![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:42 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחי אני בת 12 וחצי, מה ללכת עירומה ברחוב, אני פשוט לא רואה סיבה למה לא ללכת עם דגל במצעד הגאווה או סתם ככה ולהטב זה לא יחסי מין, אהבה זה לא יחסי מין, תבין את זה, אתה מתייחס אל הלהטבאקים כאילו כל מה שהם רוצים זה לקיים יחסי מין אתה בכלל יודעת מה זה ראשי תיבות להטבא"ק? לסביות, הומו סקסואלים, טרנסג'נדרים, ביסקסואלים/ות, א-מיניים/א-רומנטיים, קווירים איפה פה כתוב על "הולכים עירומים ברחוב" בדיוק! בשום מקום! -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:42 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הבעיה ללכת עם דגלים? זה סמל לכל דבר. יש לי סיכה של דגל גאווה על התיק כמו שיש לי שרשרת מגן דוד על הצוואר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
פ ר ו ב ו ק צ י ו ת
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:46 PM
|
||
גם למצעד הדגלים אתה קורא פרובוקציה?
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:47 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה עם החתימה שלך? אתה פשוט מדגיש שם כמה אתה להטבופוב ומדגיש שמשפחה זה גבר ואישה ודי מתגאה בזה שאתה להטבופוב אז מה הבעיה אם יש לי בחדר דגל גאווה או וואטאבר מה הקשר פרובוקציה ככה אני מבעיה תמיכה בקהילה שאני חלק ממנה -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:53 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אם זה בחדר שלך אין בעיה. אני יכול לשים בחדר שלי כל דבר חוקי.
כמו שאמרתי אני משאיר את החתימה כי אין לי כוח להוריד אותה. את מוזמנת לפרוץ אליה ולמחוק אותה. מה הקשר בין מצעד דגלי הלאום לדגל מוזר של קהילה מסויימת בתוך החברה? רק שמאלני אומר שלאומיות זה פרובוקציות... -------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:57 PM
|
||
לאומיות זה לא פרובוקציה, חס וחלילה. דגל זה דגל. דגל ישראל מאחד את הלאום כמו שדגל הגאווה מאחד את הקהילה. אני גאה בדגל ישראל כישראלית כמו שאני גאה בדגל הגאווה כחלק מהקהילה, אז אני לא יכולה לראות איך דגל הגאווה זה פרובוקציה כמו שדגל ישראל זה לא פרובוקציה
|
|
פורסם ב: Sep 21 2021, 23:59 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כי לאומיות זה לאומיות ולהט"ב זה חיים אישיים
-------------------- קהילת הענווה ברוך אתה השם אלוקינו מלך העולם עושה מעשה בראשית הומופוב זו לא מילה גסה! 🇮🇱👨👩👧👦🇮🇱 🙍♀️+🙎♂️= משפחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 00:02 AM
|
||||
אני לא חושבת שלאומיות זו פרובוקציה ו-וואלה אני מרכז-שמאל רוב מפלגות שמאל ציוניות חחחחח בכל מקרה, אני שואלת בכנות, להטבאק זה משהו שפוגע בך אישית? ברגשות שלך? ברצינות אני שואלת ולהטב זו קהילה אגב -------------------- בס״ד
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 00:05 AM
|
||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם להיות ישראלי זה החיים האישיים שלך אתה יכול לבחור ללכת עם מגן דוד או לא פשוט די אתה מנסה בכוח למצוא סיבות למה לא, למה לשנוא. סבבה, תשנא, אבל תנסה לתרץ את זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 00:15 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בכייף אני ימצא סיבה למה לשנוא. אבל באמת למה לשנוא? פשוט לא מסכים ונמאס לי מהפרובוקציות שלכם.
|
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 00:23 AM
|
||
באסה לך. מקווה שיום אחד תמצא דרך לשחרר את השנאה בלב שלך ותמצא עיסוקים יותר חשובים מלהטיף לאנשים על איך לאהוב
|
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 01:10 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נראלי שאת לא יודעת לקרוא אם זה מה שהבנת ממה שכתבתי
|
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 01:21 AM
|
||
כן אולי אני באמת לא מבינה מה אתה מנסה להגיד. כל מה שאני רואה זה בן אדם שמאוד חשוב לו להשקיע בפתיחת דיונים וכתיבת עשרות תגובות כדי להפיץ את "חוסר ההסכמה" שלו לגבי מערכות יחסים של אנשים אחרים. אתה יכול להמשיך לחרטט על פרובוקציות וכו אבל הכל מסתכם בזה שקשה לך לקבל את העובדה שלהטבים כבר לא מפחדים מאנשים כמוך ולא מנסים להסתתר
|
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 08:02 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני לא רוצה שיפחדו ממני רק שלא יפיצו ברבים את חיי הפרט שלהם. זה החיים שלהם לא שלי לכן שישמרו אותם לעצמם כמו שטני שומר את חיי הפרט שלי לעצמי.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |