![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 22:44 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"נורמלי" על פי ההגדרה שלי מתבסס על דברים שאתה לא מאמין שהם נכונים. אז בבקשה, תפסיק להתחמק, ותיתן לי הגדרה של איך אתה מגדיר "טבעי", או פשוט תודה בזה שאתה מתבסס על דברים שאתה אפילו לא יודע מה הם אומרים.
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 22:47 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כמעט כל דבר שאני יגיד מבוסס על דרך החיים שאני מאמין בה וכנ"ל אתה. זה לא יעזור אם אני יאמר משהו כי לך זה חא יגיד כלום. אבל סבבה. נורמלי בשבילך = טבעי בשבילי
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 22:51 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שום בעיה שתגיד משהו שמבוסס על דרך החיים שאתה מאמין בה, רק תגיד את זה כבר לול
בינתיים אתה רק נותן "הגדרות" שמבססות על דברים שאני אומר. אז בגלל שאתה אומר ש"נורמלי בשבילך = טבעי בשבילי", אז אני מגדיר מעכשיו ש"נורמלי" בשבילי זה להיות בן אדם שמאמין שהוא חתול, עושה מיאו כל 14.7 שניות, אוכל אוכל של כלבים ומאוד, מאוד אוהב בייקון. אז עכשיו "טבעי" בשבילך זה להיות בן אדם שמאמין שהוא חתול, עושה מיאו כל 14.7 שניות, אוכל אוכל של כלבים ומאוד, מאוד אוהב בייקון? מקסים! תודה שאתה מסכים איתי, הדיון כאן נגמר לילה טוב קיסריההההההה -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 22:55 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חח
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:04 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צורחת פה באותה מידה אפשר להגיד שהקונספט הזה שאלוהים ברא את העולם מוזר (לא שאני חושתב ככה, כל אחד והאמונה שלו) מה הזוי? בא לה לצאת מהארון, שיהיה לה בכיף, אם היא ביסקסואלית ונמשכת גם לבנים וגם לבנות שיהיה לה בכיף ובוא אני אגיד לך משהו, גם אני ביסקסואלית וגאה בזה לגמרי אני נמשכת לבנים וכן, אני נמשכת גם לבנות, וכן, קרא לי שהתאהבתי בבת. זה מגעיל אותך? הזוי בעיניך? מוזר לך? יופי, זאת אני, אתה לא אני, אז מה זה משנה לך? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:07 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בכלל לא מבינה את הקונספט של הומופוביה.
כאילו, יופי שזה מגעיל אותך, אבל מה אכפת לך? זה החיים הפרטיים של אנשים וזה לא פוגע בך בשום צורה. אני נגעלת מאנשים שמשתמשים בסבון עם ריח מסוים (אני לא זה דוגמא). זה אומר שאני צריכה להתעצבן עליהם ולעשות הפגנות נגדם ולעשות דיונים שלמים עליהם? אני מקווה שהתשובה שלך היא לא. זה בדיוק כמו הומופוביה. משהו של אנשים בחיים שלהם שלא אמור לעניין אותך בכלל. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:13 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הלוואי שזה היה ככה. כמי שאמרתי בתחילת הדיון ובכל דיון קודם, תפסיקו להחצין את זה כל הזמן! אם לא תעשו מהחיים הפרטיים שלכם ענין לא יהיה מזה ענין.
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:17 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עושה מזה עניין? ברצינות? אם כבר עדיף לשאול: למה אתה עושה עניין מזה שאנשים אחרים הם להטבא"קים? אחרת למה בחתימה שלך אתה כאילו, ממש מדגיש כמה שאתה גאה בזה שאתה הומופוב? הודעה זו נערכה ע"י Black Widow ב Sep 21 2021, 23:18 PM -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:18 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה מחצין את זה שאתה דתי? יופי לך, זה החיים האישיים שלך וזה לא מעניין אותי בשיט אני אחצין את החיים שלי כמה שאני רוצה כי זה החיים ש-ל-י -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:21 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק באתי לכתוב את זה ויותר מזה חשוב לי להוסיף שזה נושא חשוב מודעות כי כשיש מודעות יותר קל לחפש את הזכויות שלך לדוגמה ובכללי כשיש מודעות למצב מסוים יש תחושה יותר קהילתית -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:23 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא מחצין את זה זאני דתי כי אני מנסה לגרום לכולם לאהוב אותי. אני חי את חיי כאדם דתי ואם ללכת עם כיפה ציצית ופאות זה חלק מזה אז ככה אני ילך. אבל כשאתם רצים ברחובות עם דגלים ומפגינים ועושים בחאגן מכל שטות, לא רק שזה מוביל לשנאה, זה החצנה מיותרת של חיי הפרט שלכם
הסיבה היחידה שעדיין יש לי את החתימה הזאת זה כי אין לי כוח להוריד אותה. כמו שאמרתי, אם אתם רוצים שיפסיקו לעשות ענין מחיי הפרט שלכם, תפסיקו לעשות ענין מחיי הפרט שלכם. -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:26 PM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה הולך עם כיפה? אתה מחצין את זה שאתה דתי אני באותה מידה אלך עם דגל הגאווה ואחצין את עצמי ומהזה השטות הזאת שאתה לא מחצין דברים כדי שיאהבו אותך? מה אתה חי בשביל אחרים? לפי אהבה של אחרים? אני אחצין את החיים שלי, אבל זאת בחירה שלך אם לעשות מזה עניין אבישג אני אוהב אותךך 33> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:27 PM
|
||||
אבל מה אכפת לך שבחודש היחיד בשנה שמוקדש לנו נלך עם דגלים ברחובות? ואם זה בלאגן לדעתך, אז מה לגבי הפגנות של הומופובים? הן לא בלאגן? והפגנות בעד טבועונות (לא שאני נגד הפגנות כאלה, פשוט אני לא טבעונית)? מה איתן? ומה עם עוד אלפי הפגנות? זה מצחיק אותי כמה אנשים מחרטטים לי את הראש בשטויות של הומופובים -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:31 PM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הומופוביה על בסיס דת זה חסר כל משמעות מבחינתי. למה שאדם שמאמין באלוהים יתן יותר משמעות לפסוק אחד מאיזה ספר לא מדובר מאשר לחוקים שעל לוחות הברית?
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:34 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
וואן אתן פשוט מדברות שטויות.
כיפה זה חלק מהדת שלי והאמונה שלי. להט"בים הולכים עם דגלים בשביל פרובוקציות או סתם בלי סיבה. זה לא מעלה מודעות זה מעלה שנאה. אם לא יהיה הפגנות ומצעדי גאווה לא יהיו מצעדי נגד. הגיון פשוט. את תלכי ערומה ברחוב כי זה החיים שלך ואת תחציני אותם כמה שבא לך? ברור שלא. כי צריך בעולם סדר. להט"ב הולם אותך אז את תחיי ככה. אבל בבית שלך. כמו שאני לא ילך עם אשתי לעתיד בעז"ה ברחוב ויצהיר לכולם כמה אני אוהב אותה ומה אנחנו עושים בחדר נעול. אז חלאס פרובוקציות ושטויות -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |