![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 22 2021, 08:56 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבדל היחיד הוא שיש לך את האופציה להציג בפומבי את הזוגיות שלך מבלי לחטוף חיצי ביקורת.
אני חושב שיש פה קושי מסוים ואנסה לפרש אותו, מקווה שאצליח - הלהט"ב מעוניינים בזכויות, מעוניינים שיכירו בהם, מעוניינים שיראו אותם. דרך אחת היא לקיים מצעד. אני לא מסכים עם המצעד, אבל מסכים עם הרעיון שלו. הלהט"ב היא קבוצה שעד לפני מספר שנים (וגם בשנים הללו) הייתה ועודנה דחויה, יש ניסיון לעורר את הציבור ולהראות לו שחלק ממנו שייך לקהילת הלהט"בית, כי עד לפני כמה עשורים טובים - משיכה מינית כדוגמת זו הייתה מוסתרת וחבויה. הקונפליקט שלך הוא שזה "לא טבעי" או "לא נורמלי", עד כה לא ראיתי הסבר ממשי. מובן לי העניין של האמונה, גם אני מאמין באיזשהו מקום. אתה מוזמן לשמור את חיי הפרט שלך לעצמך, אבל אתה לא חלק מקבוצה שחווה אפליה יום יומית (למיטב ידיעתי), ככה שחייך בהחלט לא מעניינים אף אחד. אלו שיוצאים לרחובות - מעוניינים להשיג תחושה של קהילתיות, חוסר בדידות וכמו גם, להראות לעולם שהם חלק ממנו וזה מה יש. ויש הרבה כאלה. אז הגיע הזמן לחיות עם הלהט"ב בשלום. אתה לא חייב לאהוב או לקבל, אבל אתה כן צריך לכבד ולנסות להבין. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:11 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:12 PM
|
||
אוקיי לא הבנתי מה ההגדרה שלך לכיף
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:18 PM
|
||
גם אני לא
אבל נראה לי שזה כאילו הכל סבבה כזה והרגשה של חיים טובים גם תלוי מה הגדרות של אריאל וסופי לכיף -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:20 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההגדרה שלי לכיף היא..
בעצם לא לדאוג מאנשים אחרים שיהרסו לך את החיים או יציקו לך כיף אצלי בעצם שמחה וצחוקים ולא כשמשהו מעיק לך על החיים -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:22 PM
|
||||
לא הבנתי אז אין לך בעיה שהם יחיו פה אבל את לא רוצה שיהיו להם חיים טובים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2021, 23:24 PM
|
||||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה משהו שמגיע לכל אדם, בלי קשר לשאלה האם הוא ערבי או יהודי. אז את לא רוצה שלערבים יהיה את זה? -------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 26 2021, 15:05 PM
|
||
אוקיי אני אסביר (סליחה על הדיליי)
באמת זה משהו שמגיע לכל אדם, ואין לי בעיה שלערבים יהיה את זה! אבל גם יהודים לא צריכים להרגיש מאוימים, ורוב היהודים שומרון באמת לא מרגישים מאוימים (לפי מה שידוע לי ) מבחינתי שלכולם יהיה כיף. זהו. -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2021, 16:34 PM
|
||
![]() מוגל |
על מה מדברים?
-------------------- הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 21:01 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, רציתי להעלות לדיון את העניין סביב אלימות נגד גברים
ביום האלימות נגד נשים צוין בלא מעט מקומות שיש גם אלימות של נשים כלפי גברים ותגובות בחזרה כמו זאת מה אתם חושבים? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 21:30 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אני שונא אנשים כאלו באמת שאני שונא אותם.
זה שנשים לא רצחו את בני הזוג שלהן לא אומר שהאלימות הזאת לא קיימת ושמותר להתעלם ממנה? למה כולם תמיד באים בקטע של להשוות כל הזמן? שלא לדבר על זה שהם פשוט מבטלים כל אלימות נגד נשים שלא כוללת רצח ככה. אם הדבר היחיד שחשוב זה רק מי נרצח, אז מה אכפת לנו שהגבר הזה מכה את אשתו? הוא הרי לא רוצח אותה. שלא לדבר על זה שכל היפי נפש האלו הם גם אלו שאומרים לגברים מוכים להרביץ חזרה. כן אני בטוח שזה יעזור. בטח הם סתם רוצים להוציא את האישה הקורבן וצריכים תירוץ. סליחה התעצבנתי :< -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 21:37 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה ששיח על אלימות נגד גברים הוא גם חשוב, והוא שיח שממש לא קיים מספיק, אבל כמה דברים:
1. אין מה לעשות, אלימות נגד נשים היא הרבה יותר נפוצה, גם לא רק אלימות בין גבר לאשתו. זה בגלל הרבה דברים ולא בגלל ש"גברים הם אלימים ואין מה לעשות", כמו שהרבה אומרים וזה לא נכון בכלל, כמובן. אני לא אומרת ששיח על אלימות נגד גברים לא צריך להיות קיים ושזה לא נושא חשוב אבל בואו רואים די בבירור מה יותר קורה. 2. הרבה אנשים שמעלים את זה משתמשים בזה בשביל לבטל אלימות נגד נשים. זה קורה גם כשמדברים על הטרדות מיניות - מישהי אומרת משהו על זה ומישהו ישר יורה חזרה "אבל לא כל הגברים כאלה" "אבל גם נשים מטרידות" "אבל גם גברים מוטרדים". ברור שזה נכון וחשוב, אבל כשמעלים את זה רק בשביל לבטל אלימות נגד נשים זה מוריד מהערך של האמירה ומראה שלמי שאמר את זה לא באמת אכפת, לדעתי. בקיצור אני מקווה שהצלחתי להבהיר את דעתי בלי לפגוע חלילה וחס :) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 21:42 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למען האמת זה לא בהכרח נפוץ פחות. פשוט מסיבות מובנות לחלוטין (שזה שני הדברים שאמרת עכשיו והאנשים עם הגישה הזאת של זה לא קיים או שגברים חזקים יותר ושיט כזה) הם פשוט לא אומרים כלום. עשו מחקר באמריקה נראה לי לפני כמה שנים על אלימות במשפחה, אלימות נגד נשים ואלימות נגד גברים במשפחה היה אחוז זהה (25% לשניהם).
כאילו בבקשה אנשים מכחישים את זה יותר מדי. רציתי לעשות עבודה באזרחות על אלימות נגד גברים כי זה מעניין אותי והמורה לא הסכים לי כי אלימות נגד נשים זה גרוע יותר. בבקשה. -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2021, 22:28 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שנפתחו פי 11 תיקים במשטרה של גברים נגד אלימות מצד נשים מאשר ההפך. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |