![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2021, 10:39 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו, לוקחים בנות והבת "הכי יפה" זוכה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2021, 16:33 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שזו תחרות מיותרת לחלוטין. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2021, 16:36 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אגיד את דעתי בנושא פשוט
אני נגד תחרויות יופי בכל מצב, ממש נגד, תחרויות ככ מגעילות ושטחיות. אבל נניח ותחרויות יופי ב2022 זה משהו שהוא לגיטימי, עדיין יש משהו שממש מרגיז אותי ושמעתי עליו לא מזמן. לא מזמן שמעתי על בחורה טרנסג'נדרית שרצתה להתקבל לתחרות יופי כלשהי, אבל לא קיבלו אותה רק בגלל שיש לה איבר מין זיכרי. אותה אישה טענה שהתייחסו אליה כאל גבר ורק בגלל שהיא טרנסית לא קיבלו אותה. וזה גם מגעיל אותי, שגם ב2022, אנשים לא מפנימים שאישה טרנסג'נדרית היא פשוט אישה, ולא לקבל מישהי לתחרות של נשים בגלל שהיא אישה טרנסג'נדרית זה ככ מגעיל אותי. ובאופן כללי, אני ככ נגעל מהקונספט של תחרויות יופי. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2021, 16:38 PM
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה לגמרי. מודל היופי שמראים שם הוא ממש רע. -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 20 2021, 19:32 PM
|
||
![]() מוגל |
על מה מדברים?
-------------------- הסוף תמיד טוב! ואם לא טוב כנראה לא הסוף😘
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2022, 22:01 PM
|
||
![]() אל תרוצי שיורים עליך כי תמותי עייפה ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש מי רוצה לריב אני במצב רוח לוחמני
סתם XD -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:36 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אני אני רוצה לריבבבב -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:36 PM
|
||||
בופ בופ בופ בופ -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 13:42 PM
|
||||
נראה לי זה נו"ד 13+ ![]() -------------------- טום · הנהלת האתר · אחראי שנה״ל ואליפות הבתים · חוזר למקורות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:37 PM
|
||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:37 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי שאלה לקוקופוקו, אם אפשר
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:38 PM
|
||||
בבקשה לא בתוקפנות -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
לול אני מגיבה לה שאני גם במצב לריב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:39 PM
|
||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה לדעתך קובע את הבחירות שלנו? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |