האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

נו"ד 13+
פורסם ב: Nov 27 2021, 23:40 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
מגדר:male
משתמש מספר: 59134
חפצי המשתמש: צפה

אבל מצד שני אחד מתוך שבע גברים חווה הטרדה מינית לעומת אחת מתוך שתי נשים. אז מה זה אומר?

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 27 2021, 23:43 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
משתמש מספר: 62302

QUOTE (Silenzio Bruno @ Nov 27 2021, 22:29 PM)
אבל מצד שני אחד מתוך שבע גברים חווה הטרדה מינית לעומת אחת מתוך שתי נשים. אז מה זה אומר?

זה בעיקר אומר שגברים מפחדים להודות. משהו כמו רק 20% מהגברים מגישים תלונה, והרוב המוחלט של השאר לא מדבר על זה בחיים. זה לא סטטיסטיקה שאפשר לתת כשהרוב המוחלט לא פותח את הפה.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 27 2021, 23:57 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
חרמשים: 36117
מגדר:
משתמש מספר: 74451

אני די בטוחה שאחת מתוך אחת עברה (או תעבור) הטרדה מינית. אחת מתוך שתיים או שלוש כשמדברים ממש על תקיפה, אבל ההגדרה של הטרדה היא הרבה יותר רחבה

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 28 2021, 00:10 AM
צטט הודעה

פרטי משתמש

הבעיה היא שלפי החוק גבר לא יכול לעבור אונס. הכי נורא לפי החוק זה מעשה סדום. אז עזבו עכשיו סטטיסטיקה, כי ברגע שלא מחשיבים אונס לאונס זה כבר לא קשור לסטטיסטיקה.

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 6 2021, 13:47 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
חרמשים: 402
מגדר:female
משתמש מספר: 78297

לדעתי בנים אולי מקבלים יותר הטרדות כי נשים מרשות את זה לעצמן, הם יכולות לעבוד על חצי מהעולם שהוא התוקף וכולם יאמינו וחוצמזה שנראלי גברים פשוט מעדיפים לא לספר, יש משו קצת לא נעים מזה שאישה אנסה אותך...

--------------------
הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘

---------
פורסם ב: Dec 6 2021, 21:16 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
מגדר:

QUOTE (sufiya.123 @ Dec 6 2021, 12:36 PM)
לדעתי בנים אולי מקבלים יותר הטרדות כי נשים מרשות את זה לעצמן, הם יכולות לעבוד על חצי מהעולם שהוא התוקף וכולם יאמינו וחוצמזה שנראלי גברים פשוט מעדיפים לא לספר, יש משו קצת לא נעים מזה שאישה אנסה אותך...

כמה דברים
נשים מרשות את זה לעצמן?? זה טיעון קצת מוזר. אם אישה או גבר או כל אחד מחליטים לתקוף מינית באיזשהי צורה, אני מניחה שהם לא עושים את זה כי הם "מרשים לעצמם" בגלל שלא יגלו. חוץ מזה שגם במקרים שגברים מותקפים, רוב התוקפים הם גברים ממילא...
ויש "משהו קצת לא נעים" מזה שכל אחד אנס אותך. גם אישה וגם גבר. לא נראה לי שזו חוויה חיובית באיזשהו אופן. מה זה משנה בכלל? זה כאילו, אם אישה אנסה גבר זה הופך אותו לפחות גברי או איזה שיט כזה? אם לזה את.ה מתכווןת, אני מצטערת לשמוע.

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 7 2021, 20:58 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

QUOTE (sufiya.123 @ Dec 6 2021, 12:36 PM)

השיח על הטרדות מיניות לא צריך להיות תחרות. זה לא שאלה של מי סובל יותר מהפטריארכיה (כי הטרדות מיניות הן תוצאה של הפטריארכיה) אלא יותר שאלה של... איך אנחנו מסדרים את זה.
עם זאת:
1. סטטיסטית, גברים *לא* חווים יותר הטרדות מיניות מנשים. זה פשוט לא נכון. הסטטיסטיקה קובעת שכל אישה תחווה הטרדה מינית בחייה, ואצל גברים הסטטיסטיקה היא אחד מתוך שישה. שזה עדיין מזעזע אובייסלי ועוד סיבה שאנחנו צריכים להילחם באלימות מינית
2. "נשים מרשות את זה לעצמן, הם יכולות לעבוד על חצי מהעולם שהוא התוקף וכולם יאמינו" זה אחת הטענות הכי מיזוגניות בלי להתכוון שאפשר להגיד. רוב הנשים לא ׳ירשו את זה לעצמן׳ כי כמו שאמרתי כל אישה תחווה הטרדה מינית במהלך חייה וזה לא דבר שרוב האנשים ירצו להעביר הלאה. רוב ההטרדות המיניות של גברים מבוצעות על ידי גברים אחרים, דרך אגב, כי לנשים (כמו לכל קבוצה אחרת בקהילה שחווה דיכוי) יש נטייה להיות קצת פחות אלימות כלפי מי שיש להם פריווילגיה עליהן (גברים). ובכלל, להגיד ש׳אישה יכולה לעבוד על חצי מהעולם שהוא התוקף וכולם יאמינו׳ זה גם לא נכון. חוץ מהעובדות היבשות על אלפי התיקים על אלימות מינית שנסגרים מתוך חוסר עניין לציבור, על התחקירים המשפילים והטראומטיים שעוברות נשים שמתלוננות במשטרה, על העונשים המגוכחים שמקבלים המעטים שכן יוצאים אשמים במשפט, על חוסר הזמינות המחריד של המוקדים הבטחוניים לנשים שנמצאות במצוקה - חוץ מכל אלה, לא צריך לעשות יותר מפשוט להסתכל מסביב. על כל אישה שיוצאת ומדברת על פגיעה מינית שחוותה יש אינספור שלא מדברות, ועל כל אחת שמגיבה לאמיצות שמדברות ׳מאמינה לך׳ יש אינספור שיגידו שהיא שרמוטה ושהיא בטח משקרת ושהיא התחרטה באמצע סקס ושהיא לא הייתה בתולה וש׳אי אפשר להחמיא לנשים יותר בימינו׳. אז לא, נשים לא יכולות לשקר לכל העולם שמי שהן מטרידות הוא התוקף וכל העולם יאמין. חוץ מזה שההסתברות של תלונת שקר היא כל כך מינורית שזה טיעון שפשוט משמש כל פעם מחדש להשתיק נפגעות של תקיפה מינית.
3. נכון, גברים מדברים פחות מנשים על פגיעה מינית שהם חוו. אבל זה לא בגלל שמי שפוגעות בהם הן נשים, גם אם מי שפגעה בהם היא אישה. מה שעוצר קורבנות של פגיעה מינית זה לא המגדר או המראה של מי שתקף אותם, כי לא נעים לי להגיד אבל אם ידחפו לך יד למכנסיים בלי שתסכיםי אני בספק אם יהיה לך אכפת אם זה בן או בת. הסיבה שגברים מדברים פחות מנשים על פגיעה מינית היא גבריות רעילה והתפיסה הזאת שתקיפה מינית היא מעשה מיני (במקום מעשה אלים) ושבגלל שגברים אמורים תמיד לרצות סקס הם אמורים לרצות גם תקיפה מינית. זאת הסיבה שגברים מדברים פחות על אלימות מינית, אבל באותה נשימה אני אזכיר את הנקודה הראשונה שלי - אנחנו בשום שלב לא נשמע באופן שווה על תקיפה מינית של נשים ושל גברים, כי *לנשים זה קורה יותר*. זה לא אומר שגברים לא צריכים להיכלל במאבק, זה לא אומר שלא צריך להשמיע את הקול שלהם, אבל זה כן אומר שתקיפה מינית ואלימות מינית זה קודם כל סימפטום של הפטריארכיה (שפוגעת בכולנו, אבל בנשים יותר מכולם).
אני הייתי אני אתם הייתם אתם

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 8 2021, 18:31 PM
צטט הודעה

I said I love The Smiths

פרטי משתמש
חרמשים: 23237
משתמש מספר: 75011

אוקיי וואו קודם כל, תם הוציא.ה לי את המילים מהפה, מסכים עם כל מילה שלו
דבר שני, עובדתית, נשים חוות יותר הטרדות מיניות מגברים, זו לא השערה, זו עובדה. אני מכיר כל כך הרבה בנות (אם לא כל הבנות שאני מכיר) שחוו הטרדה מינית לפחות פעם אחת בחייהן, בין אם זה מילולית או פיזית.
ו"נשים מרשות את זה לעצמן", אני פשוט לא הולך להגיב לזה כי אין לי מה, זה פשוט הדבר הכי לא נכון בעולם.
"יש משהו לא נעים בזה שאישה אנסה אותך", שבנאדם אונס אותך, לא משנה אם מה המין שלו, זה הדבר הכי לא נעים לעבור בעולם, זה לא קשור להאם גבר או אישה עשו את זה, אף אחד לא רוצה לעבור אונס לא משנה מה. ומן הסתם שזה גם לא נעים לאישה שגבר אונס אותה או לגבר שגבר אונס אותו או לאישה שאישה אחרת אנסה אותה או וואטאבר.

--------------------
בס״ד

15 • לין לאוד

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 8 2021, 22:33 PM
צטט הודעה

פרטי משתמש

זה באמת מעצבן אותי שאתם כל הזמן חוזרים לנושא של סטטיסטיקת נשים נגד גברים כאילו זה אשכרה משנה משהו בנושא. להטריד בנות זה רע? כן. להטריד בנים זה רע? כן. אז למה אתם ממשיכים להדגיש את העובדה שבנות מוטרדות יותר?
אוקיי זה נשמע ממש רע אבל זה היה רלוונטי אם היינו מתווכחים על דברים שקשורים, ולא האם הטרדות או אלימות נגד גברים זה קיים או לא.

--------------------

he/him

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 9 2021, 23:08 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223

QUOTE (Snuuy @ Dec 8 2021, 21:22 PM)
זה באמת מעצבן אותי שאתם כל הזמן חוזרים לנושא של סטטיסטיקת נשים נגד גברים כאילו זה אשכרה משנה משהו בנושא. להטריד בנות זה רע? כן. להטריד בנים זה רע? כן. אז למה אתם ממשיכים להדגיש את העובדה שבנות מוטרדות יותר?
אוקיי זה נשמע ממש רע אבל זה היה רלוונטי אם היינו מתווכחים על דברים שקשורים, ולא האם הטרדות או אלימות נגד גברים זה קיים או לא.

הסיבה שחשוב לדבר על זה שנשים חוות יותר אלימות מינית מגברים היא לא כדי לנצח באולימפיאדת הסבל, אלא כדי להבין יותר לעומק את הניואנסים של צורת האלימות הזאת. אני לא בטוח.ה שאני אצליח להסביר את זה כל כך טוב אבל כאילו תנסה לחשוב על זה רגע. כשמנסים לטפל בבעיה בחברה שלנו חשוב תמיד לטפל במחלה ולא בסימפטום, ואלימות מינית - עם כמה שהיא בעיה בפני עצמה - היא סימפטום של בעיה אחרת, "גדולה יותר", ששמה הפטריארכיה. אני לא מנסה להגיד שאלימות מינית היא לא חשובה או לא משמעותית, מה שאני מנסה להגיד זה שכדי לפתור את הבעיה של אלימות מינית בחברה שלנו אנחנו צריכים להבין מאיפה היא נובעת, והתשובה היא הפטריארכיה. ועכשיו, למה חשוב לדבר על זה שנשים הן קורבן יותר גדול של אלימות מינית מגברים? לא כדי להקטין את החוויות של גברים שחוו אלימות מינית, אלא כדי להבין שאלימות מינית היא תוצאה של הדיכוי שנשים חוות בחברה והצורה שהחברה שלנו עובדת מבחינת יחסי הכוחות בין שני המגדרים שהפטריארכיה מכתיבה לנו. זה לא סתם שנשים נופלות קורבן לאלימות מינית יותר מגברים - זה קורה בגלל שאלימות מינית היא תוצאה ישירה של האלמנט של החברה שלנו שמדכא נשים באופן ספציפי. האם זה אומר שגברים לא חווים אלימות מינית, או שאלימות מינית שהם חווים היא תוצאה של משהו שהוא לא הפטריארכיה? לא! כי גם אם גברים נמצאים בעמדת כוח יחסית מול נשים בתוך הפטריארכיה, הם עדיין יכולים ליפול קורבן לתפיסות הבסיס שהפטריארכיה מכתיבה לנו, ובתוך זה גם כל הצורה שבה אנחנו מסתכלים על מיניות משתלטת בתור סממן כוח.
ובאותה נשימה, זה לא קשור רק לפטריארכיה. זה קשור גם להומופוביה, זה קשור לאבלאיזם (*מאוד* קשור לאבלאיזם, אגב), זה קשור לגזענות (גם מאוד קשור לגזענות), זה קשור לפטישיזציה - זה קשור לכמעט כל אלמנט מדכא בחברה שלנו, כי דיכוי אף פעם לא מתקיים בואקום. אבל כן, מה שאני מנסה להגיד זה שהסיבה שממשיכים להדגיש את העובדה שנשים חוות יותר אלימות מינית היא לא כדי להקטין חוויות של גברים שחוו אלימות מינית אלא כדי שנבין יותר לעומק מה המקור של אלימות מינית. והמקור של אלימות מינית זה הפטריארכיה, שמדכאת נשים באופן ספציפי, ומשפיעה על גברים בדרכים אחרות.

עריכונת: ויותר מהכל זה קשור לעליונות לבנה (white supremacy) שמעצבת את הדרך שכל צורת דיכוי עובדת בחברה המודרנית המערבית

הודעה זו נערכה ע"י Nico di Angelo ב Dec 9 2021, 23:26 PM

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 12 2021, 23:03 PM
צטט הודעה

Anything for our moony.

פרטי משתמש
מגדר:

שלום רציתי לשאול מה דעתכם על תחרות מיס יוניברס שהיתה (או תהיה?? לא עוקבת) בישראל בימים האחרונים כי זה די מעצבן אותי אבל זה מעניין

--------------------
נעמי - 16! - היא/את

User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 13 2021, 18:19 PM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
חרמשים: 70001
משתמש מספר: 71976

אה לא ממש מבינה בנושא
אבל אני לא עפה על הרעיון בכלל
לא יודעת אם תחרויות יופי באמת ככה אבל לפי מ שהבנתי השופטים שופטים לפי יופי
וכאילו
עא?
ואפילו שבשנים האחרונות גם נשים מלאות ושחורות וגינגיות וכל זה התחילו להיות בתחרויות זה לא הופך את זה להרבה יותר טוב

---------
פורסם ב: Dec 15 2021, 23:41 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5220
משתמש מספר: 74143

QUOTE (תינוקת @ Dec 13 2021, 17:08 PM)
אה לא ממש מבינה בנושא
אבל אני לא עפה על הרעיון בכלל
לא יודעת אם תחרויות יופי באמת ככה אבל לפי מ שהבנתי השופטים שופטים לפי יופי
וכאילו
עא?
ואפילו שבשנים האחרונות גם נשים מלאות ושחורות וגינגיות וכל זה התחילו להיות בתחרויות זה לא הופך את זה להרבה יותר טוב

יאפ
בכללי מה הקטע של תחרויות יופי? זה כאילו לפי כמה האשה מתאפרת ומתלבשת ורזה והכל? כאילו מה הטמטום הזה?

--------------------
לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד,
ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם.

עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר

👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧

אורנה בורדמן

סיפור חדש שלי בוואטפד:)

כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות.
כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות.
כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים.
כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות.
כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים.
כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים.
מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים

---------
פורסם ב: Dec 16 2021, 19:25 PM
צטט הודעה

דביל מהאגדות

פרטי משתמש
חרמשים: 12459
משתמש מספר: 72756

לקח שלמדתי היום: אני גרועה בלשחק קארדס אגיינסט יומניטי.

אה כן בעיקרון זה נוד 13+ אז כזה מוזמנים להגיב אם רוצים וזה לא חייבים

לא עפתי
לא סוג ההומור שלי

--------------------

❤️ נועם 🧡 19 💛 עיצוב ותכנון פנים💚 פסנתר💙 ספר הפנטזיה לילדים שכתבתי 💜
ψ

סרטון חדש בערוץ שלי 🍓

---------
פורסם ב: Dec 16 2021, 23:10 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
משתמש מספר: 74447

איכ איכ איכ תחרויות יופי
נגעלת רק מהמחשבה
תחרות שבה לוקחים שמונים בנות ושופטים מי מהן הכי יפה? אנחנו כבר בשנת 2022
ת ת ק ד מ ו
ראיתי את התחרות. כל הבנות שם הן הנשים הכי יפות שראיתי. בתור השופטים לא הייתי מקיימת את התחרות בכלל.
ראיתי שנועה כוכבא התעלפה בחזרה הגנרלית? אני לא רוצה לצאת רעה אבל אני חושבת שזה בגלל שהיא לא אכלה. התחרויות האלה יוצרות מודל יולי שלא יכול להיות קיים
הנציגה שזכתה לדעתי ממש יפה, אבל כולן שן יפות בדיוק באותה המידה ולא שופטים אדם על פי החיצוניות.

--------------------
💋

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025