![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (54) « ראשון ... 30 31 [32] 33 34 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב. אני רוצה להגיב, אבל בגלל שזה לא בנוד הרגיל אתם לא ממשיכים את הדיון. אז... ביי.
-------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אני מאמין בגישה דטרמיניסטית שכל הבחירות שלנו מושפעות מסך החוויות שלנו בחיים. בתאוריה אני מאמין שאם יהיה מחשב שיוכל לעשות סימולציה לכל היקום מרגע היווצרו עד הרגע שבו היית צריך לעשות בחירה בחיים שלך, עם כל המשתנים האפשריים, אפשר יהיה לצפות איך תגיב בכל סנריו נתון. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני אלך -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:43 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כתבתי את זה ממזמן בהקשר אחר אבל @קוקופוקו כדאי שתפנים את זה לפני שתגידו שוב שלהיות טרנס זה טרנד:)))))))))) -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:44 PM
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() שאלה נוספת האם אתה מאמין שאנחנו קיימים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:45 PM
|
||||
![]() ראש מטה ההילאים ![]() ![]() |
אני נגד תחרויות יופי בכללי, זה ממש רדוד בעיניי, אבל אם הייתי מנהל תחרות יופי שנועדה לנשים לא הייתי מקבל זכר שרואה בעצמו אישה. אני לא מבין מה זה היה אמור ללמד אותי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:45 PM
|
||||
זה יפה, שעה יכולה לשמש אותו הדבר בכמה מצבים. זה מראה ששום טענה לא תשנה את הדעה העובדתית והחזקה הזאת, שאני לצידה לחלוטין. אומנם הומופוביה (חלשה ולא מוגזמת) אני מכבדת, אבל טרנספוביה זה לא אותו הדבר. זה נורא. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:46 PM
|
||||
אם אני אגדיר את עצמי כטרנסג'נדרית, מותר לי להשתתף בתחרויות לנשים? לדוגמא, תחרויות ריצה? (לשם הדיון) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:46 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה תלוי בהרבה משתנים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:47 PM
|
||||
חחחח כמו מה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
תחרויות ריצה זה מסובך, ואני לא יודעת ואין לי דעה לגבי זה. אבל תחרות יופי כן ולגמרי. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה לגמרי -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:48 PM
|
||||
אני אתן דוגמה אחרת, תחרויות שחמט. אם אני אגדיר את עצמי כטרנסג'נדרית. מותר לי להשתתף בתחרויות שחמט לנשים? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 4 2022, 17:48 PM
|
||||
אני חושבת שכן... לא בטוחה -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |