הגעתם לרמה כזאת נמוכה. זה כבר מביש מה שקורה פה. אני אסיים עם משפט אחד מהתורה שייתן לכולכם פרופורציות ותבינו שאתם סתם טוחנים מים ופוגעים בכולם, תפסיקו. "ואהבת לרעך כמוך" -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 00:45 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא ייחס למה שאמרת על נצרות ויהדות כי זה הזוי בעיני. בתורה כתוב דברים. מה שלא כתוב זה שזה אופציה מה לקיים ומה לא. או שאתה מאמין או שאתה לא. או שאתה מקיים את כל התורה או שאתה לא. אם אתה דתי אדוק כמו שאמרת שאתה אז אתה אמור להבין את זה. אני לא מתעסק לאף אחד במיניות שלו. אני לא חושב שהקטע של להט"ב צריך להיות נושא שיחה. הן קיימים בחברה. יש כאלה שמסכימים עם דרך החיים הזאת ויש כאלה שלא. זה החיים. אבל אם לא נעלה את זה כל הזמן לסדר היום לא נגיע להתנגחויות חסרות הפשר האלה.
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 07:55 AM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנושא הזה לא יעלה כל הזמן לסדר היום ברגע שיהיו ללהט"בים זכויות שווים. כל דבר עולה כל הזמן לסדר היום בגלל שרוצים שוויון זכויות. אם יפסיקו לרצוח שחורים באמריקה ובאמת יקשיבו להם, כנראה יפסיקו לדבר על הנושא הזה כל הזמן. אם יתחשבו גם בבעלי מוגבלויות ויתחילו להנגיש בשבילם מקומות, כנראה יפסיקו לדבר גם על זה. אותו דבר עם הלהט"ב.
-------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 6 2021, 21:59 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דתי נוצרי נשמה. תורת משה כבר פגת תוקף בשבילי, יש לי את תורת המשיח והברית החדשה שנחתמה בדם המשיח. ודעתך על הלהט"בים הזויה לחלוטין. גם בנצרות מתייחסים לאיסור משכב זכר מהתנ"ך וזה נכון שהמעשה פסול מבחינה דתית, אבל אלה החיים הפרטיים של אנשים וזכותם המלאה לחיות איך שהם מרגישים. בניגוד אליך, אם יהיה לי בן הומו אני לא אכריח אותו לעבור טיפולי המרה, מהסיבה הפשוטה שהוא יהיה אדם רציונלי ויידע להבדיל בין טוב לרע, משכב זכר לא הופך אותך לאויב האנושות. צריך פרופורציות. מפריע לך? אחלה, אל תתערב ואל תיכנס לזה, הכי פשוט שיש. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 8 2021, 10:23 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו הפורטל חזר לתקופת ההומופוביות והגזענות עם העקיצות משני הצדדים
מקסים. אז כן אנשים, אני דתי. ובשונה מהדתיים הקיצוניים פה אני לא אכריח את הבן שלי לעשות טיפולי המרה. אז כן, מבחינה עקרונית ואידיאלית אני מתנגד למשכב זכר. לא ללהטב, אלא למשכב זכר. כמו שוריאן אמרה, אהבה≠מין זה שאני אוהב מישהו לא אומר שאני אשכב איתו. אז רבאק, תפסיקו לרצוח אנשים ולעקוץ אותם. תפסיקו לרדת על הדתיים כי הם מאמינים במשהו עתיק. פשוט תפסיקו עם הוויכוח המפגר הזה כי כל מה שיוצא ממנו זה שנאה ועקיצות ואין פה באמת דיון כי אף אחד פה לא ישנה את דעתו פור גאד סייק. נ.ב. בת הים הקטנה את/ה יכול/ה בבקשה להוריד את שם השם המפורש מהחתימה שלך? זה פשוט מפריע לי... (ואני מאמין שאני לא היחיד) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2021, 14:33 PM
|
||
![]() מוגל |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2021, 21:21 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אם הטאליבן?
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2021, 00:38 AM
|
||
מישהו הולך לדבר על היציאה מהארון המתוקשרת של שרית חדד?
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2021, 16:00 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כן, אני. אם אתם לא רוצים עוד בלאגנים כמו שהיה, תפסיקו לעשות מהכח ענין ובירוקרטיה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |